Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Λίγο πριν την σωματική κατάρευση..


Recommended Posts

Δεν ξέρω τι έχω πάει και όλα περνάνε από το μυαλό μου! Πάνε τώρα 2,5 μήνες που δεν είμαι καλά και συνεχώς έχω κάτι. Και εξηγώ, μία μέτα έπαθα κρίση υπότασης και σωριάστηκα κάτω στον δρόμο, ευτυχώς ήταν κοντά η κουνιάδα μου που είναι γιατρός και με μάζεψε στο σπίτι. Στη συνέχεια είχα πόνους κάτω χαμηλά. Μετά είχα 20 μέρες συνάχι με αποτέλεσμα να βουλώσουν κάτι σάλπιγγες στα αυτιά και να μην ακούω. Αντιβίωση, κορτιζόνη και αποσυμφορητικά για 3 βδομάδες. Όλο αυτό μου άφησε ένα πόνο στο μέτωπο, μάλλον ιγμόρειο..Μετά από μία βδομάδα που ήμουν καλά, έπαθα αμυγδαλύτιδα, 40 πυρετό, πόνο στο μέτωπο που μου προκαλούσε ζαλάδα. Τώρα μετά από μία βδομάδα που ήμουν ψιλοκαλά, πάλι ζαλίζομαι και πονάω παντού λες και με έχουν σπάσει στο ξύλο. Πονάνε όλες μου οι αρθρώσεις, ακόμη και όταν περπατάω ή οδηγάω!!!! Αισθάνομαι κομμάτια, είμαι μία ώρα όρθια και μου έρχεται να πέσω κάτω. Αισθάνομαι ότι οι δυνάμεις μου με εγκαταλείπουν!!

Μέχρι και για καρκίνο στα οστά έψαχνα σήμερα το πρωί..Έχω δύο μικρά παιδιά, η κούραση είναι μεγάλη και ότι ίωση φέρνει ο μεγάλος από τον παιδικό, την περνάω ΕΓΩ και όχι εκείνος!!!!!!! Αυτό είναι που μου κάνει εντύπωση..ότι είμαι τόσο επιρρεπής σε όλα! Εχω πάρει ότι φάρμακο και αντιβίωση, δεν είχα πάρει σε όλη μου τη ζωή! Μπορεί να είναι απλά από την κούραση όλα αυτά, γιατί έχω αρχίσει και ανησυχώ πολύ....

y9qxp2.pngGgOLp3.png
Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


καλημερα καλη μου. Προσεξε την διατροφη σου. Πολλες βιταμινες και αρκετο υπνο αν ειναι δυνατον χρειαζεσαι. (κανε και κανεναν αγιασμο στο σπιτακι σου, αν πιστευεις βεβαια και ολα καλα θα πανε)

Fwfvp2.png

yNy5p2.png

Link to comment
Share on other sites

Οχι κοπελα μου, μη βαζεις ασχημες σκεψεις στο μυαλο σου, εισαι κουρασμενη, αυτό ειναι όλο. τα ίδια περναμε όλες οι μαμαδες με μικρά παιδάκια, δεν ξερω αν εργαζεσαι κιόλας. Τα δικά μου πιτσιρίκια ειναι 4 και 2,5 και τα εχω δει ολα, δεν εχω κοιμηθεί ΕΝΑ ΒΡΑΔΥ συνεχομενα απ' όταν γεννησα τον γιο μου, ό,τι ιώσεις φερνουν απ τον παιδικό τις περνάω κι εγω, ενω αυτά αναρρωνουν γρήγορα (ζωή να 'χουν τα παιδάκια μου και καλα να ειναι, όλα τα παιδάκια του κόσμου) εγώ πεφτω κατω και δε μπορώ να συνέλθω, που δεν αρρωσταινα ποτε στη ζωή μου μεχρι τωρα, αντιβίωση δεν εχω παρει, μόνο στις καισαρικές. Τι να σου κανει, εργαζομενη, νοικοκυρά και full time μαμά, τι να πρωτοκάνουμε, να μαγειρέψουμε? να σιδερώσουμε? να ασχοληθούμε με τα παιδιά? γιατι και αυτα θελουν τον χρόνο τους, εγω αφιερωνω τον περισσότερο στα παιδιά μου και αφού κοιμηθούν κανω τις δουλειες του σπιτιού, και για μαγειρεμα ξυπνάω στις 6 το πρωί, να εχουμε φρεσκο φαγακι. Αν δεν εχεις βοήθεια (μαμα, πεθερα, εγω δεν εχω κανεναν, η μητερα μου ειναι αρρωστη και χρειαζεται τη βοηθεια μου και η πεθερα μου που θελει και μπορεί, μενει πολλά πολλά χιλιόμετρα μακριά) ειναι πολύ δυσκολο να τα βγάλεις περα.

