Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΤΑ ΕΧΩ ΧΑΜΕΝΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ

PAPIA

Recommended Posts

ΠΑΙΔΙΑ SOS ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ.ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΔΡΑ ΜΟΥ 9 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΝ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΙ.ΜΕ ΤΑ ΠΕΘΕΡΙΚΑ ΜΟΥ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΟΜΩΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΒΛΑΚΕΙΑΣ ΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΜΟΥ*ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ 26* ΑΦΗΣΑ ΣΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ ΠΟΛΥ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΧΩΡΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΗΘΕΛΕ.ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΟΛΛΟΥΝ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΣ ΤΟΝ ΑΦΗΝΑ ΘΑ ΤΟΝ ΕΠΑΙΡΝΕ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ.ΟΤΑΝ ΕΜΕΙΝΑ ΕΓΚΥΟΣ*ΤΩΡΑ ΕΧΩ ΜΙΑ ΜΠΕΜΠΟΥΛΑ 5 ΜΗΝΩΝ* ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ.ΟΙ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΜΕΝΕΙ ΕΠΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΗΣ*ΤΟΝ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ*.ΚΑΙ ΔΩΣΤΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΕΓΩ ΚΑΙ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΤΟΥΡΛΑ ΓΙΑΤΙ ΔΙΝΕΙ ΜΕΓΑΚΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΕ ΑΥΤΑ.2ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ ΓΕΝΝΗΣΩ Ο ΓΙΟΣ ΤΗΣ ΗΡΘΕ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΛΟΓΩ ΚΑΠΟΙΩΝ ΥΠΟΧΡΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΜΕΝΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ.ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΩ ΟΤΙ Ο ΑΝΔΡΑΣ ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΓΙΑΤΙ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΜΕΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΥΝΙΑΔΟ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΝΑ ΜΕ ΠΑΙΡΝΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΛ. ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΝΑ ΕΡΗΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ.ΘΑ ΜΟΥ ΣΤΡΙΨΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙ Η ΜΠΑΛΑ.Ο ΑΝΔΡΑΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ Κ Α Λ Ο Σ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΕΝΟΧΩΡΩ ΜΕ ΑΥΤΑ.ΤΟ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΣΕ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΕΣΗ

Διαφημίσεις

Ραρια μου , κατά 1ον καλύτερα να γράφεις με μικρά γραμματάκια ... και κατά 2ον σε βλέπω σε λίγο καιρό να κάνεις "σχέση" με τον κουνιάδο σου ... :lol::lol::lol:

Σοβαρά τωρα , μάλλον πρέπει να το κουβεντιάσεις με τον άντρα σου και να του εξηγήσεις πόσο σε ενοχλεί η όλη κατάσταση και πόσο πιεσμένη νοιώθεις! :)

Eίναι προτιμότερο σε ένα παιδί να περισσεύει η αγάπη παρά να του λείπει....

ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ ΟΣΟ ΚΑΛΛΟΟΟΟΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΒΟΛΕΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΗ ΣΙΩΠΗ ΣΟΥ . ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΜΙΛΑΣ ΦΤΑΙΣ.ΚΑΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙΣ ΥΠΟΧΕΙΡΙΟ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΗΝ ΠΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ .ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗ ΜΟΥ ΘΥΜΩΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΑ ΜΑΝΙΑΤΙΣΣΑ ΠΕΘΕΡΑ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΚΑΛΟ ΛΑΔΙ :lol: ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΧΕ ΒΓΑΛΕΙ ΟΛΟ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΣΥΖΗΤΗΣΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΧΩΡΙΣ ΦΩΝΕΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ. ΠΡΟΣΕΞΕ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΠΟΤΕ "Η ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΑΥΤΟ Ή ΤΟ ΑΛΛΟ''Ή Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ ΚΛΠ. ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟ ΓΑΝΤΙ! ΜΑ ΚΑΛΑ 7 ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ?ΜΕΓΑΛΟ ΣΧΟΛΕΙΟΟΟΟΟΟΟΟ :lol:

ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΑΛΛΑΖΑ , ΘΑ ΞΑΝΑΕΒΑΦΑ ΓΑΛΑΖΙΑ ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ!!!

an1cv4C0g411210Nzc3NzlkaHwzNzY1NWRhfE15IGxpdHRsZSBmYWlyeSBpcw.gif

το έχουμε συζητήσει αλλά άκρη δεν βγάζουμε.τι να πεισ σε κάποιους ανθρώπους που από μόνοι τους δεν καταλαβαίνουν.εγώόλο αυτό το θεωρώ πολύ παράλογο.είμαστε σαν το μικρό σπίτι στο λιβάδι μια ευτυχισμένη οικογένεια.ακ.ομη και όταν γέννησα την μικρή μέναμε όλοι μαζί και εγώ εκείνη την περίοδο ήμουν πολύ χάλια.είχα και πρόβλημα με τον θηλασμό πολύ μου κόστισε αυτό.

Διαφημίσεις

δεν θυμώνω με αυτά που λέτε αλλιώς δεν θα τα συζητούσα.και εγω από την Μάνη είμαι.πολύ σκληροπυρηνικές οι μανιάτισες πεθερές.

απλά ρε παιδιά μου κάνει εντύπωση η γαιδουριά μερικών ανθρώπων.όσο για τον άνδρα μου μπορεί να είναι βολεμένος αλλά τι να του κάνω να του σπάσω το κεφάλι.νομίζω οτι τα έχω πάρει με όλους αλλά καλά να πάθω γιατί εγώ έδωσα θάρρος στον χωριάτη να ανέβει στο κρεβάτι

ΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ?

ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΚΡΙΝΩ ΟΤΙ ΤΟ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΥΤΟ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΤΕ . ΞΕΡΕΙΣ Η ΠΕΘΕΡΑ ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΟ ΣΧΟΛΕΙΟ . ΗΤΑΝ ΣΚΛΗΡΗ ΑΛΛΑ ΕΛΕΓΕ ΠΑΝΤΑ . ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΑΠΟΡΡΗΤΟΣ ΦΑΚΕΛΟΣ ΤΗΣ (ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΧΑΧΑ) .ΟΤΑΝ ΚΛΕΙΝΕΙ Η ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ , ΦΙΛΟΙ ΚΛΠ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΝΟΥΝ ΑΠΕΞΩ. Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΠΟΙΟΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ .

ΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ?

ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΚΡΙΝΩ ΟΤΙ ΤΟ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΥΤΟ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΤΕ . ΞΕΡΕΙΣ Η ΠΕΘΕΡΑ ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΟ ΣΧΟΛΕΙΟ . ΗΤΑΝ ΣΚΛΗΡΗ ΑΛΛΑ ΕΛΕΓΕ ΠΑΝΤΑ . ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΑΠΟΡΡΗΤΟΣ ΦΑΚΕΛΟΣ ΤΗΣ (ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΧΑΧΑ) .ΟΤΑΝ ΚΛΕΙΝΕΙ Η ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ , ΦΙΛΟΙ ΚΛΠ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΝΟΥΝ ΑΠΕΞΩ. Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΠΟΙΟΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ .

ΚΟΙΤΑ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΦΤΑΣΑ ΝΑ ΘΥΜΑΜΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ! ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ

ΚΑΛΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΑΘΕΣΕ ΚΑΙ ΑΝΕΧΕΣΑΙ ΤΟΝ ΚΟΥΝΙΑΔΟ?ΟΤΑΝ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΑΤΕ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ?ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥ ΜΗΛΗΣΕΙΣ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΝΑ ΜΕΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΝΙΑΔΟ ΣΟΥ.ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΠΑΥΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Α Ν Τ Ρ Α Σ .ΤΟΝ ΑΓΑΠΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΗΣ ΜΕ ΤΑ ΕΣΩΡΟΥΧΑ,ΓΥΜΝΗ,ΝΑ ΦΕΡΕΙΣ ΤΙΣ ΦΙΛΕΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΚΑΦΕ????????????????ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΠΑΝΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΝΤΥΝΕΣΑΙ ?????????ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΗΣΥΧΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ?????????ΕΝΑΣ ΤΡΟΠΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ .ΟΤΑΝ ΒΡΕΘΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ ΝΑ ΜΗΛΗΣΕΤΕ ΑΝΟΙΧΤΑ.ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ.ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ.ΞΕΡΕΙΣ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΧΕΙΡΙΣΤΗΣ,ΕΙΣΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ

