Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Αφυσικο πρηξιμο στην κοιλια πριν την περιοδο

Recommended Posts

Καλησπερα σε ολες. Ειμαι στην 27η μερα του κυκλου μου και ηδη απο την προηγουμενη βδομαδα η κοιλια μου εχει πρηστει σαν να ειμαι τουλαχιστον 4 μηνων για να μην πω περισσοτερο. Εχω συνεχομενα ελαφρα πονακια περιοδου και μεσης. Ο κυκλος μου ειναι γυρω στις 30-31 μερες. Στην προηγουμενη εγκυμοσυνη μου δε θυμαμαι να ειχα τετοιο πρηξιμο και οταν περιμενω περιοδο ειναι πολυ λιγοτερο. Ανησυχω μηπως εχω καποιο αλλο γυναικολογικο προβλημα. Εχει τυχει σε καποια κατι παρομοιο; Θα τηλ στο γιατρο μου τη Δευτερα.. Ειμαι στο εξωτερικο και τηλ το σκ στο κινητο δεν παιζουν. Επισης για τεστ εγκυμοσυνης νομιζω ειναι λιγο νωρις...

Διαφημίσεις

καλησπερα!ελπιζω να βρηκες απαντηση στο προβλημα σου εγω παντως που το ειχα παθει αυτο πριν απο περιπου ενα χρονο πηγα και εκανα εξετασεις και ειχα μια κυστη 7 εκατοστα :shock::shock::shock::shock:ευτυχως δεν ηταν τιποτα οπως ελπιζω και σε σενα να μην ειναι τιποτα!!:)

κανεις δεν ειναι τελειος....μεχρι να τον ερωτευτεις..!!

[/url]

XzOfp2.png

εγω απο την 25η μερα του κυκλου μου περιπου ειχα τα ιδια συμπτωματα,δηλ πονους περιοδου και μεσης αφου ημουν σιγουρη απο στιγμη σε στιγμη θα μου ερθουν...να σημειωσω οτι ο κυκλος μου ειναι 30-35 ημερες....τελικα ποτε δεν αδιαθετησα και ημουν εγκυος.....ευχομαι το καλυτερο!

Έκανα το τεστ την προηγούμενη βδομάδα και είμαι όντως έγκυος. Η κοιλιά μου εξακολουθεί να είναι τεράστια σαν να είμαι 6 μηνών, ενώ σύμφωνα με τους υπολογισμούς μου αύριο θα είμαι 5 εβδομάδων. Αφου με ρωτάνε φίλοι αν είμαι έγκυος! Εκτός από την κοιλιά και το στήθος που πονάει δεν έχω κανένα άλλο σύμπτωμα. Θα δω ο γιατρό μου 1η φορά την Τρίτη κι ελπίζω όντως τέτοιο πρήξιμο να ανήκει στα συμπτώματα και να μην είναι κάτι άλλο σοβαρό...

καλησπέρα

σας παρακαλώ καποια να με βοηθησει πριν 10 λεπτα εκανα self clear με 1 μερα καθυστερηση και βγηκε αχνη γραμμουλα η οποια σε φως φαινετε καθαρα αλλα δεν ειναι τοσο εντονη με την διπλανη

το εκανα βραδυ γιατι δεν αντεξα να περιμενω μεχρι το πρωι

υπαρχει περιπτωση να μην ειμαι ?

αν ειχε καποια τετοιο θεμα σας παρακαλω απαντηστε μου γιατι εχω ανχωθει πολυ

σας ευχαριστω !!!

Διαφημίσεις

happy end κι εγω ειχα πολυ αχνη γραμμη και τελικα ημουν εγγυος. σου ευχομαι καλο αποτελεσμα :)

Beatle μια φιλη μου ειχε το ιδιο με εσενα και ηταν απλα απο την εγκυμοσυνη. ;) καλη πρωτη εξεταση :)

καλησπέρα

σας παρακαλώ καποια να με βοηθησει πριν 10 λεπτα εκανα self clear με 1 μερα καθυστερηση και βγηκε αχνη γραμμουλα η οποια σε φως φαινετε καθαρα αλλα δεν ειναι τοσο εντονη με την διπλανη

το εκανα βραδυ γιατι δεν αντεξα να περιμενω μεχρι το πρωι

υπαρχει περιπτωση να μην ειμαι ?

αν ειχε καποια τετοιο θεμα σας παρακαλω απαντηστε μου γιατι εχω ανχωθει πολυ

σας ευχαριστω !!!

κ γω βραδυ το χα κανει κ ηταν πολυ αχνη, διακριτη ομως. τα τεστ πρεπει να τα κανουμε πρωι γιατι η συγκεντρωση της χωριακης ειναι πιο μεγαλη.. οσο περναει η μερα κ παμε για πιπι ειναι κ πιο δυσκολο να φανει - ειδικα σε τοσες λιγες μερες καθυστερησης-

μαλλον εισαι εγκυος!! με το καλο!!

Έκανα το τεστ την προηγούμενη βδομάδα και είμαι όντως έγκυος. Η κοιλιά μου εξακολουθεί να είναι τεράστια σαν να είμαι 6 μηνών, ενώ σύμφωνα με τους υπολογισμούς μου αύριο θα είμαι 5 εβδομάδων. Αφου με ρωτάνε φίλοι αν είμαι έγκυος! Εκτός από την κοιλιά και το στήθος που πονάει δεν έχω κανένα άλλο σύμπτωμα. Θα δω ο γιατρό μου 1η φορά την Τρίτη κι ελπίζω όντως τέτοιο πρήξιμο να ανήκει στα συμπτώματα και να μην είναι κάτι άλλο σοβαρό...

προγεστερονη.... η νεα μας φιλη! κ γω στην εβδομαδα σου ημουν τουρλα... μετα ηρεμησα !!!

Happy end δυστυχώς δεν μπορώ να βοηθήσω. Στην πρώτη μου εγκυμοσύνη έκανα το τεστ βράδυ, αλλά επειδή είχα ήδη 10 μέρες καθυστέρηση έδειξε καθαρά. Στη δεύτερη έκανα πρωί, μία μέρα πριν την περίοδο. Κι εγώ πάντως πιστεύω ότι είσαι έγκυος. Με το καλό!!

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις, πολύ χαίρομαι που υπάρχει ελπίδα να πέσει λίγο η κοιλάρα. Για ευνόητους λόγους δεν θέλω κανείς να ξέρει ούτε καν να υποψιαστεί στην παρούσα φάση.. ήδη λέω αρλούμπες ότι έχω πρόβλημα χώνεψης και δισκοιλιότητα...:oops:

Διαφημίσεις

Happy end δυστυχώς δεν μπορώ να βοηθήσω. Στην πρώτη μου εγκυμοσύνη έκανα το τεστ βράδυ, αλλά επειδή είχα ήδη 10 μέρες καθυστέρηση έδειξε καθαρά. Στη δεύτερη έκανα πρωί, μία μέρα πριν την περίοδο. Κι εγώ πάντως πιστεύω ότι είσαι έγκυος. Με το καλό!!

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις, πολύ χαίρομαι που υπάρχει ελπίδα να πέσει λίγο η κοιλάρα. Για ευνόητους λόγους δεν θέλω κανείς να ξέρει ούτε καν να υποψιαστεί στην παρούσα φάση.. ήδη λέω αρλούμπες ότι έχω πρόβλημα χώνεψης και δισκοιλιότητα...:oops:

περιορισε αλατι,αλμυρα, πινε νερακι! αφου εισαι ηδη μαμα,θα ξερεις!!