Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

υδρονεφρωση οχι απο παλλινδρομηση ετυχε σε κανεναν?

Recommended Posts

Τυχαια αποκαλυφτικε υδρονεφρωση μεγαλπου βαθμου 1.6 στον αριστερο νεφρο του μωρου μου 17μηνων...δεν το ειχε δειξει η β'επιπεδου κ ουτε το βιοφυσικο προφυλ!!!

καναμε δευτερο υπεριχο που επιβεβεωθηκε και κυστεογραφια οπου δεν υπαρχει παλινδρομηση!!!τωρα θα κανουμες mag3. oyrolhmojh toylaxiston poy diapistosame ekane mono mia fora που εφυγε γρηγορα με αντιβιωσδη...εχει τυχει σε κανεναν παρακαλω βοηθιστεμε

Διαφημίσεις

ναι εχει τυχει σε μενα.η μικρη μου γεννηθηκε με ηπια υδρονεφρωση και στους 2 νεφρους.το ειχαμε δει στη β επιπεδου.το παρακολουθουσαμε με υπερυχο καθε 5-6 μηνες μεχρι που τελικα υποχωρησε μονο του στα 2,5 χρονια της.απλα θα κανουμε προληπτικα μια επανεξεταση οταν θα γινει 5 χρονων.

ετυχε σε κανεναν να μην ειναι απο παλινδρομηση αλλα απο αλλη αιτια? κ αν ναι τι?

Δεν ξέρω αν θα σε βοηθήσει,αλλά εγώ έχω υδρονέφρωση στο δεξί νεφρό που την ανακάλυψα 20 χρονών και από ότι μου παν είναι εκ γενετής.δεν μπορώ να πω ότι με έχει ενοχλήσει σε κάτι,απλώς το παρακολουθώ.

Δεν ξέρω αν θα σε βοηθήσει,αλλά εγώ έχω υδρονέφρωση στο δεξί νεφρό που την ανακάλυψα 20 χρονών και από ότι μου παν είναι εκ γενετής.δεν μπορώ να πω ότι με έχει ενοχλήσει σε κάτι,απλώς το παρακολουθώ.

το ψαξατε αν επιτρεπετε?εχετε παλινδρομηση ή κατι αλλο?

\

Διαφημίσεις

το ψαξατε αν επιτρεπετε?εχετε παλινδρομηση ή κατι αλλο?

\

Πήγα σε τουλάχιστον 5 ουρολόγους,οι 4 μου είπαν για εγχείρηση .ο 5ος μου πε το παρακολουθούμε με υπέρηχο και βλέπουμε,μπορεί και να μη σε ενοχλήσει πότε. Κάποιοι μου είχαν πει ότι με την εγκυμοσύνη μπορεί να μου δημιουργήσει πρόβλημα ή να επιδεινωθεί, τίποτα από τα 2 δεν έγινε,μια χαρά εγκυμοσύνη είχα και ούτε καμιά ενόχληση έχω.Παλινδρόμηση όχι δεν έχω.πως σχετίζονται αυτά τα 2;

καλησπερα κ απο μενα...και εμεις ειχαμε υδρωνευρωση(απο ΝΤΟΠΛΕΡ το ειχαμε δει)δεν ηταν απο παλλινδρομιση(καναμε κυστεοσκοπηση)αλλα τελικα 6 μηνων που πηγε ο μπεμπηςς μου εφυγε...εσεις παθατε ουρολοιμωξη κ το ανακαλυψατε???δηλαδη θα συνεχισετε αντιβιωση???

ναι!!!ευχαριστω για της απαντησεις...θα ηθε΄λα να μαθω αν ετυχε σε κανεναν

να υπαρχει διαταση του πυελοκαλυκικου απο στενωση ή αλλη αιτια εκτος απο παλινδρομηση?

ή διαταση του πυελοκαλυκικου που δεν την εδιξε η β' επιπεδου

Διαφημίσεις

δεν ετυχε σε κανεναν διαταση του πυελοκαλυκικου απο στενωση?

δεν ξέρω αν θα σε βοηθήσει αλλά εγώ έχω στένωση πυελουρητικής συμβολής εκ γενετής& όπως προείπα δεν κάνω κάτι για αυτό;)

ναι φυσικα εχετε κ διαταση πυελοκαλικικου?

Nαι,εξαιτίας της στένωσης έχω διάταση πυελοκαλικικου.Αυτό που τώρα φαίνεται στους υπερήχους οι μαμάδες μας παλιά δεν το ήξεραν καν.

Διαφημίσεις

Καλησπέρα. Το παιδί μου γεννήθηκε με υδρονεφρωση του ίδιου βαθμού (1.6) η οποία οφείλεται σε συγγενή αποφρακτικό μεγαουρητηρα. Η β επιπέδου έδειξε το πρόβλημα και ξεκινήσαμε χημιοπροφυλαξη και αποφύγαμε τις ουρολοιμώξεις...δεν πάθαμε καμμία! Δεν ξέρω αν μπορώ να σας βοηθησω κάπως!

• 2 months later...

τελικα εμας η διαγνοση ειναι στενοση πυελοουριτικης συμβολης....ειμαστε υπο παρακολουθιση αλλα εχω φρικαρει με της συνεχομενες εξετασεις...φοβαμαι τοση ακτινοβολια που περνει το παιδι και αν τελικα θα βγει σε τιποτα ή ετσι κι αλλιως δεν θα γλιτοσει το χειρουργειο

τελικα εμας η διαγνοση ειναι στενοση πυελοουριτικης συμβολης....ειμαστε υπο παρακολουθιση αλλα εχω φρικαρει με της συνεχομενες εξετασεις...φοβαμαι τοση ακτινοβολια που περνει το παιδι και αν τελικα θα βγει σε τιποτα ή ετσι κι αλλιως δεν θα γλιτοσει το χειρουργειο[/QUOT

Το ίδιο ακριβώς που έχω και γω. Η ακτινοβολία είναι όντως πολλή,προσπαθείστε να κάνετε τα απολύτως αναγκαία και όσον αφορά το χειρουργείο πάρτε και άλλες απόψεις, μη βιαστείτε! Εγώ ανακάλυψα ότι έχω στένωση τυχαία και ζω με αυτό χωρίς κανένα πρόβλημα για την ώρα, παρότι 4 στους 5 γιατρούς μου έλεγαν για χειρουργείο;)