Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

φορητη σομπα πετρελαιου,η,κηροζινης,η,υγρεριου?

Recommended Posts

καλησπερα.για φετος,σκεφτομαστε,αν εχει πολυ κρυο,να αγορασουμε μια φορητη σομπα.εχουμε συνχιστη με σοα ψαξαμε για να καταλυξουμε σε καποια σομπα,υραεριου,πετρελεαιου,κηροζινης

οι πλροφοριες που εχουμε βρει,ειναι πολυ λιγες και δεν βοηθανε.

κπια μελη,εχουν σομπες υγραιεριου,πετρελειου,κηροζινης,να μας πουνε τα 8ετικα και τα αρνητικα που εχουν οι σομπες του καθε ειδους?και ρτι συνφερει να αγορασουμε ,οχι μονο απο οικονομικης πευρας,αλλα και απ αποδοση ζεστης.

ευχαριστω

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!

ΕΜΕΙΣ ΕΙΧΑΜΕ ΣΟΜΠΑ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ...ΖΕΣΤΑΙΝΕΙ,ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ...ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΕΧΕΙ ΠΑΑΑΑΡΑ ΠΟΛΛΗ ΥΓΡΑΣΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΟΜΠΑ,ΟΠΟΤΕ ΔΕ ΘΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΠΡΟΤΕΙΝΑ.ΦΕΤΟΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ.

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!

ΕΜΕΙΣ ΕΙΧΑΜΕ ΣΟΜΠΑ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ...ΖΕΣΤΑΙΝΕΙ,ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ...ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΕΧΕΙ ΠΑΑΑΑΡΑ ΠΟΛΛΗ ΥΓΡΑΣΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΟΜΠΑ,ΟΠΟΤΕ ΔΕ ΘΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΠΡΟΤΕΙΝΑ.ΦΕΤΟΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ.

...........

καλημερα.ευχαριστω

Αφυγραντήρας, που έχει και θέρμανση μαζί!!!

κάτι τέτοιο για παράδειγμα: http://www.carad.gr/el/component/eshop/catalog/item/olimpia-splendid/34-afigrantires/33-aquaria-thermo.html

ή http://www.delonghi.com/el-GR/proionta/thermansi-kai-air-treatment/siskeves-air-treatment/afigrantires/

εγώ έχω το πρώτο της olimpia splendid και ένα παλιότερο μοντέλο της delonghi και τα δυο με αφύγρανση και θέρμανση και κυριολεκτικά έχουμε σωθεί

Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΙΟ ΧΑΡΙΣΜΑ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΤΗΣ.

Αφυγραντήρας, που έχει και θέρμανση μαζί!!!

κάτι τέτοιο για παράδειγμα: http://www.carad.gr/el/component/eshop/catalog/item/olimpia-splendid/34-afigrantires/33-aquaria-thermo.html

ή http://www.delonghi.com/el-GR/proionta/thermansi-kai-air-treatment/siskeves-air-treatment/afigrantires/

εγώ έχω το πρώτο της olimpia splendid και ένα παλιότερο μοντέλο της delonghi και τα δυο με αφύγρανση και θέρμανση και κυριολεκτικά έχουμε σωθεί

........

ευχαριστω και εσενα,αλλα θελουμε η θερμανση να ειναι χωρις ρευμα

Διαφημίσεις

καλησπερα.για φετος,σκεφτομαστε,αν εχει πολυ κρυο,να αγορασουμε μια φορητη σομπα.εχουμε συνχιστη με σοα ψαξαμε για να καταλυξουμε σε καποια σομπα,υραεριου,πετρελεαιου,κηροζινης

οι πλροφοριες που εχουμε βρει,ειναι πολυ λιγες και δεν βοηθανε.

κπια μελη,εχουν σομπες υγραιεριου,πετρελειου,κηροζινης,να μας πουνε τα 8ετικα και τα αρνητικα που εχουν οι σομπες του καθε ειδους?και ρτι συνφερει να αγορασουμε ,οχι μονο απο οικονομικης πευρας,αλλα και απ αποδοση ζεστης.

η σομπα πετρελαιου,μυριζη?

ολο το σπιτι ειναι 120 τμ.η κουζινα με το καθηστικο ειναι 30τμ.θα ζεστενονται?

πως να υπολογισω τον χωρο ,με την ισχυ της σομπας,υπαρχει καπιος τυπος?

ευχαριστω

σομπα ξυλου εχεις σκεφτει? μικρη κολωνα κανει το σπιτι φουρνο! δεν εχω αλλα την χαμοζηλευω..εχουν στο πατρικο μου μιας και δεν κανει δουλεια το τζακι και κανει το σπιτι παααρα πολυ ζεστο...

σομπα ξυλου εχεις σκεφτει? μικρη κολωνα κανει το σπιτι φουρνο! δεν εχω αλλα την χαμοζηλευω..εχουν στο πατρικο μου μιας και δεν κανει δουλεια το τζακι και κανει το σπιτι παααρα πολυ ζεστο...

..........

καλημερα.το εχω σκεφτη,αλλα αργα.διοτι,στην ανακαινηση που καναμε,δεν ειχαμε σκεφτη ,οτι θα επρεπενα ειχαμε και λιγο χωρο για να βαλουμε σομπα με ξυλα.τωρα ειναι αδυνατον να μπει,γιατι η σομπα ζεστενεται πολυ περισοτερο απο τισ αλλεσ-πετρελαιου,υγραεριου-και οτι θα ειναι κοντα σην σομπα θα εχει προβλημα (το ψυγειο τροφιμων,το ψυγειο νερου,οι κουρτινες,τα επιπλα,)

ευχαριστω