Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Χώρος για ενοικίαση, χωρίς catering?

Recommended Posts

Καλησπέρα σας!

Καταρχήν, πριν εγγραφώ σας παρακολουθούσα πολύ καιρό, διότι οι ιδέες σας είναι πραγματικά φοβερές, και μερικά από τα πράγματα που φτιάχνετε με τα χέρια σας είναι επαγγελματικού επιπέδου και το λέω μέσα από την καρδιά μου! Να σας ζήσουν τα αγγελούδια σας!!! :D

Εμείς βαφτίζουμε το μπεμπάκο μας στα τέλη καλοκαιριού. :D Εκκλησία θα κλείσουμε εντός των ημερών.

Το πρόβλημα είναι η δεξίωση/τραπέζι.

Θα έχουμε στο ελάχιστο 60 άτομα. Στο μέγιστο 80. Δεδομένων των άσχημων οικονομικών συνθηκών, θα τα κάνουμε όλα με τα χεράκια μας, και με πολύ αγάπη. Το πρόβλημα είναι ΤΟ ΠΟΥ. Το σπίτι είναι μεγάλο μεν, η βεράντα άνετη αλλά για 60 άτομα καθιστά δεν παίζει με τίποτα. Κάποια άτομα καθιστά και κάποια όρθια, παίζει (σε συνδυασμό με το σαλόνι και την κουζίνα που και τα δύο βγάζουν στην βεράντα) αλλά γενικά δεν θα το προτιμούσαμε καθόλου για πολλούς λόγους:

1. Θα ακούσουμε γκρίνια από το σόι, "Εγώ που θα κάτσω?" κλπ.

2. Θα είναι καλοκαίρι. Λογικά θα έχει ζέστη. Η βάφτιση θα γίνει πρωί. Να έρθουν όλοι αυτοί στο σπίτι, να είναι οι μισοί μέσα, οι άλλοι μισοί έξω και την βεράντα από τις 2 και μετά να την πιάνει την μισή ο ήλιος, δεν πιστεύω ότι θα ευχαριστηθεί κανείς!

Σκεφτήκαμε λοιπόν να νοικιάσουμε έναν χώρο (εσωτερικός, εξωτερικός με ίσκιο, ότι να είναι, δεν με νοιάζει) που θα έχει όμως τραπέζια και καρέκλες, και τα υπόλοιπα να τα βάλουμε εμείς. Το φαγητό, τα γλυκά, τα ποτά, το στολισμό, όλα. Ενδιαφερόμαστε για βορειοδυτικά. Κορίτσια ρίχτε ιδέες γιατί πελάγωσα ήδη!

Σκέφτηκα κάτι χώρους που είναι κοντά μας αλλά δεν έχω πάει ποτέ για βάφτιση (γενικά έχω πάει), και δεν ξέρω πως θα είναι/αν γίνεται/τι τιμή ενοικίασης χώρου έχουν:

1. Τον παιδότοπο στην Πάρνηθα (που από ότι ξέρω έχει τον παιδότοπο και έχει και μία αίθουσα, άρα θα μπορούν να παίξουν και τα παιδάκια)

2. Το πάρκο Τρίτση (από ότι διαβασα σε άλλα θέματα εδώ στο φόρουμ, έχει μία ταβέρνα, το Γευσ'ιλιον?)

3. Μέσα στο πάρκο της Φιλαδέλφειας (έχει μία καφετέρεια εκεί αν δεν κάνω λάθος?)

Ξέρει καμιά σας τίποτα γι' αυτά? Αλλιώς θα ήθελα άλλες προτάσεις δικές σας!

