Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

λαχανι υγρα 3 μερες μετα την ΠΗΤ μου(ακομη περιμενω)

Recommended Posts

γεια σας.εχω αγχωθει...βρηκα λιγα παχυρευστα ασπρολαχανι υγρα σημερα...δεν βρηκα παρομοιο θεμα...δεν ηταν πρασινα..απαλο λαχανι με ασπρο.να παρω τον γιατρο μ?ειμαι ηδη αγχωμενη που δεν γενναω ενω μου ειχαν πει 2/10..ν αγχωθω κ για τουτο?

γαμος 16/07/2011

ΠΗΤ για το πρωτο μας αγγελουδι 2/10/13

Διαφημίσεις

γεια σας.εχω αγχωθει...βρηκα λιγα παχυρευστα ασπρολαχανι υγρα σημερα...δεν βρηκα παρομοιο θεμα...δεν ηταν πρασινα..απαλο λαχανι με ασπρο.να παρω τον γιατρο μ?ειμαι ηδη αγχωμενη που δεν γενναω ενω μου ειχαν πει 2/10..ν αγχωθω κ για τουτο?

καλησπερα

πρωτον μην αγχωνεσαι!!

δευτερον παρε τον γιατρο σου συντομα!!

η μητερα μου οταν ηταν εγκυος σε μενα αργησα να βγω και τα νερα ηταν πρασινα αποτι μου εχει πει λιγο ακομα να αργουσε δεν ξερω τι θα γινοταν της ειχε πει ο γιατρος της !

παρε τον γιατρο σου ενα τηλεφωνο να πας να σε δει !

MPORIE NA Ζοριζεται το μωρο και να εκανε κακα γι αυτο και πρασινα υγρα παρε το γιατρο αμεσως !!!!

26/10/10 Ήρθε η kisha junior και είναι όντως γκαυ.....τσα!

Ο μικρός μου είναι κέβλαρρ  ! 20/02/12

MPORIE NA Ζοριζεται το μωρο και να εκανε κακα γι αυτο και πρασινα υγρα παρε το γιατρο αμεσως !!!!

Αυτό ακριβώς ειχε συμβει στην μητέρα μου με μένα !!!! Ζοριζομουνα κ ήθελα να βγω το εδειξα μ αυτο τον τροπο :) να πάρεις ΑΜΕΣΩΣ το γιατρο όμως !!!

Διαφημίσεις

Ελπίζω να πήρες τον γιατρό και βασικά να έχεις γεννήσει. εντάξει κορίτσια καλό το φορουμ αλλα σε κατι τετοιες περιπτώσεις παιρνουμε ΑΜΕΣΩΣ τον γιατρό μας

3W24p3.png

Κάτι τέτοιες στιγμές αισθάνομαι τυχερή που παρακολουθώ μαθήματα με μαία και ενημερώνομαι... Φαντάζομαι αν η φίλη μας παρακολουθούσε παρόμοια μαθήματα να υποψιαζόταν αμέσως αυτό το οποίο της είπατε και ίσως να επικοινωνούσε αμέσως με το γιατρό της... Εύχομαι να έχει γεννήσει κ να πήγαν όλα κατ'ευχήν!!!! Περιμένουμε νέα σου φίλη μου!!!!!

Διαφημίσεις

Ελπίζω να πήρες τον γιατρό και βασικά να έχεις γεννήσει. εντάξει κορίτσια καλό το φορουμ αλλα σε κατι τετοιες περιπτώσεις παιρνουμε ΑΜΕΣΩΣ τον γιατρό μας

Συμφωνώ απόλυτα... Οταν βλέπουμε κατι που μας ανησυχεί πολυ πρώτα παίρνουμε το γιατρό μας... Εύχομαι να έχουν παει όλα καλα και να μας πει τα ευχάριστα!

sJbgp3.png W9hQp3.png

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...

καλησπερα μολις ειδα και εγω λιγα πηχτα υγρα λαχανι ! ανησυχησα και πηρα τον γιατρο μου

πηρα τον γιατρο μου και με ρωτησε εαν μου εχει γραψει κολπικη κρεμα του ειπα οχι και ειπε να παω αυριο να μου γραψει ...

εσεις τι γνωμη εχετε?

Δεν θέλω να σε τρομάξω αλλά αυτό που είδες μπορεί να είναι μηκώνιο (τα κακάκια του μωρού) επειδή ζορίζεται, αν είναι αυτό τότε είναι πολύ σοβαρό. Μου κάνει εντύπωση η στάση του γιατρού σου, ο δικός μου ήταν σαφής ότι σε περίπτωση που δούμε κάτι τέτοιο το ελεγχουμε αμέσως. Εγώ θα πήγαινα στο μαιευτήριο να με εξετάσουν για να είμαι σίγουρη. Εύχομαι να μην είναι τίποτα!

S02fp3.png

LnVyp3.png

σε ποια εβδομαδα εισαι?νομιζω πως θα επρεπε να πας μαιευτηριο αμεσα να σε δουν......τα λαχανι υγρα συνηθως ειναι πως το μωρακι εχει κανει κακα και αυτο ειναι πολυ επικυνδινο..σε ποια εβδομαδα εισαι?

Διαφημίσεις

Δεν θέλω να σε τρομάξω αλλά αυτό που είδες μπορεί να είναι μηκώνιο (τα κακάκια του μωρού) επειδή ζορίζεται, αν είναι αυτό τότε είναι πολύ σοβαρό. Μου κάνει εντύπωση η στάση του γιατρού σου, ο δικός μου ήταν σαφής ότι σε περίπτωση που δούμε κάτι τέτοιο το ελεγχουμε αμέσως. Εγώ θα πήγαινα στο μαιευτήριο να με εξετάσουν για να είμαι σίγουρη. Εύχομαι να μην είναι τίποτα!

και εγω αυτο πιστευα γ αυτο σας εγραψα κατευθειαν κολπικη κρεμα?λαχανι υγρα?τι να πω εχω αγχωθει και το θεμα ειναι οτι αυριο εφημερευει στο νοσοκομεο

ηταν ομως πολυ ελαχιστα δυο τρεις πιχτες σταγονιτσες λαχανι ανοικτο συγνωμη για την περιγραφη!!

μολις μιλησα και με την μαια στο νοσοκομειο μου ειπε να μην ανυσηχω και να παωνα κανω ενα καρδιοτοκογραφημα !!!

τι να κανω βρε κοριτσια δεν ξαναειδα απο τοτε τιποτα !

να πω σημερα η αυριο ?

μενω και μακρια αυριο πρεπει να παω οπωσδηποτε παντως

ουφ θα σκασω