Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Αντικατασταση πνευμονικής βαλβιδας καρδιας Αυξεντιος Καλαγκός διαβαλκανικο

Recommended Posts

Γεια σας είναι η πρωτη φόρα που γράφω παρακολουθώ απο καιρο το site και χάρη σαυτο έμαθα για τον Κύριο ΧΡΗΣΤΟ ΑΛΕΞΙΟΥ καρδιοχειρουργό και την συνεργασία του με τον κύριο ΑΥΞΕΝΤΙΟ ΚΑΛΑΓΚΟ.

Ο γιός μου είναι 17 ετών γεννήθηκε με ΤΕΤΡΑΛΟΓΙΑ ΦΑΛΛΟ χειρουργηθηκε στο ΩΝΑΣΕΙΟ 13 μηνών και τον Ιούλιο του 2013 εκανε την τριτη εγχειρηση ανοιχτής καρδιάς λογω ανεπαρκειας της πνευμονικης βαλβιδας βαλαμε βαλβιδα ομοιομοσχευμα την εγχείρηση έκανε ο κύριος Καλαγκός μαζί με τον κύριο Αλεξίου την ομάδα του και τον ειδικο καρδιολόγο κύριο Γιαννακούλα .

Η εγχειρηση έγινε στο ΔΙΑΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ και όλα όσα λένε για τον κύριο Καλαγκό είναι αλήθεια είναι ενας άνθρωπος εξαιρετικός απο την ωρα που μπήκε στο δωμάτιο και μας μιλησε και εμεις και ο γιος μας νιώσαμε οτι όλα θα πανε καλά .

Μπήκε στο χειρουργείο στης 7το απογευμα και γύρω στης 11 τον πήγαν στην μονάδα την άλλη μέρα τον ανεβασανε στο δωμάτιο.

Θέλω να ευχαριστήσω δημόσια τον κύριο Αλεξίου γιατί μας έφερε σε επικοινωνία με τον κυριο Καλαγκο μα πανω απ'όλα για όλη την συμπαράσταση

που μας πρόσφερε ιατρικά και ηθικά ήταν συνέχεια εκεί οπως επίσης και ο κυριος Γιαννακουλας και ολη η ομάδα του κυρίου Αλεξίου αλλά και το προσωπικό του Διαβαλκανικού τα κορίτσια ηταν δίπλα μας συνεχώς .

Τους ευχαριστώ όλους και προπάντον τον κύριο Αυξέντιο Καλαγκό που ήρθε και χειρουργησε το παιδί μου ευχομαι να είναι παντα κάλα για να μπορεί να είναι δίπλα σε ολα τα παιδά που τον χρειάζονται .

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ.

• 8 months later...

Διαφημίσεις

Καλησπέρα. Θα ήθελα πρώτα απ΄όλα να ευχηθώ περαστηκά για τον γιό σας και απο εδώ και πέρα να είναι πάντα καλά στην υγεία του.

Λόγω το ότι και η μικρή μας κορούλα γεννήθηκε με ΤΕΤΡΑΛΟΓΙΑ ΦΑΛΛΟ πριν απο 4 χρόνια και επειδή υπάρχει ανεπαρκεια στην πνευμονικη βαλβιδα μετά την επέμβαση , θα ήθελα αν έχετε την δυνατότητα να επικοινωνήσουμε για να μας δώσετε πληροφορίες και εμπειρίες που ζήσατε μέχρι την τρίτη επέμβαση που κάνατε στον γιό σας.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων και πιστεύω πως καταλαβαίνετε απόλυτα την αγωνία μας!!!