Κρίση, ξε-κρίση, θέλουμε το καλύτερο για τα παιδάκια μας ρε κορίτσια...Αλλιώς τη είχα φανταστεί την βάφτιση του μπέμπη... :(

Ευχαριστώ πολύ!!! :D

Διαφημίσεις

δεν ξερω καποιο χωρο οπως τον περιγραφεις αλλα θα σου προτεινα εφοσον ενδιαφερεσαι για βορεια να δεις την ταβερνα που ειναι στον σιδηροδρομικο σταθμο αφιδνων. εχει και παιδικη χαρα και γενικα για ταβερνα ειναι πολυ ωραιος χωρος και εχει και πολυ καλο φαγητο. εμείς έχουμε στο σπίτι τεράστιο χώρο εξωτερικά με γκαζόν και σκεφτόμασταν αρχικά να κάνουμε catering αλλά από τιμές που είδα πάει πολύυυυυυ περισσότερο και μάλλον στην ταβέρνα που σου είπα θα κάνουμε τη βάφτιση...:-D

Σε ευχαριστώ πολύ!!!

Πως λεγεται η ταβερνα? ξέρεις μήπως ποσο στοιχίζει για το άτομο με ΦΠΑ, και τι περιλαμβάνει αυτή η τιμή?

Κορίτσια θέλω και άλλες ιδέες, έχω αγχωθεί πάρα πολύ...:(

Μαναρας λέγεται νομίζω. δεν ξερω ποσο παει για τραπεζι βαφτισης γιατι εμεις συνηθως πηγαινουμε οικογενειακως για φαγητο και βλεπω οτι κανουν και βαφτισια. εμεις εχουμε καιρο ακομα μεχρι τοτε, ειμαστε 3 1/2 μηνων. λογικα σε τετοια μαγαζια τους λες εσυ τι θελεις να εχει το μενου και σου βγαζουν μια τιμη. θα σου ελεγα να πας μια Κυριακη να ρωτησεις. ρωταω κι εγω αν θελεις που μενω κοντα αλλα θα ειναι στο περιπου φανταζομαι. καλυτερα να πας εσυ..:D

αααααααα!!!!! μόλις κατέβασα τρελή ιδέα!!!!

λοιπόν πριν μερικά χρόνια είχα πάει σε βάφτιση σε ένα μοναστήρι στο Μαρκόπουλο Ωρωπού! εκτός του ότι ήταν πανέμορφα, είχε ένα χώρο το μοναστήρι με τεράστια τραπέζια σαν πάγκους για φαγητό και τα παιδιά που βάφτιζαν είχαν φέρει catering. λοιπόν πραγματικά είναι πανέμορφα. το είχα ξεχάσει και τώρα το θυμήθηκα! λουλούδια, χρώματα πάρα πολυ ωραία! Ιερα Μονή Κοιμήσεως Θεοτόκου πρέπει να ήταν! Αξίζει πραγματικά να πας να το δεις!!! ήταν η ωραιότερη βάφτιση που έχω πάει ποτέ!

Διαφημίσεις

Marilou σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τις πληροφορίες! Απλά εκκλησία έχουμε βρει, με έναν καταπληκτικό παπά, που μας βάφτισε και το πρώτο μας παιδάκι, και δεν τον αλλάζουμε με τίποτα (τι να σου λεω, μία ώρα μυστήριο, να μας εξηγεί σε κάθε στάδιο τι γίνεται, με ευχές, κλπ). Επιπλέον είναι κοντά στο σπίτι μας. Οπότε αυτό το με το Μαρκόπουλο δεν παίζει.

Το άλλο με τον Μανάρα, μου αρέσει σαν ιδέα, επειδή μοιάζει όμορφη, οικογενειακή ταβέρνα. Αν έχει κάτι ως 17 ευρώ το ατομο, θα το σκεφτούμε. Δυστυχώς για παραπάνω δεν γίνεται με τίποτα... :( Αν πας μέσα στον επόμενο μήνα ξανά για φαγητό, και μπορούσες να τους ρωτήσεις, θα ήμουν υπόχρεη!!!

Αν κάποια άλλη κοπέλα ξέρει κάτι για τους τρεις χώρους που προανέφερα ή για κάποιον άλλον στον οποίο μπορώ να πάω εγώ τα δικά μου μεζεδάκια, ας μου πει. Για κέιτερινγκ δεν ενδιαφερόμαστε, διότι μάνα, πεθερά και θείες είναι όλες χρυσοχέρες και θα τα κάνουμε με τα χέρια μας!!!

Σας ευχαριστώ πολύ!

