Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ Η ΚΟΥΚΛΑΡΑ ΜΟΥ

Recommended Posts

Αγαπημένα μου κορίτσια , μου λείψατε αλλά τώρα έχω μια ζουζούνα που μου 'χει πάρει τη ζωή ! :D

Γεννησα την προηγούμενη Δευτέρα 29/09 με καισαρική μια κούκλα 2920γρ και 49εκ ύψος

Μπήκαμε βέβαια 3 μέρες θερμοκοιτίδα επειδή δεν μπορούσε να φάει λόγω του ότι βγήκε 1 μήνα πριν, αλλά τώρα τρώμε κανονικά με μπιμπερό βέβαια αλλα τρώμε καλά.

εύχομαι σε όλες σας με το καλό να κρατήσετε αυτά τα θαυματάκια στην αγκαλιά σας και σε όσες τα έχετε να τα χαίρεστε :D

Διαφημίσεις

ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ!!! ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΥΧΕΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΝΙΝΑΚΙ ΣΑΣ! ΝΑ ΤΗΝ ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣ ΟΝΕΙΡΕΥΕΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟΤΥΧΗ!!!

7uEBp2.png M3GSp2.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Να σας ζήσει κοπέλα μου,πάντα γερή και τυχερή η μπέμπα σας.Εμείς οι δύο είχαμε ίδια ΠΗΤ,28/10,εγώ περιμένω με ανυπομονησία τον μπέμπη μου!

.png.png

nikol να σου ζησει η μπουμπουκιτσα σου!!!! αντε, στο club των μαμαδων τωρα!! θερμα συγχαρητηρια και απο μενα!!!

Οταν και αν βρεις χρονο γιατι καταλαβαινω την κατασταση, γραψε μας την εμπειρια σου,, που γεννησες, γενικη ή γενεσις, πως ηταν εκει, ολα καλα με τον καταπληκτικο μας γιατρο???

φιλια πολλα και παλι να σας ζησει!!

LfwCp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάκι μου να σου ζήσει η κουκλίτσα σου!Θα σου ευχηθώ μέσα από τη καρδιά μου να είναι γερό και τυχερό!Να την καμαρώσετε όπως επιθυμείτε και να χαρείτε τη κάθε στιγμή! :P:P

να σας ζησει το κοριτσακι σας!!!γερο και τυχερο παντα να ειναι στη ζωη του!!κι αν γεννηθηκε λιγο νωριτερα δεν πειραζει..ηθελε να συναντησει πιο νωρις τη μανουλα και τον μπαμπακα της!!!

καλοφωτισμενη και παντα με ευτυχια τριγυρω της..

να σας ζησει!

:D:D:D

να σας ζήσει, να είναι καλότυχη στη ζωή της!!!!! :lol::lol:

περασμένα, ξεχασμένα τώρα όλα!!!

πω πω, έχασα επεισόδια!!

άλλη μια μπέμπα ζυγούλα στην παρέα μας :lol::lol::lol::lol:

4Z1vp3.png

είμαι ερωτευμένη με την κόρη μου!!!!!!!!!!!!!