Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΣΤΗΝ ΠΥΛΑΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Black_mamba

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους.

Σε λίγο περιμένουμε το πρώτο μας παιδάκι και είμαστε σε αναζήτηση παιδιάτρου. Πρόσφατα πήρα από το ταμείο που είμαι ασφαλισμένη και θα ασφαλιστεί και το μωρό (ΤΥΠΕΤ) τη λίστα με τους συμβεβλημένους παιδιάτρους και δυστυχώς μία γιατρός που είχαμε στα υπόψη μας δεν είναι στη λίστα.

Κοντά στο σπίτι μας είναι η κα ΚΛΕΙΣΑΡΧΑΚΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ και ο κ. ΑΝΕΣΤΗΣ ΗΛΙΑΣ (είναι από ότι ξέρω και στον Αγ. Λουκά).

Έχει κανείς πληροφορίες για τους παραπάνω παιδιάτρους;

Ευχαριστώ.

Διαφημίσεις

• 4 εβδομάδες μετά...

Χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους!

Μιας και η αναμονή για τον μπέμπη μας φτάνει σιγά σιγά στο τέλος της, είπα να επαναφέρω το ερώτημά μου μήπως έχει κάποιος καμιά πληροφορία για τους παιδιάτρους Κλεισαρχάκη και Ανέστης.

Ευχαριστώ.

• 2 months later...

Καλημέρα! Ενδιαφέρομαι και εγώ να μάθω πληροφορίες για τον παιδίατρο Ηλία Ανέστη. Η γυναικολόγος μου που συνεργάζεται με τον Άγιο Λουκά μου είπε ότι είναι καλός. Μάλλον θα τον γνωρίσω την ημέρα του τοκετού ή αν κάνω κάποια επίσκεψη νωρίτερα στο ιατρείο του.

• 4 εβδομάδες μετά...

καλημερα.ο κ.Ηλιας ειναι παιδιατρος της 15 μηνων κορουλας μου κ απ'οτι φαινεται θα ειναι κ ο παιδιατρος του μωρου που ερχεται.σε γενικες ειμαι ικανοποιημενη.δεν ειχα ιδιαιτερα προβληματα με το παιδι βεβαια για να μπορεσω να τον αξιολογησω καταλληλα.ο καλος γιατρος στα δυσκολα φαινεται κ σε εμας ευτυχως δεν χρειαστηκε.δεν συμφωνουμε σε ολα βεβαια.υπαρχουν περιπτωσεις που κανω του κεφαλιου μου.το καλο ειναι οτι ειναι συζητησιμος κ δεν πιεζει καταστασεις.πχ καποιοι γιατροι επιμενουν να γινουν καποια μη υποχρεωτικα εμβολια.ο συγκεκριμενος καποια απο αυτα ουτε καν τα προτινει κ καποια αλλα (αναλογα την περιπτωση) τα συνιστα χωρις να προσπαθει να σε πεισει για την αναγκαιοτητα τους.επισης δεν με πιεσε ποτε να δωσω κρεμες εμποριου στο παιδι.του εξηγησα τους λογους που δεν θελω κ ξεκινησαμε στερεες με φρουτα κ μετα μπηκαμε στα λαχανικα.αλλοι παιδιατροι βρισκουν ενα σωρο χαζες δικαιολογιες για να πασαρουν το ρυζαλευρο!ως ενα βαθμο ειναι υποστηρικτης του μητρικου θηλασμου αλλα οταν ερθουν τα δυσκολα συνιστα τη χρηση συμπληρωματος.ο γυναικολογος μου μου συστησε αυτον κ αλλη μια σαν καλη επιλογη απο τη λιστα των παιδιατρων του τυπετ που του εδειξα.απο την αλλη μια συναδελφος μου εχει πει τα χειροτερα γι'αυτον.το πιο σημαντικο για μενα παντως ειναι οτι οταν τον χρειαζομαι μπορω να τον βρω χωρις να τον παρω 1500 φορες τηλεφωνο!κ αν ειναι σκ κ δεν το σηκωσει αμεσως σε κανενα 15λεπτο θα με εχει παρει.

Διαφημίσεις

• 1 month later...

Kαι εγώ τον γνώρισα στον ΑΓ. ΛΟΥΚΑ. Μου φάνηκε ήρεμος και ενημερωμένος. Μου εξήγησε πολλά θέματα που αφορούν στο νεογνό και με καθησύχασε. Αν και δεν μένω κοντά στο ιατρείο του τον επέλεξα για να παρακολουθεί το μωρό.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...