Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΠΟΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΕΙΧΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΓΕΝΑΡΗ????

Recommended Posts

ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΕΙΧΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΓΕΝΑΡΗ???

ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ !!!

25/1 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ

ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΜΙΑ ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΤΕ ΚΑΝΩ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ

ημερολογιακα τωρα ειμαι 34 και 6 ημερων στις 4/10 μου γραφει οτι κλεινω τον 9ο και μπαινω στον μηνα τοκετου ομως πητ μου εχουν 6/11!!!

πως γινεται αυτο???

Διαφημίσεις

Καλημέρα εγω είχα τελευταία περίοδο 11/1 τελευταία ημερομηνία τοκετού ειναι στις 18/10 και αυτό γιατί προσθέτουμε μια εβδομάδα απο την τελευταία περιοδο

καλημερα !!

οταν ομως εισαι με καισαρικη γεννας τουλαχιστον 10 μερες νωριτερα

και μενα με εχουν μπερδεψει !!

γιατι νοεμβρη και οχι οκτωμβρη??

Αλλο η πιθανή ημερομηνία και άλλο το ποτέ θα γεννήσεις μια φίλη μου είχε τελευταία περίοδο 28/01 θα γεννήσει κι αυτή με καισαρικη λόγω εξωσοματικης ο γιατρός της είπε οτι θα γεννήσει στις 38 εβδομάδες αλλά επειδή δεν υπάρχει κανένα άλλο προβλημα τώρα της είπε οτι μπορεί να την αφήσει μέχρι και την39

Γεια σας κορίτσια και από μένα...εγώ είχα τελευταία φορά περίοδο 21/01 και η γιατρός μου είπε ότι έχω πιθανή ημερομηνία τοκετού 01/11...αλλά στο internet που το έψαξα μου βγάζει πιθανή ημερομηνία τοκετού 28/10...είναι λίγο μπέρδεμα αλλά δεν ξέρω αν έχει και τόση σημασία για δυο τρεις μέρες...πάντως στο γιο μου είχα πητ 20/10 και γέννησα 27/10, εφτά μέρες μετά δηλαδή και με πρόκληση, γιατί ακόμη και τότε δεν είχα ούτε ένα μικρό πονάκι...

Διαφημίσεις

fountitsa, εγω 20/1 είχα τελευταία περίοδο και η ΠΗΤ μου είναι 27/10. Μου φαίνεται περίεργο το 1/11. Υπάρχουν σε διάφορες ιστοσελίδες πάντως προγραμματα που υπολογίζουν την πητ. Εγώ μπαίνω στο ΡΕΑ εκεί που λέει "κύκλος εγκυμοσύνης". Με το καλό τα μωράκια μας!

Μηπως είχες καθυστερημένη σύλληψη και στο πήγαν τοσο αργα; εγω τερ 16/1 αλλά εκανα αργά ωορρηξια οποτε βάλαμε το 21/1 σαν τερ. Οπότε πητ 28/10.

v0Zqp3.png 34ef5a11df.png

ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΕΙΧΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΓΕΝΑΡΗ???

ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ !!!

25/1 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ

ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΜΙΑ ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΤΕ ΚΑΝΩ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ

ημερολογιακα τωρα ειμαι 34 και 6 ημερων στις 4/10 μου γραφει οτι κλεινω τον 9ο και μπαινω στον μηνα τοκετου ομως πητ μου εχουν 6/11!!!

πως γινεται αυτο???

Στην κόρη μου είχα τελευταία περίοδο 21/1 αλλά επειδή έγινε καθυστερημένη σύλληψη μου την άλλαξε ο γιατρός σε 28/1. Προσθέτοντας στην τελευταία περίοδο μία εβδομάδα και 9 μήνες όπως κάνουν σε κάθε περίπτωση έμπαινα στο μήνα μου 4/10 και είχα πιθανή ημερομηνία τοκετού 4/11. Με τα δικά σου νούμερα έχω μπερδευτεί κι εγώ... αλλά να θυμάσαι σημασία έχει να πηγαίνουν όλα καλά, στο τέλος να παρακολουθείτε το μωρό συχνότερα με καρδιοτοκογραφήματα και υπερήχους και αν είναι όλα καλά θα έρθει το μωράκι σου όποτε είναι έτοιμο! Τα μωράκια δεν κοιτάνε ημερολόγια να το ξέρεις εσύ, να το πεις και στο γιατρό σου! ;) Με το καλό να έρθει γερό και όμορφο! :)

και στους δυο γιους μ ειχα τελευταια περιοδο 26/01/10 κ 27/01/12 και πητ ειχα 2/11 στον μεγαλο και 3/11 στον μικρο. και τους δυο τους γεννησα οκτωβρη..οπως ειπε κ η μικιο οταν ειναι να ερθει θα ερθει!

" Ήρθες εσύ κι η νύχτα γέμισε φως" 30.10.10-23.10.12

Μ+Γ 09.09.02

N9tLp2.pngikF4p2.png

καλησπέρα

εγώ είνα τ.π. 8/1 και μου δίνουν 15 οκτώβρη,

αλλά αν υπολογίσω την ημερομηνία σύλληψης θα είναι σίγουρα μετά τις 20-22

γιατί για μια βδομάδα είχα περίοδο, άρα έγινε η σύλληψη μετά τις 20

ίσως για αυτό σου λένε πιο αργά, επίσης συνήθως έχουμε ωορηξία 10-12 μερες μετά την περίοδο...