Κουράγιο, δεν ξερω τι αλλο να σου πω, προσπαθησε να τρως καλά και να εκμεταλλευεσαι καθε λεπτό ξεκούρασης. Και μην εισαι τελειομανης, ας μην ειναι όλα τελεια στο σπίτι, πρωτίστως ειναι σημαντικό η μαμά να ειναι καλά. Απ' αυτήν εξαρτώνται όλα!

EXXQp3.pngAIzKp2.png
Link to comment
Share on other sites

Κούραση, κούραση και πάλι κούραση. Ίσως σε συνδυασμό με το "κάτι" που πιάνει πολλούς ανθρώπους (και εγώ μέσα σε αυτούς) ΄κυρίως την άνοιξη αλλά και το φθινόπωρο και γενικά σε κάνει να είσαι τόσο κομμάτια που να ορκίζεσαι ότι έχεις πυρετό και μάλιστα πολύ ψηλό... και αυτά μέχρι να βάλεις θερμόμετρο που ανακαλύπτεις ότι η θερμοκρασία σου είναι απολύτως φυσιολογική.

Ψάξε λίγο τον αιματοκρίτη σου αν δεν το έκανες ήδη, και πάρε καμιά πολυβιταμίνη. Φόρτωσε και καμιά ευθύνη σε κάποιον άλλο και ξεκουράσου όσο μπορείς.

 

 

Link to comment
Share on other sites

Τι βιταμίνες να πάρω ρε κορίτσια? Εσείς παίρνετε? Δεν έχω ιδιαίτερη βοήθεια, η μαμά είναι μακρυα, η πεθερά μου κρατάει το πρωί το μικρό γιατί εγώ δουλεύω και γενικά βοηθάει, δεν έχω παράπονο, αλλά όχι στο σπίτι. Δηλαδή από την στιγμή που θα μαζέψω τα παιδιά μετά την δουλειά στο σπίτι είμαι μόνη μου, δεν έχω βοήθεια. Εφυγε και η καθαρίστρια που είχα 1 φορά τις 15 μέρες περίπου και κάνω και αυτά μόνη μου. Το περίεργο είναι ότι κοιμάμαι και το μεσημέρι 2 ώρες και το βράδυ ένα 7ωρο, βέβαια με διακοπές! Μπορεί το βράδυ να ξυπνήσω από 2 έως 7 φορές. θεωρητικά δεν μπορείς να πεις ότι δεν ξεκουράζομαι. Αλλά όταν αρρωσταίνω, δεν ξεκουράζομαι, δεν κάθομαι 2-3 μέρες στο κρεββάτι να αναρρώσω πλήρως και νομίζω ότι γι' αυτό δεν έχω ανακτήσει δυνάμεις! Κάθομαι μια μέρα και μετά πάλι παιδιά-υποχρεώσεις κτλ.

y9qxp2.pngGgOLp3.png
Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Καλησπερα κοπελα μου!

Και γω πιστευω πως ειναι θεμα κουρασης,αλλα εγω θα σου προτινα να κανεις εξετασεις αιματος!Ενδεχεται να εχεις πεσμενο ανοσοποιητικο και γι αυτο να εισαι τοσο επιρρεπης σε ασθενειες και λοιμωξεις,μπορει να εχει πεσει ο σιδηρος ή ο αιματοκριτης σου!

Συμφωνω με οσες σου ειπαν να προσεξεις τι διατροφη σου!

Περαστικα σου και ολα να πανε καλα!

Να σκεφτεσαι μονο θετικα πραγματα γιατι και αυτο πολλες φορες να φερνει περιεργα αποτελεσματα!:)

0QVLp2.pngkdBmp3.png
Link to comment
Share on other sites

Και εγώ θα έλεγα προτού πανικοβληθείς να κάνεις μία εξέταση αίματος.

