Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΒΟΗΘΕΙΑ,ΚΑΦΕ ΥΓΡΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ????????

Recommended Posts

Κορίτσια καλησπέρα και καλό μήνα!!!! Χρειάζομαι τη βοήθεια σας!!!

Το μήνα που πέρασε έκανα αγωγή με serpafar & altermon με προγραμματισμενη επαφη. Έχω κύκλο 28 ημερών, σπανίως 26.

Χθες 24η ημερα πρωί είχα μια κηλίδα ροζ, όλη μέρα τίποτα, κ τα μεσάνυχτα αλλη μια κηλίδα ροζ με λίγο καφέ. Στο πρωτο ροζ, επειδη δεν εχω αδιαθετησει ποτε τοσο προωρα στη ζωη μου, επικοινωνησα με τον γυναικολογο μου. Μου προτεινε να παρω 3 utrogestan των 200mg μεχρι να ερθει (αν ερθει) η περιοδος, κ εφοσον υπαρξει καθυστερηση να κανω μια χοριακη.

Σήμερα το πρωί είχα μια κηλίδα καφέ, κι αλλη μια τώρα το απόγευμα. Τα utrogestan τα ξεκινησα χθες. Οι αποριες μου ειναι οι εξής.

Εγω δεν νιωθω εγκυος, το στηθος μου απο χθες αρχισε να ξεπρηζεται κ δεν εχω κανενα ιδιαιτερο συμπτωμα. Υπαρχει περιπτωση τα φαρμακα που πηρα να δημιουργησαν καποια ανωμαλια? Επίσης, τα utrogestan υπάρχει περιπτωση τωρα που τα παιρνω, να μην με αφηνουν να αδιαθετησω? Το ροζ αιμα μπορει κ να σημαινει οτι κατι μπορει να πηγαινε να γινει αλλα δεν συνεβη..???? Κοριτσια βοηθεια, εχω μπερδευτει πολυ.

Θα δω πως θα κυλισει μεχρι αυριο το απογευμα το θεμα των καφε, κ θα ξαναπαρω τηλ.τον γιατρό. Μέχρι τοτε, θα εκτιμουσα οποιαδηποτε πληροφορία μου δίνατε. Δεν έχω μεινει ποτε εγκυος, κ δεν εχω απολυτως καμια γνωση!!!Όλα μου φαινονται καινουργια.:confused::confused::confused:

Σας ευχαριστω παρα πολυ εκ των προτερων!

Διαφημίσεις

μπορει να ειναι συμπτωμα εμφυτευσης αυτο...μην αγχωνεσαι...οτι και να ειναι δεν θα ειναι τιποτα ανησυχητικο...μακαρι να σου πανε ολα καλα και οπως τα θες!!!!κανε υπομονη 2-3 μερουλες και αν δεν σου ερθουν κανε μια χοριακη!!!!!!

μμμ... δεν μου λες κανέναν άλλο σύμπτωμα πριν την αναμενόμενη περίοδο?

είδες αισθητη διαφορα στο στηθος, ή κάτι άλλο?

Προσωπικά, πέρα από κάτι σουβλίτσες σποραδικά πολύ πολύ χαμηλά στη κοιλιά από την 18η μέρα, δεν έχω κάτι άλλο... Δεν το έλαβα όμως υπόψιν, γιατί τις ίδιες ενοχλήσεις είχα κ το προηγούμενο μήνα!!! Το στήθος μου ούτως ή άλλως πρήζεται πριν την περίοδο...

άσε που με μπερδεύουν τοσο πολύ όλα τα συμπτωματα, είτε είσαι έγκυος, είτε έχεις περίοδο, το ίδιο! χαχαχα

Utrogestan πήρες? καλά έπραξα ή ανωφελο?

Διαφημίσεις

πονος περιοδου,φαγουρα στη θηλη και πονος στα πλαγια του στηθους και ρεψιμο....ολα αυτα απο πριν τη καθυστερηση...ουτροτζεσταν πηρα στην 7 βδομαδα λογω αιμορραγιας και αφου εννοειται οτι ηξερα οτι ημουν εγκυος

πόνο κυρίως στα πλάγια στο στήθος έχω κι εγώ, αλλά η θηλή ενώ ήταν πέτρα όλες αυτές τις μέρες, άρχισε να μαλακώνει... κλαψ.... κλαψ...

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τις πληροφορίες σου.Αν τελικά αδιαθετήσω, φαντάζομαι ότι θα υπολογίσω ως 1η μέρα της περιόδου αυτήν που θα δω κόκκινο αιμα, ασχέτως αν πχ για 3 μέρες θα εχω καφε? Το ρωτάω, γιατί θα ξεκινήσω νεα προσπαθεια και την 3η μερα του κυκλου μου πρεπει να παρω τα serpafar.

πρωτη μερα θεωρειται οταν δεις κανονικη ροη..ελπιζω να σου πανε ολα καλα και να μην σου ερθει!!!!!!!επισης στη θηλη πανω ειχα κατι σαν ασπρα εξογκωματα....ελπιζω να βοηθησα!!!!

σίγουρα βοήθησες.

θα ήθελα πολυ να μην με επισκεφθουν οι Ρώσοι! Υπάρχουν φορές που με κουράζει πολύ η διαδικασία, αλλά δεν το βαζω κάτω.

θα περιμένω πάντως μέχρι αύριο, να δω πως θα παει το θεμα των καφε... κ θα μιλήσω ξανά με το γιατρό.

σε ευχαριστώ πολύ φούλα 27!!!!

Διαφημίσεις

αν επιτρεπεται, εκανες πολυ καιρο προσπαθειες?

με εξωσωματική ή με φαρμακα? εχω κανει και τα 2... και ξερω ποση ταλαιπωρια ειναι.

ξέρεις, όσο κ να προσπαθω να μην το σκεφτομαι, να μην αγχωνομαι, κ καθε φορα να λεω δεν θα στενοχωρηθω, παντα, ολες τις φορες, το διαχειριζομαι σχεδον με τον ιδιο τροπο! Πως να μην το σκεφτεσαι οταν το βιωνεις καθε λεπτο της ωρας; Προσπαθω να διαχειριζομαι το αγχος μου μονο.

να μην το βαζεις κατω αλλα να μην ψαχνεις και συμπτωματα γιατι ειναι οντως πολυ κουραστικο!!!!!!εγω ειχα απελπιστει!!!!

Μίλησα με τον γιατρό μου, μου είπε να συνεχίσω μέχρι κ 28η μερα, κ αν δεν αδιαθετησω να κανω εξεταση χοριακης. Σήμερα είχα μόνο μια κηλίδα καφε.. κ απο το απογευμα αρχισαν πονοι πισω στη μεση.. συνηθως τους εχω, πλησιον νεφρων, οταν ειμαι αδιαθετη. Επίσης, ο πόνος στο στήθος εχει αρχισει να φευγει ολοενα κ περισσοτερο, κ γενικοτερα, πολυ με εχει μπερδεψει η κατασταση....:confused::confused::(:(:confused::confused::(:(