Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Βοήθεια από οδοντίατρο ή όποιος έχει αντίστοιχη εμπειρία

Recommended Posts

Έκανα εξαγωγές πέρυσι στα τέσσερα δόντια μου πάνω (δύο δεξιά και δύο αριστερά) η συμφωνία με τον γιατρό μου ήταν να γίνει αυτό για κάνω μετά στους φρονιμίτες (1 δεξιά και 1 αριστερά) απονεύρωση έτσι ώστε να μπουν θήκες για να μην έχω μετά πρόβλημα... Αυτός δεν κάνει απονευρώσεις και με έστειλε σε κορυφή γιατρό υποτίθεται για να γίνουν...πριν κλείσω ραντεβού μου λέει ότι χάλασε η συμφωνία μαζί του γιατί οι πελάτες του είχαν παράπονα (400,00 χωρίς απόδειξη η απονεύρωση σε αυτόν παρακαλώ!!) ότι πονάνε κλπ , κλπ...πέρασε ο καιρός και μου σύστησε έναν νέο γιατρό για απονευρώσεις αλλά εντωμεταξύ εγώ ήδη είχα πάει και σε άλλο οδοντίατρο να ρωτήσω....

Ο συγκεκριμένος γιατρός μου είπε ότι είναι λάθος να κάνω απονεύρωση (στους φρονιμίτες που προανέφερα) γιατί τα δόντια είναι γερά και δεν υπάρχει λόγος να γίνει κάτι τέτοιο.. η γνώμη του είναι να κάνει τρόχισμα σε αυτά τα δόντια και να μπουν γέφυρες .... ότι δεν θα έχω πρόβλημα για αρκετά χρόνια και αν προκύψει κάτι τέτοιο στο μέλλον η επιστήμη έχει προχωρήσει και γίνεται θεραπεία πάνω από την γέφυρα...ανέφερε δε ότι με το να απονευρώσω τα δόντια μου δεν σημαίνει ότι δεν θα έχω και ποτέ πρόβλημα ξανά (όπως ανέφερε ο δικός μου) ...λογικό μου φάνηκε....

Η διαφορά στην τιμή είναι οι επιπλέον απονευρώσεις που πρέπει να κάνω αλλά το θέμα είναι ότι εγώ έχω χάσει την εμπιστοσύνη μου στον γιατρό μου πλέον με αυτά που έγιναν και αρχίζω να πιστεύω ότι γίνονται για άλλο σκοπό όλα αυτά (...α για απόδειξη ο δικός μου όλα αυτά τα χρόνια ουδείς λόγος)

Ειλικρινά αν κάποιος είναι οδοντίατρος στο φόρουμ ή έχει αντίστοιχη εμπειρία (πέρα από το γεγονός ότι θα πάω και σε τρίτο οδοντίατρο) θα ήθελα μια γνώμη...

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων....

Δύο πράγματα πρέπει να δίνουμε στα παιδιά μας, βαθιές ρίζες και γερά φτερά!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα,

είμαι οδοντίατρος.

Αν οι φρονιμήτες είναι πραγματι υγιείς, δλδ δεν έχουν βαθιά σφραγίσματα, δεν χρειαζονται απονεύρωση σώνει και ντε.

Απλα πολλοι οδοντίατροι κάνουν πάντα απονεύρωση σε δόντια που πρόκειται να ντύσουν με στεφάνες-γέφυρες, γιατί είναι πιο πολύπλοκο να απονευρώσεις ένα δόντι κάτω απο θήκη αν χρειαστεί στο μέλλον.

Πάντως και αυτό να συμβεί, υπάρχουν ειδικοί, που το αναλαμβάνουν, με μεγάλο κόστος βέβαια για σένα.