Διαφημίσεις

συμφωνώ με αυτό που λες αλλά έχω πέσει από τα σύννεφα.ο άντρας μου ποτέ δεν λεει όχι σε κανέναν πόσο μάλλον στην οικογένεια του.πρέπει να μιλήσω εγώ η ίδια έχω την εντύπωση.όχι με άσχημο τρόπο αλλά να πω ότι αυτά που γίνονται με έχουν ενοχλήσει.

και έχω πρόβλημα και με τους γονείς μου οι οποίοι τα έχουν πάρει κανονικότατα γιατί εδώ που τα λέμε αυτά που συμβαίνουν είναι τραγικά.

ΣΥΓΝΩΜΗ ΦΙΛΕΝΑΔΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΔΕΝ ΦΥΤΡΩΣΕΣ.ΕΧΕΙΣ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ.ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟΝ ΑΓΑΠΑΣ ΚΑΝΕ ΕΣΥ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ.ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ.ΦΤΑΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΑΦΗΣΕΣ ΝΑ ΣΕ ΚΑΒΑΛΗΣΟΥΝ.ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ.ΑΛΗΘΕΙΑ Ο ΚΟΥΝΙΑΔΟΣ ΤΙ ΛΕΕΙ-ΚΑΝΕΙ ?ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΜΕΝΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ?

Ο ΑΝΤΡΑΣ ΣΟΥ ΚΑΘΕ ΠΟΤΕ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΘΗΝΑ?ΕΙΣΑΙ 26?ΜΙΚΡΗ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΕΣ.ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ ΣΤΑ ΒΑΣΑΝΑ. ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ.ΜΗΝ ΤΟ ΑΦΗΣΕΙΣ ΤΟ ΘΕΜΑ.ΒΛΕΠΩ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΣΟΥ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ.ΜΑΝΙΑΤΕΣ Ε??????????????

Διαφημίσεις

ερχεται περίπου κάθε 15 ημέρες.ναι όντως μικρή παντρεύτηκα τώρα που το σκέφτομαι.αλλά είμαι καλά όμως.πάλι τα ίδια πράγματα θα έκανα αν γύριζα πίσω τον χρόνο αλλά σε κάποια πρόσωπα θα φερόμουν διαφορετικά.βλέπεις όταν περνούν τα χρόνια έρχεται και η γνώση :wink:

και οι γονείς μανιάτες αλλά μην φανταστείς πολύ χαλαροί άνθρωποι δεν έχουν κολλήματα

Ραρια μου , κατά 1ον καλύτερα να γράφεις με μικρά γραμματάκια ... και κατά 2ον σε βλέπω σε λίγο καιρό να κάνεις "σχέση" με τον κουνιάδο σου ... :lol::lol::lol:

Σοβαρά τωρα , μάλλον πρέπει να το κουβεντιάσεις με τον άντρα σου και να του εξηγήσεις πόσο σε ενοχλεί η όλη κατάσταση και πόσο πιεσμένη νοιώθεις! :)

:lol::lol::lol:

1aLup3.png

BtUIp3.png

ΚΑΘΕ 15?ΦΙΛΕΝΑΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ.ΑΠΟΡΩ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΟΥ .ΑΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΕΣΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΓΑΜΟ ΗΞΕΡΕΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ.ΝΟΜΙΖΕΣ ΟΤΙ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΠΑΙΔΙ ΘΑ ΤΟΝ ΕΙΧΕΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΠΙΤΙ?///???????????????ΑΠΟΡΩ.ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΓΡΗΓΟΡΑ.ΟΤΑΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΑΣ?ΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ?ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΠΕΘΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ.ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΣΤΕΝΑΧΩΡΩ

