Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΑΠΟ ΚΡΥΦΗ ΓΟΠ ΖΗΤΑΩ...

Recommended Posts

μανουλες διαβαζω πολλες περιπτωσεις που γραφατε οτι τα μωρακια σας ειχαν κρυφη γοπ με αποτελεσμα να πινουν ελαχιστο γαλα κ να πονανε, αλλα σε κανενα ποστ δεν ειδα ''επιλογο'' δηλ τι εγινε τελικα ποτε τους περασε, τωρα τρωνε πολυ η οχι; αν μπορειτε βοηθηστε με δεν αντεχω αλλο, εχω παει σε 100 γιατρους αλλοι μου λενε γοπ, αλλοι αλλεργια, οτι γαλα κ να του δωσω δυσφορει δεν ξερω πια τι εχει ο μπεμπακος μου. 4 μηνων ειναι κ οταν ερχεται η ωρα του φαγητου με λουζει κρυος ιδρωτας.παιρνει κ ελαχιστο βαρος κ δε βρισκω ενα γιατρο να μου πει ξερεις κοπελια; το παιδι σου εχει αυτο..ολοι μπορει κ μπορει ειναι γι αυτο θελω τις εμπειριες σας.ουρολοιμωξη περασαμε αλλα τωρα ειναι καλα.

ΑΞΙΖΕΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΝΑ ΖΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ

Διαφημίσεις

Θα σου πώ τον δικό μας επίλογο. Το πρόβλημα λύθηκε αφού η παιδίατρος μου είπε να ξεκινήσω σιρόπι epadoren, η μικρή ήταν τότε 3 μηνών και δεν έτρωγε το γάλα και πολλές φορές πνιγότανε, της ανέβαινε το γάλα στο λαιμό. Τα αποτελέσματα δεν ήρθαν από την πρώτη ημέρα, μου είπε η παιδίατρος ότι θέλει κάποιο διάστημα και όντως έτσι έγινε. Μετά από 1 εβδομάδα η μικρή και γάλα έπινε και σταμάτησε να κλαίει και να βγάζει γουλίτσες. Βέβαια αυτό λειτούργησε στην δική μας περίπτωση και σίγουρα θα το συζητήσεις με την γιατρό σου ή μπορεί να το έχεις δοκιμάσει ήδη και να μην έπιασε.

Επειδή σε νιώθω, μην απογοητεύεσαι, αλλαξε παιδίατρο μέχρι να βρείς αυτή που σου ταιριάζει.

Εμενα ειχαν και τα δυο μου παιδια παλινδρομηση.ο γιος μου περισσοτερο.πηραμε ειδικό γαλα το novalac ar digest.και το σιροπι epadoren για περιπου τρεις μηνες και ολα περασανε.

Έχει κάνει εξετάσεις και έχει διαγνωσθεί ΓΟΠ ( υπέρηχος - Phμετρία ); Εαν ναι δεν έχει δώσει ο υπεύθυνος γιατρός οδηγίες φαρμεκευτικές ή διατροφής ;

Στο λέω γιατί εμείς δώσαμε epadoren στο δεύτερο παιδί μου με τα αντίστοιχα συμπτώματα και καταλήξαμε στο νοσοκομείο διότι μετά το epadoren το παιδί σταμάτησε να τρώει εντελώς.

Το παιδί τελικά διαπιστώθηκε ότι δεν είχε ΓΟΠ χωρίς να μας πουν ποτέ τι είχε ( διάγνωση πιθανή αλλεργία λόγω του μεγαλύτερου γιου μου που είχε και ΓΟΠ και αλλεργία στο αγελαδινό γάλα).

Προσωπικά όλα τα προβλήματα ΓΟΠ και αλλεργίας ξεπεράστηκαν εντελώς στα παιδιά μου γύρω στους 18 μήνες.

Κοιτα εμενα στην αρχη ειχα παρατηρησει οτι σε καποιες φασεις μετα το φαγητο κοκκινιζαν τα ματια του σαν να εκλαιγε ωρες το ειπα στη γιατρο και μου ειπε δεν ειναι τιποτα μετα ενω το παιδι ηθελε να φαει με το που ετρωγε ουρλιαζε απο το κλαμα και τεντωνοταν πισω αυτο στο μισο μπουκαλι το αλλο μισο το επινε καλα. Το ειπα στη γιατρο και μου ειπε δεν ειναι τιποτα μαλλον δεν θελει να φαει ειναι κακοφαγο. Αυτο συνεχιστηκε για δυο τρεις μερες μεχρι που οταν ετοιμαζα το γαλα εκλαιγα πρωτα εγω (κατα τα αλλα το παιδι μια χαρα) μεχρι που εκανε αναγωγη και εβγαλε κατι πορτοκαλι πηρα το παιδι και το πηγα σε αλλη γιατρο και με το ειπα τα συμτωματα μας εδωσε ενα γαλα ΗΑ δεν θυμαμαι πιο μου ειπε οτι το παιδι πασχει απο κρυφη ΓΟΠ και οτι δεν θα δω αμεσα αποτελεσματα αλλα σε δυο βδομαδες που θα κλεισουν οι πλιγουλες. Ετσι εγινε. Και φυσικα αλλαξα γιατρο.

Διαφημίσεις