Μπορεί η εξήγηση να είναι η έλλειψη σιδήρου ή βιταμινών σε συνδυασμό με την κούραση (και την άνοιξη η οποία όπως είπε και μία κοπέλα πιο πάνω καταβάλλει ορισμένους ανθρώπους-και εμένα). Η μαμά μου πριν κάποια χρόνια ήταν σε μία κατάσταση παρόμοια με αυτή που περιγράφεις. Ένιωθε συνέχεια κουρασμένη, αρρώσταινε συχνά και δεν είχε καθόλου αντοχή. Τελικά αποδείχθηκε ότι ο αιματοκρίτης της είχε πέσει σε τραγικά επίπεδα - ο γιατρός της είπε ότι απορούσε που ήταν ακόμα όρθια. Μόλις τον ρύθμισε πέρασαν όλα. Σου εύχομαι γρήγορα να νιώσεις καλύτερα!

S02fp3.png

 

 

LnVyp3.png

Link to comment
Share on other sites

Εγώ στη θέση σου θα πήγαινα σε έναν παθολόγο κυρίως για να μου γράψει παραπεμπτικό για εξετάσεις αίματος. Καλά θα ήταν αν βρεις χρόνο να κάνεις και ένα τεστ σε αλλεργιολόγο, να δεις μήπως κάτι στην ατμόσφαιρα σε ενοχλεί (όχι ότι μπορείς να κάνεις κάτι αν όντως είσαι αλλεργική, αλλά τουλάχιστον δεν θα αγχώνεσαι κάθε φορά). Και θα σου συστήσει αυτός βιταμίνες, ίσως να χρειάζεται να πάρεις μόνο συμπληρώματα σιδήρου και τίποτα άλλο. Και σταμάτα να αγχώνεσαι, εγώ πριν τέσσερα χρόνια έχασα δέκα χρόνια ζωής επειδή φοβόμουν ότι κάτι έχω, και τελικά είχα νεύρωση στομάχου και χαμηλό αιματοκρίτη.

 

 

Link to comment
Share on other sites

Εχω μιλησει με παθολόγο και θα πάω να κάνω ένα check-up, δηλαδή γενικές εξετάσεις αίματος, ορμόνες, σίδηρο, φεριτίνη κτλ. Εχθές δεν μπορούσα να κοιμηθώ όλο το βράδυ από τους πόνους στα χέρια. Ο πόνος στην άρθρωση έχει γίνει σε όλο το χέρι κα ήταν μουδιασμένα συνεχώς, ειδικά το δεξί. Ακόμη και τώρα παρόλο που το κουνάω, μουδιάζει συνέχεια, πρέπει να το κρεμάω για να ξεμουδιάζει. Ελπίζω να μην είναι τίποτα χειρότερο και να είναι απλά κούραση σε συνδιασμό με την υγρασία να με πείραξε το αυχενικό μου.

Αλλά οι άλλες αθρώσεις γιατί να πονάνε? γόνατα, αστράγαλοι, δεν καταλαβαίνω..

maryspain νομίζω πως τον αγιασμό πρέπει να τον κάνουμε γιατί πολλά μαζεύτηκαν τελευταία!!

y9qxp2.pngGgOLp3.png
Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Από την πρώτη εγκυμοσύνη θυμάμαι ότι είχα μουδιάσματα ...........(βρε συ, πιθανότητα εγκυμοσύνης υπάρχει τώρα που το σκέφτομαι;)....., λοιπόν, θυμάμαι ότι μούδιαζαν οι αρθρώσεις μου και πέρασε όταν πήρα μαγνήσιο. Τον χαμηλό αιματοκρίτη μην τον υποτιμάς, αν κάτσω να σου αναφέρω τι συμπτώματα είχα εγώ σε συνδιασμό με την νεύρωση στομάχου θα μπορέσεις να τα ταιριάξεις με όλες τις φοβερές ασθένειες που θα βρεις στο διαδίκτυο.

Α,καλή ιδέα είναι να πεις στον γιατρό να σου γράψει και εξετάσεις για θυροειδή, επειδή είναι αδένας και παράγει ορμόνες αν έχει πειραχτεί μπορεί να προκαλέσει πλήθος προβλημάτων, από ταχυπαλμίες μέχρι κατάθλιψη (ναι, και από αυτό είχα αλλά στο νιάτα μου...)

 

 

Link to comment
Share on other sites

εχω παθει ακριβως τα ιδια με σενα ειδικα αυτο που περιγραφεις με την υποταση που εφερε την λιποθυμια που φυσικα με οδηγησε σε εφημερευον νοσοκομειο.Το αποτελεσμα ηταν οτι με επιασε κριση πανικου αποτελεσμα του αγχους μου το οποιο φυσικα δεν ηταν κατι που καταλαβα απλα θυμαμαι οτι εκεινο το διαστημα ειχα πονους παντου μεχρι που κατερευσα!μηπως και εσυ αγχωνεσαι πολυ και σου βγαινει λιγο και το ψυχοσωματικο?

