Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Συγχαρητηρια για την ανθρωπια και την βοηθεια σας

Recommended Posts

Καλησπερα

Ανοιγω αυτο το Post για να ευχαριστησω ολες εσας τις μανουλες που κανατε το παν για την 16χρονη Ελενη και δωσατε οτι μπορουσατε απο ρουχα και εξοπλισμο.

Σας ευχαριστουμε για την κουνια,τα ρουχα,τα μπουκαλια,τα εσωρουχακια και πολλα αλλα που ειναι αδυνατον να θυμηθω και να απαριθμησω.

Επισης ευχαριστω την κυρια Νανα Ζουνη,η οποια περα απο καροτσι και ρουχα και τροφιμα ,μας εφερε σε συναντηση με τον Συλλογο Αγκαλια , και πλεον η Ελενη εχει ενα στηριγμα ακομα και τωρα πια ειμαι σιγουρη οτι θα τα καταφερει.

Σας ευχαριστω ολους πολυ για την ανταποκριση σας και τη αγαπη σας σε αυτο το παιδι,που σε λιγες ημερες θα γινει μανουλα.

Με την πρωτη ευκαιρια,θα σας δειξω φωτογραφιες(αν μου επιτραπει) απο μαμα και κορη

Πολλα φιλια και ευγνωμοσυνη απο μερους της

iQSqp3.png

qajOp2.png

MACEDONIA IS GREEK AND ONLY GREEK

Διαφημίσεις

Το ευχαριστώ σε σένα,καλή μου -που μας την γνώρισες!

Aυτό το κουκλάκι το τόσο ταλαιπωρημένο και ορφανό -που δεν γνώρισε ποτέ μανούλα-θα γίνει μια πολύ καλή μανούλα ,φαίνεται.

Μιλάμε στο τηλέφωνο πολλή ώρα μετά την πρώτη συνάντησή μας στο σπίτι μου.

Δεν είναι αργά να την βοηθήσει και όποια άλλη μητέρα θέλει,υπάρχουν τρόποι.Πάντα θα μας χρειάζεται.

Και την πρώτη λυκείου -που αναγκάστηκε να διακόψει- θα την βγάλει του χρόνου , μου είπε.

Ας γενήσει με το καλό -πρώτα ο θεός!

Κοντά σας

Νανά

Καλησπερα.....συγκινηθηκα πολυ με την κοπελιτσα και επειδη ειμαι μανουλα καταλαβαινω αρκετα. περα απο αυτο αξιζετε ολοι συγχαρητηρια.......

Εχω και εγω ορισμενα πραγματα να προσφερω και γαλατα επισης.....

Η φουρτουνα μου ηρθε...και ξεσηκωσε τον κοσμο μου στις 27/07/2012

Δεν εχω διαβασει το θεμα με τη κοπελα...δεν ξερω που ειναι. Το μοναδικο που θελω να πω ειναι ενα μπραβο σε αυτο το παιδι που ειχε τα κοτσια να φέρει στον κόσμο ενα αλλο παιδι. Μπραβο σου κοπελα μου! Συγχαρητηρια κ σε οσες μανουλες της σταθηκαν κ τη βοηθησαν. Αν αυτο γινόταν συχνότερα πολλες εκτρώσεις δεν θα γινονταν

Διαφημίσεις

Το θεμα κλειδωθηκε,αν και πιστευα λογω της ιδιαιτεροτητας του κοριτσιου θα εμενε ανοιχτο..Δεν πειραζει ομως,οσοι το διαβασαν ανταποκριθηκαν στο καλεσμα και στηριξαν την κοπελα με τον τροπο τους.

Η Ελενη γενναει (μαλλον) στις 9/3....την ημερα που πεθανε η μανουλα της.

Νομιζω οτι η μαμα της της στελνει με τον τροπο της,καποια βοηθεια και μηνυμα.

ΔΕν θελω να σας περιγραψω σε τι ερημοσπιτο θα μεινει,αλλα ευχομαι γρηγορα να φυγει το παιδι απο εκει.

Ο Θεος ειναι μεγαλος και η ανθρωπια μας ευτυχως δεν στερευει.

Ευχη μου να πανε ολα καλα και καποτε να καμαρωσουμε αυτο το πλασματακι μεγαλο και τρανο.

Να χαιρομαστε τα παιδακια μας!!!

