Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Συμπτώματα εγκυμοσύνης και αντιμετώπισή τους

Recommended Posts

Λοιπόν, είμαι και εγώ έγκυος πλέον, 7 εβδομάδων και όπως οι περισσότερες μάλλον, άρχισα να υποφέρω από τα γνωστά και ποικίλα "συμπτώματα" :)

Πριν από 5 μέρες ξεκίνησε πονοκέφαλος, ανακατωσούρα, εμετοί, ανορεξία, κοιλόπονοι και από τις πάμπολλες ώρες που έμεινα στο κρεβάτι (ύπνος συνέχεια) πολύ πόνος στην πλάτη και στην μέση. Γενικά μια ωραία μιζέρια :lol:. Ούτε νερό δεν μπορούσα να κατεβάσω.

Τώρα πλέον έχω συνέλθει αρκετά, κάνω ακόμα έναν εμετό το πρωί, έχω λίγη ανακατωσούρα, έχω πλέον και διάροια, αλλά το παλεύω. Τώρα πλέον έχω αρκετή όρεξη, αλλά παρατηρώ ότι με 5 μπουκιές μου φεύγει και δεν μπορώ να φάω άλλο. Επίσης, κάθε τόσο νιώθω το στομάχι μου να γουργουρίζει. Δεν ξέρω αν είναι από την ανακατωσούρα ή επειδή πεινάω, εγώ πάντως τρώω ένα κρακεράκι, ένα φρούτο, ένα κάτι τις.

Α! και ρέψιμο!!!! ποοοοολύ ρέψιμο ρε παιδί μουυυυ :lol::lol:

Το ερώτημα που θέλω να θέσω στις "συμπάσχουσες", παλιές και νέες, είναι: Τι κάνουμε για να ελαφρύνουμε τα συμπτώματα; Αρκεί να το αντιμετωπίσω όπως θα έκανα και με μία ίωση; Δηλαδή λαπάς για την διάροια, φρυγανιές για απορρόφηση των στομαχικών υγρών, τσάγια κτλ; Εσείς τι κάνατε που να έχει επιτυχία στην ελαχιστοποίηση κάποιου από αυτά τα όχι και τόσο ευχάριστα επακόλουθα της εγκυμοσύνης; :)

Διαφημίσεις