να ρωτησω εγω κατι? τα τρια μερη που ανεφερες πιο πανω....εισαι σιγουρη οτι σε αφηνουν να φερεις τα δικα σου φαγητα? γιατι μου φαινεται λιγο περιεργο να κλεισεις του αλλουνου την ταβερνα χωρις τα φαγητα του....επισης εχω την εντυπωση οτι θα σου βγει πιο ακριβα αν τα ετοιμασετε ολα μονοι σας (δεν ξερω για ποσα ατομα μιλας), γιατι μην ξεχνας οτι ειναι και τα ποτα που και αυτα ειναι ακριβο κομματι....συν την ταλαιπωρια σας που θα πρεπει να εισαστε στο ποδι για το σερβιρισμα....δεν ξερω ξανασκεψου το....στην τιμη αυτη που ψαχνεις κλεινεις σε μια ταβερνα και ειναι ολα κομπλε μεσα και τα ποτα και το φαγητο εσυ απλως μπορεις να πας καποιο συμπληρωμα....εγω θα το κανω στον κηπο μου γιατι ειναι μεγαλος περιπου στρεμμα (το εχουμε ξανακανει στην βαφτιση του πρωτου μου) και θα εχω catering....παντως για ταβερνα σε αυτην την τιμη βρισκεις πολλες στην χασια....

καθε μερα ολο και περισσοτερες εκπληξεις....

mpempakos η ταβερνα που λεγαμε θα κοστιζει περιπου 14-15? χωρις τα ποτα. ρωτησε ο αντρας μου κατι φιλους που το εκαναν επισης εκει.

kathi επειδη με ενδιαφερει και εμενα η ιδεα του catering στον κηπο, ποιο βρηκες και ποσο παει? τραπεζοκαρεκλες φερνουν εκεινοι??

Διαφημίσεις

@Marilou: ΤΕΛΕΙΑ! Ευχαριστώ πολύ!

@Kathi: Βασικά, αυτό έγραψα στο αρχικό μου μήνυμα: Ότι εγώ ξέρω αυτούς τους χώρους αλλά δεν ξέρω αν γίνεται να τους νοικιάσω χωρίς το φαγητό. Και ρώτησα μήπως ξέρει καμιά κοπέλα από εδώ συγκεκριμένα γι'αυτούς ή για άλλους χώρους!

Επίσης έχουμε μποστάνι άρα πολλά θα είναι από εκεί, και κρασί δικό μας, οπότε θα μας έρθει πιο φτηνά. Χώρο δεν έχουμε.

mpempakos η ταβερνα που λεγαμε θα κοστιζει περιπου 14-15? χωρις τα ποτα. ρωτησε ο αντρας μου κατι φιλους που το εκαναν επισης εκει.

kathi επειδη με ενδιαφερει και εμενα η ιδεα του catering στον κηπο, ποιο βρηκες και ποσο παει? τραπεζοκαρεκλες φερνουν εκεινοι??

marilou.....με το συγκεκριμενο catering συνεργαζομαστε απο 2005 που παντρευτηκα, ολες τις κοινωνικες εκδηλωσεις (κρεβατι-γαμο-βαφτισια κουνιαδας, βαφτιση του μεγαλου μου, κρεβατι ξαδερφης) τις εχουμε κανει μ΄αυτους....ναι μας τα φερνουν ολα κομπλε, και οταν φευγουν δεν αφηνουν ουτε γοπα πισω τους....θα σου στειλω τα στοιχεια με π.μ.

Mpempakos....εχω την εντυπωση οτι ο νικολακακης που ειναι καπου στην καραμανλη στο μενιδι πρεπει να νοικιαζει την αιθουσα....ειχα παει σε γαμο και μαλλον το ζευγαρι ειχε βαλει το δικο του catering επειδη ηταν ποντιοι και θελανε την συγκεκριμενη κουζινα....κανε ενα τηλεφωνο δεν χανεις τιποτα...και γενικως κανε μια βολτα προς τις αιθουσες της παρνηθας μπορει να βρεις κατι....

καθε μερα ολο και περισσοτερες εκπληξεις....

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...