2009-2011

Link to comment
Share on other sites

ΜΑΡΙΑΛ δεν έχω μελανιές.

bea τι να σου πω, έχω όσο άγχος έχει μια μαμα-νοικοκυρά-εργαζόμενη γυναίκα. Όχι κάτι φοβερό. Όμως τις τελευταίες δύο μέρες έχω αγχωθεί πραγματικά. Είναι η δεύτερη συνεχόμενη νύχτα που δεν μπορώ να κοιμηθω από τους πόνους και το μούδιασμα στα χέρια. ¨Ολο το βράδυ ήταν μουδιασμένα και πόναγαν, είχα πει να πάω αύριο για εξετάσεις αλλά επειδη όταν ξυπνάω τα χέρια για άρα πολύ ώρα δεν είναι λεθτουργικά και δεν μπορώ να οδηγήσω, ισως πάω σήμερα το μεσημέρι και ας μην είμαι τελείως νυστική. Εχω ξυπνησεις από τις 6.45 και ακόμη τα χέρια είναι πρισμένα, μουδιάζουν και δεν μπορώ να κλείσω τελείως τα δάχτυλα...Μακάρι να μην είναι τίποτα σοβαρό και να είναι μόνο κούραση και αυχενικό :-((

y9qxp2.pngGgOLp3.png
Link to comment
Share on other sites

ΜΑΡΙΑΛ δεν έχω μελανιές.

bea τι να σου πω, έχω όσο άγχος έχει μια μαμα-νοικοκυρά-εργαζόμενη γυναίκα. Όχι κάτι φοβερό. Όμως τις τελευταίες δύο μέρες έχω αγχωθεί πραγματικά. Είναι η δεύτερη συνεχόμενη νύχτα που δεν μπορώ να κοιμηθω από τους πόνους και το μούδιασμα στα χέρια. ¨Ολο το βράδυ ήταν μουδιασμένα και πόναγαν, είχα πει να πάω αύριο για εξετάσεις αλλά επειδη όταν ξυπνάω τα χέρια για άρα πολύ ώρα δεν είναι λεθτουργικά και δεν μπορώ να οδηγήσω, ισως πάω σήμερα το μεσημέρι και ας μην είμαι τελείως νυστική. Εχω ξυπνησεις από τις 6.45 και ακόμη τα χέρια είναι πρισμένα, μουδιάζουν και δεν μπορώ να κλείσω τελείως τα δάχτυλα...Μακάρι να μην είναι τίποτα σοβαρό και να είναι μόνο κούραση και αυχενικό :-((

 

Γλυκια μου,ευχομαι και πιστευω πως θα πανε ολα καλα με τις εξετασεις!Δε θα ειναι κατι σοβαρο,θα το δεις.

Τα συμπτωματα με το μουδιασμα και τον πονο στις αρθρωσεις με οδηγουν ειτε σε ελλειψη βιταμινης Β12,ειτε εχουν αδειάσει τελειως οι κυψελες απο φεριτινη ειτε εχεις καποια κηλη στον αυχενα!

Εαν οι εξετασεις αιματος ειναι καλες,να επισκεφτεις και εναν ορθοπεδικο οπως προανεφερε και μια κοπελα!

Εσυ μην βαζεις αρνητικα στο μυαλο σου!

0QVLp2.pngkdBmp3.png
Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Βγήκαν, ήταν καλές, δεν έχω έλλειψη σε κάποια βιταμίνη.Όλα καλά. προστοπαρών παίρνω κάποια εντιφλεγμονώδη και είμαι καλύτερα τις τελευταίες 2 μέρες και κοιμάμαι και καλύτερα. Θα συνεχίσω ακόμη κάποιες μέρες και μετά βλέπουμε αν συνεχίσουν τα συμπτώματα. Πάντως το σίγουρο είναι ότι είμαι αρκετά κουρασμένη και καταβεβλημένη, έχω για ακόμη μια φορά ερεθισμένο λαιμό (με βύσματα) , νομίζω επερχόμενη ίωση πάλι, οπότε πρέπει να ξεκουραστώ!! Σας ευχαριστώ πολύ όλες για τις συμβουλές.

y9qxp2.pngGgOLp3.png
Link to comment
Share on other sites

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...