Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΣ ΣΕ ΖΩΓΡΑΦΟΥ-ΙΛΙΣΙΑ-ΓΟΥΔΗ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Άννα Σαμαρά

Γεωργίου Παπανδρέου 15

5ος όροφος

τηλ.210 7486687

6936 111188

Δεν έχω πάει η ίδια αλλά μου έχουν πει ότι είναι καταπληκτική κι έχω δει αποτελέσματα

σε φίλη μου.

tlbOp2.png Iw3Sp2.png

Άννα Σαμαρά

Γεωργίου Παπανδρέου 15

5ος όροφος

τηλ.210 7486687

6936 111188

Δεν έχω πάει η ίδια αλλά μου έχουν πει ότι είναι καταπληκτική κι έχω δει αποτελέσματα

σε φίλη μου.

ΟΚ ! σε ευχαριστώ πολύ !:P

εμενα πήγαινε στην Αννα Σαμαρα η μητερα μου και δεν μειναμε ευχαριστημενοι.Ασε που παιρνει και ενα σωρο λεφτα.Εγώ έχω μια κοπελίτσα καταπληκτική που με έχει αναλάβει εμενα προσωπικα,ανέλαβε μετα και την μητερα μου και ειναι σουπερ,τέλεια επαγγελματίας,έρχεται σπίτι και είναι πολυ οικονομικη. Σε παρακολουθεί στενά!Εαν θέλετε να σας στείλω τα στοιχεία.

Διαφημίσεις

Tι τον θελεις τον διαιτολογο BABY????? δεν σου εχουν πει οτι σε καποιους ανθρωπους τα παραπανω κιλακια ειναι πολυ καλυτερα στο σωμα μια γυναικας? :wink:

τα 2-3 παραπάνω, ναι ! τα 15 ΟΧΙ !!

Tι τον θελεις τον διαιτολογο BABY????? δεν σου εχουν πει οτι σε καποιους ανθρωπους τα παραπανω κιλακια ειναι πολυ καλυτερα στο σωμα μια γυναικας? :wink:

Αχ Σωτηρία μου σε κάποιους ναι είναι (το έχω δει πραγματικά). Αλλά αυτό που έχει σημασία είναι πως τα νιώθει ο ίδιος ο άνθρωπος αυτά τα παραπανίσια κιλά. Είτε είναι 3 είτε 13 είτε 113 (καλά υπάρχει και θέμα υγείας στο τελευταίο).

Το Ήλεκτράκι μου και ο Οδυσσέας μου, οι ηλιαχτίδες μου!

..................................................................................

Ο Θεός πέθανε...

Ο Μαρξ πέθανε...

κι Εγώ τώρα τελευταία δε νοιώθω πολυ καλά...

• 9 months later...
εμενα πήγαινε στην Αννα Σαμαρα η μητερα μου και δεν μειναμε ευχαριστημενοι.Ασε που παιρνει και ενα σωρο λεφτα.Εγώ έχω μια κοπελίτσα καταπληκτική που με έχει αναλάβει εμενα προσωπικα,ανέλαβε μετα και την μητερα μου και ειναι σουπερ,τέλεια επαγγελματίας,έρχεται σπίτι και είναι πολυ οικονομικη. Σε παρακολουθεί στενά!Εαν θέλετε να σας στείλω τα στοιχεία.

μηπως μπορεις να μου στειλεις τα στοιχεια??? Γουδι ερχεται?

Nj54p3.png

UMtGp2.png

• 7 months later...