H κοπέλα δεν είπε ότι έχει πρόβλημα με τον άντρα της που έρχεται κάθε 15 μέρες, αλλα με τον κουνιάδο που μπαστακώθηκε ξαφνικα και δεν κουνάει! Πιστεύω ότι πρέπει να μιλήσει ανοιχτά στον άντρα της ίσως και στον κουνιάδο! Επίσης όσο λιγότεροι επεμβαίνουν σε ένα σπίτι τόσο το καλύτερο. Εγω papias στη θέση σου δεν θα άφηνα τους γονείς μου να ανακατευτούν! Τέλος ίσως να βρείς και κάποια πλάγια διπλωματική λύση. Τίποτα συγγενείς απο τη Μάνη που πρέπει να φιλοξενήσεις ... λέμε τώρα... ή ότι μπορέσει να κατεβάσει το κεφάλι σου για να του δείξεις κομψά ή και άγαρμπα ότι γίνατε πολλοί. Καλό κουράγιο!

ssttaa

Ε.....όχι βρε παιδί μου και τόση καλοσύνη από μέρους σας!!!!Είπαμε αλλά όχι κι έτσι!!!!!!!!!!

Εγώ λέω όχι απλά να μιλήσεις.....αλλά να φωνάξεις, να τσιρίξεις ή ότι άλλο χρειαστεί....γιατί ΄βλέπω ότι ο άντρας σου είναι τόσο ήσυχος και ανεκτικός όσο ένα πρόβατο, εσύ είσαι σχετικά μικρή και νοιωθεις ανήμπορη να αντιδράσεις και έτσι πως το πάει σιγά σιγά ο κουνιάδος θα σου κουβαλάει και τύχόν ερωμένη στο σπίτι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ότι συζήτησες, συζήτησες, τώρα βάλε τα μεγάλα μέσα και κάντε οικογενειακή αφύπνιση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλή επιτυχία στην απίστευτη κατάσταση!!!!!!!!!

n3kPp3.png

zewgp3.png

ναι βρε κοριτσακι μου... κοιτα να το αλλαξεις το σκηνικο γιατι εσυ τελικά άλλο γιο παντρευτηκες κι αλλον έχεις μεσ' το σπίτι!! :lol::lol::lol:

.....και που λες ο Πινόκιο... τάνει μαμάααααααααααααα!!!! :lol:

Είναι απλά τα πράγματα! Δεν έχει σημασία πόσο χρονών είσαι! Σημασία αυτή τη στιγμή έχει το μωρό σου και η δική σας οικογένεια! Σημασία έχει να είσαι εσύ καλά χωρίς σκέψεις που να σε "τρώνε" για να μπορείς να φροντίζεις το μωρό σου. ΒΑΛΕ ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ!! Εξηγησε στον κουνιάδο σου ότι βασικό σου μέλημα αυτη τη χρονική στιγμή είναι το μωρό σου. Οτι αφου τον φιλοξενείς θα πρέπει να αναλάβει ένα μέρος της φροντίδας του σπιτιού, να πλένει τα βράδια τα πιάτα, να στρώνει το τραπεζι για να φάει μόνος του, να μην επιβαρύνεσαι τη φροντίδα του.. Απλά και ευκολα πραγματα που εσένα όμως θα σε ξεκουράσουν. Ζήτα να φεύγει το σαβατοκύριακο που έρχεται ο αντρας σου για να μεινετε σαν οικογένεια μόνοι σας και να χαρείτε το μωρό σας! Συζήτησε το με τον αντρα σου βέβαια, δε νόμιζω ότι έιναι κάτι παράλογο και πιστεύω ότι θα συμφωνήσεις.. Εισαι μανιάτισσα και οι μανιάτες έχουν ένα μοναδικό τροπο να ειναι ντομπροι και ευγενικοι ταυτόχρονα, όταν ζητούν κάτι. Απέφυγε τις αντιπαραθέσεις γιατί κάνουν κακό στην ψυχολογία σου. Ασχολήσου με τον εαυτό σου, για να νιώσεις καλύτερα, κοιμήσου περισσότερο, βγες από το σπίτι (μάθε στον κουνιάδο να κρατάει το μωρό για λίγο) και ετσι να έχεις να προσφέρεις περισσότερα στο μικρό σου.