δεν είναι γιατρός αλλά η λογική μου αυτό λέει...

μπες και σε αυτό το site

http://www.123baby.me/pregnancy_calendar.html

έβαλα την ημερομηνία σου και μου βγάζει 31 οκτώβρη αλλά μια βδομάδα πάνω μια βδομάδα κάτω...

ο γιατρός μου λέει ότι εφόσον όλα πάνε καλά και το μωρό είναι οκ,μπορούμε να πέριμένουμε έως και 2 εβδομάδες...

Διαφημίσεις

Καλησπέρα! Είχα τ.π. 24/01, η ΠΗΤ μου ήταν αρχικά 31/10 αλλά μετά τον υπέρηχο τον 12 εβδομάδων (μένω Αγγλία και την υπολογίζουν με το συγκεκριμένο υπέρυχο) άλλαξε και έγινε 28/10. Επείδη ξέρω πάνω κάτω πότε έγινε σύλληψη (τεστ ωόρηξίας, είχαμε 1 επαφή μόνο την ίδια ημέρα) εγω υπολόγιζα ΠΗΤ για 02/11. Αλλά ίσως να έγινε το implantation νωρίτερα. Βεβαία είναι όλα στο περίπου γι'άυτό και σ'αφήνουν - εδώ Αγγλία τουλάχιστον - για 2 βδομάδες μετά την ΠΗΤ πριν κάνουν πρόκληση. Με την κόρη μου είχα ΠΗΤ 22/01 και γέννησα 02/02. madeleine24, μπορείς να ζητήσεις από τον γιατρό σου να διευκρινίσει αν η ημερομηνία που σου έδωσε βασίζεται σε υπέρηχο?

Καλησπερα με βαση τον υπερηχο η πιθανη ημερομηνια ειναι 16/11

τελευταια περιοδο 25/1!!

σημερα μου εκοψε και τα yotopar μου εφερναν ταχυκαρδιες και δεν αντεχα.

το μονο που ξερω ειναι οτι εχω κουραστει δεν μπορω να κουνησω ποναω παντου περιμενω περιμενω ποτε θα ερθει η μπεμπα μου επιτελους???

• 2 weeks later...

καλησπερα !!!

στον υπερηχο που εκανα χτες δεν ειχα 2 εβδομαδες διαφορα με την μπεμπα μου !! αλλα μονο 3 μερουλες !!οποτε ολα καλα!! την τριτη θα μου για το ποτε θα κανουμε την καισαρικη σημερα εγινα 37 εβδομαδων!!

• 3 weeks later...

καλημερα κοριτσια!! κοντευω να φερω στον κοσμο την μικρουλα μου!!!

σημερα ειμαι 39 και 6

τι νοιωσατε πριν τον τοκετο??

απο χτες νιωθω μια πιεση χαμηλα σαν κατι να ανοιγει δεν ξερω πως να το περιγραψω πηγα στο νοσοκομειο μου εκαναν καρδιοτοκογραφημα ηταν καλο και με εδιωξαν !!!!!

αλλα μεχρι και σημερα νιωθω αυτην την πιεση

καλημερα κοριτσια!! κοντευω να φερω στον κοσμο την μικρουλα μου!!!

σημερα ειμαι 39 και 6

τι νοιωσατε πριν τον τοκετο??

απο χτες νιωθω μια πιεση χαμηλα σαν κατι να ανοιγει δεν ξερω πως να το περιγραψω πηγα στο νοσοκομειο μου εκαναν καρδιοτοκογραφημα ηταν καλο και με εδιωξαν !!!!!

αλλα μεχρι και σημερα νιωθω αυτην την πιεση

Εγω ενιωθα τσιμπηματακια.

Αυτη η πιεση που νιωθεις χαμηλα ειναι λογω εμπεδωσης του κεφαλιου του μωρου και συνηθως προμηνυει τοκετο.

Τα συμπτωματα παρολαυτα διαφερουν απο γυναικα σε γυναικα αλλα τα πιο συνηθισμενα ειναι τα τσιμπηματακια, πιεση χαμηλα, συχνοουρια, διαρροια, πονος τη μεση.

Με το καλο σου ευχομαι......!!!!!!!!

Η φουρτουνα μου ηρθε...και ξεσηκωσε τον κοσμο μου στις 27/07/2012

Διαφημίσεις

ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΩ ??

ΑΓΧΩΝΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΑΝ ΜΟΥ ΣΠΑΣΟΥΝ ΤΑ ΝΕΡΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΠΟΥ ΜΕ ΕΧΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΕΙ ΓΙΑ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΩ?? ΕΧΩ ΑΚΟΜΑ 10 ΜΕΡΕΣ

ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΩ ??

ΑΓΧΩΝΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΑΝ ΜΟΥ ΣΠΑΣΟΥΝ ΤΑ ΝΕΡΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΠΟΥ ΜΕ ΕΧΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΕΙ ΓΙΑ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΩ?? ΕΧΩ ΑΚΟΜΑ 10 ΜΕΡΕΣ

Εάν έχεις προγραμματισμένη καισαρική καλό είναι να ενημερώσεις το γιατρό σου γιατί σε αυτή τη φάση τα πονάκια μάλλον για προετοιμασία τοκετού είναι. Με το καλό!!!!