Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Παιδίατρος στην express service Θεσσαλονίκης

atzem

Recommended Posts

Καλησπέρα. Σήμερα είχαμε το μηνιαίο μας ραντεβού με την παιδίατρο την κυρία Κωστοπούλου στην express service. Όταν όμως έφτασα εκεί με ενημέρωσαν ότι η γιατρός έχει σταματήσει την συνεργασία της με το ιατρικό κέντρο και θα εξέταζε την μικρή ένας άλλος γιατρός, ο κύριος Δούρος (αν θυμάμαι καλά το όνομα). Το πρόβλημα μου είναι ότι δεν μου ταίριαξε καλά ο συγκεκριμένος γιατρός και θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποια μανούλα έχει να μου προτείνει κάποιον άλλο παιδίατρο από την express ή αν κάποιος γνωρίζει που μπορώ να βρώ την Κωστοπούλου (ίσως να έχει δικό της ιατρείο)?

1tUfp2.png

UW5Pp3.png

Διαφημίσεις

Ax και εσυ???

Και εμεις με την Κωστοπουλου ειμαστε και πηρα τηλ και με ειπαν το ιδιο ..Τριτη εφυγε.

Και εσυ που πηγες σε αυτον το ΔΟυρο πως σε φανηκε??

Ειναι λεει πανω απο 20 χρονια στην express και επισης

οτι εχει ξανακανει διευθυντης.ΚΑι εγω την ψαχνω την Κωστοπουλου αλλα δεν μπορω να τη βρω

Δεν θέλω να σε επηρεάσω αρνητικά, αλλά εμένα δεν μου άρεσε καθόλου, δεν λέω οτι είναι κακός γιατρός αλλά είναι πολύ διαφορετικός από την Κωστοπούλου. Μου έδωσε τελείως διαφορετικές οδηγίες για το φαγητό της μικρής και γενικά η επίσκεψη κράτησε μόνο 5', δηλαδή ξεπέτα. Δεν ξέρω, είμαι μπερδεμένη, λέω την άλλη βδομάδα να κλείσω ραντεβού και με κανέναν άλλο/η παιδίατρο.

1tUfp2.png

UW5Pp3.png

Μαλιστα, εγω λεω να κλεισω με τον Πετρακη αμα δε με αρεσει αυτος.

Εσυ με ποιον λες?

Δεν θυμαμαι μια γυναικα που τα καλοκαιρια ηταν συνηθως απογευμα.

Οχι τη Δαμιανου μια αλλη...

Αχ σε παρακαλω αμα εχεις κατι κατα νου, ενημερωσε με.

Ενα σοκ το επαθα σημερα...γιατι ρε παιδι μου η Κωστοπουλου ηταν απιστευτα σχολαστικη και ευγενικη και γενικα μ'αρεσε πολυ.

Διαφημίσεις

Ο Πετράκης ποίος είναι? Αν λες τον νεαρό με τα γυαλάκια μου είπαν οτι δεν κάνει ιατρεία μόνος του, είναι μόνο βοηθός. Ότι νεότερο έχω θα σου πω.

1tUfp2.png

UW5Pp3.png

Καλημέρα! Κάτι βρήκα, λοιπόν έχει ιατρείο εγνατίας 100, πρέπει να είναι κοντά στην Αγίας Σοφίας, τηλ:2310288182. Δεν την πήρα ακόμα, θα το κάνω μέσα στην εβδομάδα.

1tUfp2.png

UW5Pp3.png

η κωστοπουλου ηταν αστερι...αφου δεν ειναι αυτη δυσκολα θα βρουμε ακρη.κ εγω δεν ειμαι και πολυ ευχαριστημενη με τους αλλους.

Σοβαρα? Εχει ιατρειο??Πωπω!Να εισαι καλα!!!

Αμα παρεις πες με σε παρακαλω...

Και ποσο παει και η επισκεψη με ενδιαφερει. Και επισης να ειναι με ΕΟΠΥ. Αν μπορεις να τα ρωτησεις,μιας και θα την παρεις τηλεφωνο.Ευχαριστω και παλι.

Μαζι με τον ανδρα της εχει το ιατρειο.Αχ να εισαι καλα κοπελα μου.

Εγω βεβαια ληγει η συνδρομη τον Ιουνη αλλα αμα δεν βρω καποιον να μ'αρεσει θα φυγω.

Διαφημίσεις

• 3 weeks later...

Την πηρα τηλεφωνο στο κινητο. Δεν ειναι συμβεβλημενη με τον Εοπυ οσον αφορα με την επισκεψη, αλλα να του γραφουμε τα εμβολια και ολα αυτα ναι. Και εμαθα ειναι και 40ε η επισκεψη.

• 7 months later...

Καλησπέρα, θα ήθελα να πώ την προσωπική μου γνώμη για την κα Κωστοπούλου.

Παρακολουθούσε εδώ και 2 χρόνια το παιδί μου, δίνοντας φαρμακευτικές αγωγές και στέλνοντας με από εδώ και από εκεί για test χωρίς καμμία καλυτερευση. Από τη στιγμή που ήρθα σε επαφή με τον κο Δούρα (έτσι λέγεται) με αντιμετώπισε με 5λεπτη επίσκεψη, όπως εσάς. Το αποτέλεσμά? Με μόνο την δίαιτα που μας έδωσε και την πλήρη διακοπή φαρμάκων, 6 μήνες μετά έχουμε βρεί την ησυχία μας και περισσότερο από όλους η κόρη μας. Μήπως τελικά ξέρει μέσα στο 5λεπτο τι πρέπει να κάνει? Προσωπικά εκ του αποτελέσματος, πιστεύω πως ναι και το ίδιο λένε και όλοι όσοι τον έχω συστήσει για τα παιδιά τους.

Διαφημίσεις

• 1 month later...

Και 'γω τί να πώ.. αν σας αρέσουν οι γιατροί που συνταγογραφούνε αντιβιώσεις και χημείες με το παραμικρό, τότε ο Δούρας δεν είναι για εσάς.

Η αλήθεια είναι ότι είναι γρήγορος αλλά είναι και πολύ έμπειρος!!!