Ζώγια, καταλαβαίνω όσα λές και το σκεπτικό που τα λές. Με σεβασμό στην άποψη σου, θα ήθελα να πώ το εξής.

Σκοπός είναι να στρώσει ο κουνιάδος ή να μην θρονιάζεται στης κοπέλας το σπίτι; Εντάξει, δεν λέω αδερφός του άντρα της είναι. Αλλά τί να το κάνεις να σου κάνει κάποια πράγματα στο σπίτι, να σου κρατάει το παιδί(δεν ξέρουμε και κάτα ποσο μπορεί να το κάνει αυτό και μάλιστα αν θα το κάνει σωστά) και να μην μπορείς να είσαι άνετα στο ίδιο σου το σπίτι;

Το να ερχόταν για΄κάποιες μέρες να τους δεί και να τον φιλοξενήσουν, θα ήταν νορμάλ, αλλά το να μένει τόσο καιρό στο σπίτι της κοπέλας, όταν μάλιστα λείπει και ο άντρας της, νομίζω ότι είναι υπερβολικό.

Φιλικά

n3kPp3.png

zewgp3.png

ΚΑΘΕ 15?ΦΙΛΕΝΑΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ.ΑΠΟΡΩ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΟΥ .ΑΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΕΣΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΓΑΜΟ ΗΞΕΡΕΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ.ΝΟΜΙΖΕΣ ΟΤΙ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΠΑΙΔΙ ΘΑ ΤΟΝ ΕΙΧΕΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΠΙΤΙ?///???????????????ΑΠΟΡΩ.ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΓΡΗΓΟΡΑ.ΟΤΑΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΑΣ?ΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ?ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΠΕΘΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ.ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΣΤΕΝΑΧΩΡΩ[/quote

δεν νομίζω ότι η φίλη μας περνάει κάτι το τόοοσο τραγικό για να της γράφουμε κουβέντες του ότι δεν είναι οικογένεια αυτή που έχει...!!και πώς κάνει τόοσο υπομονή!! ποιος είπε οτι ο γάμος δεν θέλει υπομονή???σε καταλαβαίνω καλή μου ότι σε ενοχλει η κατάσταση και εμένα θα με ενοχλούσε..όμως είναι κοινό στις ελληνικές οικογένειες αυτό..παλιά έμεναν και μαζί..ξαφνικά όλα μας φαίνονται αδιανόητα...δεν ανεχόμαστε τίποτα..με το παραμικρό απορούμε πώς αντέχει κάποιος μια τέτοια κατάσταση και δεν χωρίζει..!!υπαρχουν πολύ πιο σοβαρά προβλήματα στη ζωή...από το ότι έρχεται η πεθερά κάποια στιγμή και πρέπει να καθαρίσουμε γιατί δίνει μεγάλη σημασία σε αυτό!! ε και συ μην καθαρίζεις..και αν σου κάνει παρατηρηση συτή θα εκτεθεί γιατί εσυ θα της πεις ότι με μικρό παιδί κλπ κπ δεν μπορείς να γίνεις 1000 κομμάτια...τώρα έρχεται ο κουνιάδος και κάθεται ....πες με τρόπο στον άντρα σου ότι δεν νιώθεις άνετα..ασε που πόσο θα γίνεται αυτό πια??δεν είναι κακό να κάνουμε και λίγο υπομονή για τον γάμο μας...μην πετάμε την σκούφια μας με την μία για καβγαδες και χωρισμούς!