Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

NEW MAMA ON BOARD.....

Recommended Posts

Καλησπέρα σας!!!! Παρακολουθώ το site από την περίοδο της εγκυμοσύνης μου μέχρι και σήμερα που γέννησα και η μπουμπού μου είναι 36 ημερών.Θηλάζουμε αποκλειστικά και σε ένα μεγάλο ποσοστό το οφείλουμε στις οδηγίες και συμβουλές που διαβάσαμε στα διάφορα σχετικά θέματα του forum...

:) Eυχαριστούμε όλες τις μαμάδες από τις οποίες "υποκλέψαμε" τις προσωπικές εμπειρίες του θηλασμού ώστε να ξεπεράσουμε τις αρχικές δυσκολίες και το μεγάλο μας άγχος!!!!!

vbHl.jpg.png

Διαφημίσεις

Καλώς ήρθατε!

Να σου ζήσει, υπομονή και δύναμη χρειάζεσαι τις πρώτες μέρες και όλα θα πάνε καλά!

Να χαρείς όσο μπορείς αυτόν τον καιρό γιατί περνάει γρήγορα... Μου τα λέγανε και μένα και δεν το πίστευα... ίσα ίσα μου φαινόταν ότι δεν κυλάει με τίποτα ο χρόνος!

Ευχαριστώ πολύ!

Μόλις κατάφερα να κοιμήσω τη μπουμπού......ή που θα κοιμάται κατευθείαν ή που θα πρέπει να δοκιμάσουμε διάφορα για να τα καταφέρουμε...Άβυσσος η ψυχή των μωρών....

χα χα χα

vbHl.jpg.png

Διαφημίσεις

Θυμάμαι στο μαιευτήριο από τον πόνο στο στήθος το οποίο είχε πετρώσει και καμία μαία δεν με βοηθούσε, ίσα ίσα που με είχαν φτάσει στα όρια της μελαγχολίας, τριγυρνούσα τα μεσάνυχτα στους διαδρόμους και φώναζα να μου δώσουν χάπια να κοπεί το γάλα!

Οι χειρότερες μέρες-νύχτες της ζωής μου...

Απαράδεκτα τα μαιευτήρια στο θέμα του θηλασμού....

Ευτυχώς όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν και βέβαια...το πάθημα έγινε μάθημα...την επόμενη φορά θα ξέρω.......

vbHl.jpg.png

Διαφημίσεις