Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Πληροφορίες για Μακρακη Embryo Art

Recommended Posts

Θα ξεκινήσω για πρώτη φορά διαδικασία εξωσωματικης και θα ήθελα την γνώμη σας για τον Μακρακη στο κέντρο Embryo Art...ο γυναικολόγος μου στην ουσία μου πρότεινε το συγκεκριμένο κέντρο και γιατρό οπότε δεν έχω κάνει άλλη έρευνα... Θα με βοηθούσε να είχα την άποψη όσων γνωρίζουν περισσότερα για το συγκεκριμένο γιατρό / κέντρο !!;)

Διαφημίσεις

Καλησπέρα,

υπάρχει θέμα για το Embryo Art. Πάτα στην αναζήτηση "ΤΙ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΕΜΒΡΥΟ ΑΡΤ", σου δίνω και το link: http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=59838&highlight=%EE%E5%F1%E5%F4%E5+%E5%EC%E2%F1%F5%EF.

Και λίγο πιο κάτω ένα νέο θέμα "Δημήτρης Γιάνναρης-Embryo Art" ειναι ο άλλος γιατρός στο κέντρο, θα δεις και εκεί πληροφορίες.

Εν συντομία να ξαναγράψω ότι είναι ένα κέντρο οικονομικό με άριστη εμβρυολόγο, πολύ καλό προσωπικό και ο Κος Μακράκης είναι καταπληκτικός γιατρός, πάνω απ'όλα άνθρωπος (δεν σε κοιτάει σαν πορτοφόλι) και σωστός επιστήμονας. Κλείσε ραντεβου μαζί του, θα μιλήσετε για το προβλημά σας και θα καταλάβεις αμέσως. Θα σας καθοδηγήσει σωστά.Μην φοβάσαι τίποτα.

Εγώ ειχα ήδη διαβάσει καλά λόγια από το πανω θέμα που σου λέω, ο γυναικολόγος μου είναι ο Χασιάκος ο οποίος το άνοιξε το κέντρο με τον Μακράκη και τους άλλους γιατρούς, και του είπα ότι θέλω να πάω σε αυτό το κέντρο και να μου προτείνει γιατρό. Δεν κρύβω ότι πιο πολύ άκουγα για τον Μουστακαριά (άλλο γιατρό εκεί) και όταν μου είπε να πάω στον Μακράκη κάπου ειχα στεναχωρηθεί. Τελικά μόλις τον γνωρισα άλλαξα γνώμη, αμέσως κατάλαβα ότι είναι μεγάλος επιστήμονας και γνώστης της εξωσωματικής και πολυυυυύ Ανθρωπος.

Εγώ το κέντρο δεν το αλλάζω.Λίγα λογια για μένα, εμεινα εγκυος με την 1η αλλά είχαμε ατυχία στον 4ο μήνα, η επόμενη προσπάθεια αρνητική, έψαξα θρομβοφιλια και ανοσολογικό (το διόρθωσα), οι επόμενες 2 ήταν με κατεψυγμένα αλλά παλι αρνητικές, και η 3η ολοκληρωμένη προσπάθεια με διέργερση ήταν θετική και τώρα είμαι στην 21η εβδομαδα σε δίδυμα.

Με το καλό σου εύχομαι εγκυούλα με την 1η.

7SKXp3.png

6zRCp3.png

Σε ευχαριστώ πολύ για τις πληροφοριες και τον χρόνο που αφιέρωσες!

Αύριο έχω ραντεβού με τον Μακράκη. Εγώ είμαι 41. Καταφεύγουμε σε εξωσωματική γιατί φαίνεται ότι έχει μειωθεί αισθητά ο αριθμός ωαρίων μου τον τελευταίο χρόνο!! Οπότε η γυναικολόγος μου μου σύστησε να μην αφησω την σύλληψη στην τύχη.

Δεν ήθελα να κάνω παιδιά νωρίτερα και τώρα τρέχω να προλάβω !!!

Ουτε καν το φανταζόμουν αυτό !!! Το σπέρμα είναι ντούρασελ ευτυχώς...

Όταν λές ότι εξέτασες ανοσολογικό, τι εννοείς ???

Εχουμε κάνει τα πάντα από εξετάσεις, έκανα και υστεροσκόπηση κλπ..

Ρωτάω μήπως μου ξέφυγε τίποτα...

Σου εύχομαι ολόψυχα ο,τι καλύτερο για την πορεία της εγκυμοσύνης σου !!

Εγώ δεν ξέρω αν θα άντεχα να προσπαθήσω τόσο πολύ...Μου δίνω 2-3 προσπάθειες το πολύ πριν τσακίσω !!!

Danay, εκανα ανοσολογικές εξετάσεις, με το αίμα γίνεται, και βρεθηκαν κάποια ΝΚ υψηλά. Αυτό σημαίνει ότι το ανοσολογικό μου ήταν πολύ γερό και υπήρχε φόβος να θεωρηθεί το εμβρυο ξενο σώμα, να καταπολεμηθεί και να μην εμφυτευτεί. Πήρα εισπνοές κορτιζόνης 2-3 μήνες και έπεσαν.

Επίσης εκανα και για θρομβοφιλία, δεν έχω, έχω μόνο αθηρωματική διάθεση το οποίο δεν έχει μαιευτική σημασία. Προληπτικά όμως, πήρα και θα παίρνω μεχρι να γεννήσω ενεσεις ηπαρίνης που αραιώνουν το αίμα. Εφόσον δεν πειραζουν, δεν έχω πρόβλημα να τις κάνω.

Γράψε αν θέλεις, πως πήγε το ραντεβού με τον Μακράκη? Πως σου φάνηκε?

• Like 1

7SKXp3.png

6zRCp3.png