Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

μαγνητικες κλειδιαριες για μωρα

Recommended Posts

καλημερα

μηπως γνωριζει κανεις καποιο καταστημα να εχει προιοντα οπως το παρακατω;

ειναι μαγνητικη κλειδιαρια, ουσιαστικα προσφερει ασφαλεια μονο απενταντι σε μωρα και οχι για κανονικη κλοπη

το βιδωνεις στην πισω μερια του ντουλαπιου που θες και αυτο εχει κλειδωσει, ξεκλειδωνει μονο εαν του φερεις κοντα τον μαγνητη του

απο εξω δεν φαινεται τιποτα

F150.jpg

Διαφημίσεις

οχι

αυτο ρωταω και εγω, εαν ξερει κανεις που πουλανε τετοια στην Ελλαδα

μεχρι στιγμης εχω βρει στο amazon.co.uk και στο ebay.com

αρκετα ακριβες τιμες

ειχε φερει μεσα στο καλοκαιρι και το lidl καποιες, φανταζομαι υποδεεστερες, αλλα το lidl ειναι λιγο περιεργο σαν καταστημα, τα εχει ολα σαν εποχιακα

οκ δινω τα λινκ

Ebay

το καταστημα ειναι αυτο στην υποκατηγορια lock and latches, δεν ξερω εαν στελνει Ελλαδα

4 κλειδαριες και 1 κλειδι

4 κλειδαριες χωρις κλειδι

κατα την γνωμη μου ειναι ΠΟΛΥ καλυτερα το amazon.co.uk που στελνει σιγουρα Ελλαδα και ειναι και ελαχιστα πιο φτηνο (αλλα ζηταει 40 λιρες μεταφορικα, ελεος)

4 κλειδαριες και 1 κλειδι

4 κλειδαριες χωρις κλειδι

Διαφημίσεις

απανταω στον ευτο μου

μολις μου απαντησε ο εκπροσωπος της εταιριας, σημερα το πρωι εστειλα το email, μεσημερι Κυριακης το εστειλε

Look in JUMBO stores. If you need other items, let me know. See http://www.shop4kids.com.au

Rgds,

Tony

Είναι όντως πολύ καλό προϊόν, τις έχουμε βάλει και εμείς σχεδόν σε όλα τα ντουλάπια μας. (Το πήραμε από ένα site στην Αγγλία που ζούμε, http://www.safetots.co.uk). 'Ισως να βρείτε λίγο δύσκολο να τις τοποθετήσετε, οι οδηγίες μας φάνηκαν (ή μάλλον του άντρα μου του φάνηκαν) λίγο μπερδεμένες. Α, και να έχετε το νου σας μην ξεχάσετε το μαγνητάκι πάνω σε κανά συρτάρι και τοπάρει το μικρό και το 'τακτοποιήσει'!! :lol:

Διαφημίσεις

εριξα μια ματια και στο jumbo αλλα ενω εχουν την μαρκα δεν φερνουν (και δεν τους ενδιαφερει να φερουν ποτε) το συγκεκριμενο προιον

και ο safetots ζηταει μονο 45 λιρες (περιπου 60?)

• 1 month later...

Και τελικα το επαναφέρω το θέμα μιας και ηρθε η ωρα μας!!Βρηκε κανεις μαγνητικες στην Ελλάδα!Γιατι απο τα παραπανω Site τα μεταφορικα ειναι ακριβουτσικα!

Επισης να ρωτησω εσεις για ντουλαπια και συρταρια ποιον τυπο κλειδωματος προτιμησατε?Θελω να πω ποιο ειναι πρακτικο?Αλλα ειναι με αυτοκολλητο, αλλα ειναι με γαντζακι έχει ενα σορο!Δεν ξερεις τι να επιλεξεις!Θεωρησα οτι οι μαγνιτικες ειναι καλες αλλα ελλαδα δεν βλεπω ναχει!

Για πειτε ιδεες?

οσον αφορα εμενα τελικα πηρα απο εδω το πακετο με 4 κλειδαριες και ενα κλειδι με τελικο κοστος (με τα μεταφορικα)

Final amount (incl. VAT): 27,94 EUR

η τοποθετηση ειναι λιγο μπελας οπως ειπε αλλο μελος πιο πανω αλλα οκ, τα καταφερα μια χαρα και δεν φαινεται τιποτα απο εξω

• 1 year later...

Καλημέρα,

σύντομα μετακομίζουμε στο καινούριο μας σπίτι, όπου οι προηγούμενοι ιδιοκτήτες έχουν εγκαταστήσει σε όλα τα ντουλάπια της κουζίνας αυτό το σύστημα με τα μαγνητάκια, αλλά τώρα που το παιδί τους έχει μεγαλώσει τα έχουν καλύψει με ταινία ώστε να μην "κλειδώνουν" όταν κλείνει το ντουλάπι.

Θα μου ήταν εξαιρετικά χρήσιμα, και εάν βγάλω τις ταινίες θα είναι πλήρως λειτουργικά, το μόνο πρόβλημα είναι ότι έχουν χάσει το κλειδί... :(

Μας είπαν πως το κλειδί είναι σαν ένα μαγνητάκι που μόλις το περνάς από τηνέξω πλευρά του ντουλαπιού ανοίγει... αν δοκίμαζα με ένα μαγνήτη μεγάλο θα έπιανε;;;

Κι εάν κλείσει το ντουλάπι με αυτά τα μαγνητάκια, μετά δεν ξανανοίγει με τίποτα δηλαδή αν δεν έχεις το κλειδί;;;

Διαφημίσεις