Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Η πρώτη μου εμβρυομεταφορά!

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια!

Την Παρασκευή έκανα την πρώτη μου εμβρυομεταφορά και τώρα περιμένουμε.. Η χοριακή είναι προγραμματισμένη για 5 Ιουνίου, δεν έχω ιδέα πως θα την παλέψω ως τότε, θέλω τη στήριξη σας!

Πείτε μου και τα δικά σας να ξεχαστώ λιγάκι, πως πάει ο αγώνας;

Άντε καλή τύχη σε όλες μας και καλά μας αποτελέσματα!

Διαφημίσεις

lena_ar σουευχομαι καλη επιτυχια και στις 5 Ιουνιου να εχεις μια τεραστια χοριακη.το ξερω οτι το να μεινεις ξαπλα τοσες μερες ειναι δυσκολο αλλα δεν μπορουμε να κανουμε αλλιως.προσπαθησε να εισαι ηρεμη και οτι ειναι να γινει θα γινει.να κανεις πραγματα που θα σε κανουν να ξεχνιεσαι και να γεμιζουν το χρονο σου.θα σου κανουμε παρεα και εμεις!!

lena να ευχηθω και γω με τη σειρα μου να εχεις μια μεγααλη χοριακη στις 5 του μηνα και ναι θα κανω και γω τοτε την μετρηση ! αναμονη λοιπον και για τις δυο μας! η αγωνια μεγαλη το ξερω( για μενα ειναι η δευτερη φορα) ομως δε παυει το μυαλο να ψαχνει συμπτωματα και να σκεφτεται πολλα!

θα σε περιμενουμε και στο θεμα "συμπτωματα εμφυτευσης" εχουμε και πινακακι ελα να μπεις στη λιστα μας!

φιλακια

Eίτε η πρώτη είτε η δεύτερη είτε η πολοστή εμβρυομεταφορά εύχομαι σε όλα τα κορίτσια να είναι η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ σας και αυτή που θα σας κάνει μανούλες!!!!!

Μη ψάχνετε για συμπτώματα, δεν υπάρχουν πάντα και μην αγχώνεστε, απλά αγαπήστε το εμβρυάκι σας!!!! Καλές χοριακές!!!

Κορίτσια σας ευχαριστώ όλες και εύχομαι τα καλύτερα και σε σας! Εγώ αποφάσισα να το ρίξω στην τρελή ωσπου να φτάσει η μέρα της χοριακής και να βάλω ως προτεραιότητα το να είμαι καλά και χαρούμενη, γιατί αλλιώς το στρες θα μου φάει κάθε πιθανότητα να πραγματοποιηθεί το όνειρο. Επομένως βγαίνω και τις βόλτες μου, πάω και τα σινεμαδάκια μου και ακόμα παραμένω ήρεμη. Ο γιατρός μου λέει ότι το πιο σημαντικό είναι η ψυχολογία, άρα με κακομαθαίνω όσο μπορώ! Θα σας κρατάω ενήμερες για τα νεότερα, καλά να περνάτε και εσείς ως τότε! Φιλιά πολλά!!!!

Διαφημίσεις

• 2 weeks later...

Καλησπέρα,

πρώτη εμβρυομεταφορά και για μένα

άκρως βασανιστική η αναμονή...

προς το παρόν προσπαθώ να "ακούω" το σώμα μου ώστε να καταγράψω μιαν αντίδραση που θα μπορούσε να ερμηνευτεί ως """σύμπτωμα"""...

Καλησπέρα,

πρώτη εμβρυομεταφορά και για μένα

άκρως βασανιστική η αναμονή...

προς το παρόν προσπαθώ να "ακούω" το σώμα μου ώστε να καταγράψω μιαν αντίδραση που θα μπορούσε να ερμηνευτεί ως """σύμπτωμα"""...

Τα συμπτώματα της περιόδου και της εγκυμοσύνης είναι τόσο σχετικά που είναι πολύ δύσκολο να τα ξεχωρίσεις σε τόσο αρχικά στάδια. Εσύ κάνε την προσευχούλα σου κι άσε τα υπόλοιπα στο Θεό! Σου εύχομαι όλα να σου έρθουν όπως τα ονειρεύεσαι!

Σ' ευχαριστώ Θεέ μου...

aUeJp3.png

Νικουδάκι, σ΄ευχαριστώ!

Φυσικά είναι πολύ νωρίς, ωστόσο είμαι σε εγρήγορση για συμπτώματα εμφύτευσης, που όπως γνωρίζω δεν είναι απίθανο να αισθανθείς 2-3 μέρες μετά την εμβρυομεταφορά...

Διαφημίσεις

• 3 months later...

Καλησπέρα! Είναι η πρώτη φορά που γράφω και η πρώτη μου εξωσωματική. Δυστυχώς στην ωοληψία μου πήραν μόνο 3 ωάρια, εκ των οποίων το 1 μόνο γονιμοποιήθηκε με μικρογονιμοποίηση. Ο γιατρός βέβαια μας είπε ότι είναι ένας αλλά λέων(!)

Η εμβρυομεταφορά έγινε την Τρίτη (1/10/13) και το τεστ είναι προγραμματισμένο για 12/10.

Το στήθος μου έχει πρηστεί πολύ περισσότερο από όταν περιμένω περίοδο, διάβασα όμως ότι αυτό μπορεί να οφείλεται και στα φάρμακα. Από τη 2η μέρα μετά την εμβρυομεταφορά

νιώθω μικρές κράμπες, όχι όμως συνεχόμενες, στην κοιλιά μου. Υπάρχει περίπτωση να γίνει αποβολή του εμβρύου χωρίς αιμορραγία;