Σας ευχαριστω πολυ

Φιλικα και με απεραντη ευγνωμοσυνη

Γιωτα

iQSqp3.png

qajOp2.png

Έχω κάποια λίγα προϊόντα περιποίησης βρέφους (άθικτα, καινούργια), θέλετε να μου πείτε πού να τα στείλω?

it's never too late to start all over again

Καλησπερα

Μπηκα για να σας ενημερωσω,απο οσα ξερω απο τη θεια της την Κατερινα.Η Ελενη χθες ενοιωθε ενοχλησεις και πηγε στο Ελενα,για να γεννησει...εκανε ολες τις εξετασεις και την κρατησαν το βραδυ εκει.Σημερα πηρε εξιτηριο,καθως διαπιστωθηκε μεσω καποιου μηχανηματος οτι ειναι 37,5 εβδομαδων και οχι 40 οπως νομιζε...οποτε της ειπαν να περπαταει πολυ για να κατεβει το μωρο και τα σχετικα..αν δεν γεννησει μεχρι την τελικη ημερομηνια θα παει με ραντεβου και θα κανεουν προκληση τοκετου.

Οταν θα εχω νεοτερα θα σας ενημερωσω

καλο βραδυ

iQSqp3.png

qajOp2.png

Ναι , καλή μου .Οταν την πήρα εχτές στο μαιευτήριο τηλέφωνο να δω τι γίνεται μου τα είπε λίγο διαφορετικά για το ΕΛΕΝΑ που την πήγαν επιγόντως και ότι την κράτησαν τη νύχτα μέσα τις έδωσαν 2 διαφορετικές εκδοχες για τις εβδομαδες και για το βάρος του παιδιού-υποπτεύομαι καισαρική- και το κυριότερο τις ζητούσαν 200 ευρώ για να τις δώσουν εξιτήριο.Ϊσως σήμερα μάθω περισσότερα από την θεία γιατί η μικρή είναι ένα παιδί και δεν ξέρω αν μου τα λέει σωστά.Το μόνο της παράπονο ήταν ότι πίστευε πως

" σήμερα θα έφευγε με το κοριτσάκι της"....Καταλαβαίνεις.

Φιλικά

Νανά

Κλαημερα κυρια Νανα.Πως ειστε???

Ναι εμαθα για τα 200 που ζητησαν...αυτα μου ειπε η Κατερινα σχετικα με τις εβδομαδες και το βαρος....μαλλον γιια καισαρικη το βλεπω και εγω,καθως ποιος γιατρος θα αναλαβει να την ξεγεννησει χωρις να εχε4ι το πληρες ιστορικο της εγκυμοσυνης..

πλησιαζει ο καιρος...μακαρι ολα να πανε καλα

iQSqp3.png

qajOp2.png

Διαφημίσεις

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΟ ΕΛΕΝΑ ΗΡΘΕ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΤΟ ΜΩΡΟ ΤΗΣ.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΟΛΕΣ

ΚΑΙ

ΌΠΟΙΕς ΜΑΝΟΎΛΕΣ ΘΈΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ή ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΟΥΝ ΕΥΧΕΣ ΚΑΙ ΔΩΡΑ Ή ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΥΘΟΎΝ ΈΧΩ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΩΝ ΠΑΠΠΟΥΔΩΝ ΟΠΟΥ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΟ.

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΟΥ ΠΜ.

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΌΛΕΣ ΚΑΛΑ

ΝΑΝΑ

• 2 months later...

Σ΄έχω χάσει και γνωρίζοντας οτι έχεις 3 παιδιά σκέφτηκα πως κάτι δεν πάει καλά.Ή σε πνίξαν στα φιλιά και δεν μπαίνεις στο φορουμ!Γράψε μου δυό λόγια τώρα που όλα φαίνινται να καταλάγιασαν.

φιλικά

Νανα

Σελτεδάκια ,πούδρα βρεφική (ταλκ),1 λίκνο μικρό γιατί δεν χωράει το δωμάτιο της μικρής,1 ζυγαριά,ένα γυμναστήριο,μουσικά και άλλα εκπαιδευτικά παιχνιδάκια,και SOS πάνες(έστω και ανοικτες) που ίσως σας περίσεψαν καθώς αλλάξατε μέγεθος 0-3 και 3-6 και 6-9.

Επισης ένα σπάνιο βιολογικό γάλα Hipp.

Ευχαρίστως θα τα ανταλλάξω με δικά μας προσωπικά πράγματα-της οικογενείας-Ρουχα ,gadgets και πράγματα σπιτιού- επισης με βιβλία Ελληνικά και Αγγλικά.

Για να δούμε θα τα καταφέρουμε κι αυτή τη φορά?