Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

τεντωμενη κοιλια

Recommended Posts

Κοριτσια ειμαι στην αρχη του 7ου και τς τελευταιες μερες επειδη στενοχωρηθηκα-συγχυστηκα νιωθω τεντωμενη την κοιλια μου σχεδον συνεχεια. Δε νιωθω πονο καθολου και το μωρο το ακουω κανονικα. Ειναι πετρωμα αυτο; Να ανησυχησω για κατι;

Διαφημίσεις

oikat ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ! ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΝΤΩΜΑ ΤΟ ΑΙΣΘΑΝΟΜΟΥΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΡΘΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΣΗ. ΟΤΑΝ ΞΑΠΛΩΝΑ ΜΟΥ ΠΕΡΝΟΥΣΕ ΑΜΕΣΩΣ. ΠΑΙΡΝΩ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ PRE-PAR ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΕ ΒΟΗΘΑΕΙ ΠΟΛΥ. ΡΩΤΗΣΕ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΣΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ. ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ! :D

7uEBp2.png M3GSp2.png

το πετρωμα ειναι η σκληρυνση της κοιλιας χαμηλα και ενα μικρο αισθημα βαρους..ομως ηδη στον 7ο μηνα το μωρο παιρνει βαρος και ισως σε τραβαει εκει..παρολα αυτα αν ανησυχεις ενημερωσε τον γιατρο σου..αλλωστε ειναι λογικο στο μηνα αυτο να χεις συσπασεις οι οποιες δεν σημαινει ντε και καλα κατι κακο..προετοιμαζεται ο οργανισμος σου απο νωρις για τον τοκετο..σε ολες συμβαινει..και εγω το παθαινω αλλα παιρνω επισης τοκολυτικα και ετσι καπως το ρυθμιζω αλλα σου προτεινω να ξεκουραζεσαι πιο πολυ..εγω σε αυτες τις περιπτωσεις ξαπλωνω στο κρεβατι και βαζω τον ποπο μου σε ενα μαξιλαρι ωστε η λεκανη να σηκωθει λιγο πιο ψηλα απο τους ωμους..σε λιγη ωρα η κοιλια χαλαρωνει και ειμαι καλυτερα..αλλα οπως και να το κανεις εισαι εγκυος οχι αρρωστη αλλα αυτο δεν σημαινει οτι πρεπει να ξεχνιεσαι και να κουραζεσαι απο την ορθοστασια η τις δουλειες..προσεχουμε για να εχουμε..καλη συνεχεια

ΕΙΜΑΙ ΣΤΟΝ 6οΤΩΡΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΚΟΜΑ ΝΙΩΣΕΙ ΠΕΤΡΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΟΙΛΙΑΣ Ή ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ.ΟΜΩΣ,ΤΟ ΤΕΝΤΩΜΑ ΤΗΣ ΚΟΙΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΕΝΤΟΝΟ.ΔΗΛΑΔΗ,ΟΤΑΝ ΠΙΕΖΩ ΜΕ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΗ ,ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΟΣ ΑΘΛΗΤΗ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΥΣ ΚΟΙΛΙΑΚΟΥΣ.ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΒΕΒΑΙΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΛΑΔΑΡΗ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΑΛΛΑ,ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΑΝΗΣΥΧΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ Η ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΦΟΥΣΚΩΝΕΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ,ΠΟΣΑ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΝΤΩΣΕΙ???

ol4hp2.png

Vp1tp2.png

oikat, εμένα με βοηθούσαν όταν το πάθαινα οι διαφραγματικές αναπνοές, αυτές που σου μαθαίνουν στα μαθήματα του ανώδυνου...ξέρεις εισπνέω και φουσκώνω ταυτόχρονα την κοιλιά, εκπνέω και την ξεφουσκώνω...είναι καλές και για την οξυγόνωση του μωρού, ούτως ή άλλως.

df306542d5.pngbb1d25814b.png

Διαφημίσεις