Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

sos! αφαίρεση ινομυώματος

Recommended Posts

Καλή σας μέρα,

Παρακαλώ τα φώτα σας!!!!!

Πάσχω από ένα ινομύωμα 10εκ. περίπου το οποίο βάσει γνωματεύσεων 3 γιατρών πρέπει να αφαιρεθεί.

Είμαι από επαρχία, ταλαιπωρούμε εδώ και δύο χρόνια προκειμένου να βρω τον κατάλληλο γιατρό αλλά δυστυχώς μάταια. Όλοι με έχουν απογοητεύσει και ειδικά ο τελευταίος ο οποίος μου είπε ότι ενδεχομένως να πρέπει να αφαιρέσει και τη μήτρα μου. Δεν ξέρω ποιον να εμπιστευτώ και φοβάμαι μήπως πέσω σε κανένα "χασάπη".

Α! Να σας πω οτι δεν έχω κάνει ακόμα παιδάκια......και βέβαια είναι στα σχέδιά μου.

Έχω ήδη διαβάσει τις ενότητες που αφορούν το συγκεκριμένο θέμα αλλά έχω μπερδευτεί.Προσανατολίζομαι πλέον, να απευθυνθώ σε κάποιον γιατρό στην ΑΘΗΝΑ.

Θα ήθελα να μάθω για έναν γιατρό ΑΝΘΡΩΠΟ και ειδικευμένο σε αυτά τα θέματα ο οποίος θα με κατευθύνει υπεύθυνα και με σιγουριά.

Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας. :|

Διαφημίσεις

Καλημερα

Εκανα αφαιρεση ινομυωματος 5 εκ περιπου λαπαροσκοπικα. Ισως το δικο σου επειδη ειναι αρκετα μεγαλο να χρειαστει ανοιχτη επεμβαση, βεβαια αυτο ο γιατρος θα το κρινει, αναλογα και απο τη θεση του. Ειχα ταλαιπωρηθει και εγω στη αναζητηση γιατρου, αλλα επειδη ο γαμπρος μου ειναι γιατρος στην Αθηνα με κατευθυνε αυτος και μου προτεινε καποιους.

Τελικα κατεληξα

στον κ. Ιακωβο Σουση, που ειναι στην ivf welcome.

Εμπιστευτηκα αυτον το γιατρο επειδη ειχε ειδικευθει στην Αγγλια πολλα χρονια σε θεματα υπογονιμοτητας , σε λαπαροσκοπικες επεμβασεις και εξωσωματικες (για καθε ενδεχομενο, που ευτυχως δεν χρειαστηκε) και ειναι πολυ ευαισθητοποιημενος οταν μια κοπελα εχει αργησει να τεκνοποιησει . Ειναι διακεκριμενος επιστημονας με πολλες γνωσεις, δημοσιευσεις και με εμπειρια και του εχω εμπιστοσυνη σε οτι μου πει.

Και η γεννα και η αφαιρεση ινομυωματος πηγαν πολυ καλα . Αντιμετωπιζει την καθε περιπτωση με ξεχωριστο τροπο και ειναι αναλυτικοτατος , απλος, εξυπνος ανθρωπος , υπευθυνος και ξεκαθαρος . Ενδιαφερεται για το προβλημα σου και δεν σε κοιταει στην τσεπη .

Τον εχω γιατρο 4 χρονια και ειμαι ευχαριστημενη.

Σε συμβουλευω οποιον επιλεξεις τελικα να ειναι εμπειρος γιατρος , γιατι σιγουρα ειναι μια δυσκολη επεμβαση.

Καλημέρα. Ο δικός μου Γυναικολόγος ειναι άριστος κ πολύ καλός άνθρωπος. Πολύ προσιτός κ οικονομικός. Του εχω στείλει την κουμπάρα μου , η οποία ειχε το ίδιο προβλημα 44 χρόνων εκείνη χωρίς παιδιά κ έμεινε ενθουσιασμενη μαζί του. Το ονομα του Λαζανάκης Κώστας κ ειναι στα ΚΑΤΩ ΠΑΤΗΣΙΑ στην Αθήνα. Προσοχή: όχι Λαζανάκης Μιχάλης ( ειναι ξαδερφος του κ επίσης Γυναικολόγος) . Φιλάκια πολλά

Για να σου δωσω κουραγιο, διπλα μου στην κλινικη ειχε χειρουργηθει μια κοπελα 40 χρονων με 14 εκ ινομυωμα χωρις πιαδια , της το αφαιρεσαν με μεγαλο ρισκο να της αφαιρεσουν και τη μητρα , αλλα τελικα ολα καλα πηγαν .

Αυτη την χειρουργησε ενας καθηγητης πανεπιστημιου, δυστυχως δεν θυμαμαι το ονομα του .

εχω κ γω αυτα τα ατιμα,που δυστυχως μου δημιουργησαν απειρα προβληματα στην εγκυμοσυνη(δεν γνωριζα οτι υπηρχαν) ειναι 7 με το μεγαλυτερο 5 εκ.Θα κανω το χειρουργειο σε κανα 2 μηνες,ο δικος μου γιατρος-σωτηρας μου ειπε οτι αυτα εχουν την ταση να αιμοραγουν επομενως παντα στα χειρουργεια αυτα υπαρχει κινδυνος να χαθει η μητρα.

Διαφημίσεις

Τέτοιου μεγέθους ινομύωμα μάλον θα χρειαστεί κανονικό χειρουργείο, δεν θα μπορούν να το βγάλουν λαπαροσκοπικά. Και με το χειρουργείο εννοώ καισαρική. Πάντως να αποφύγεις να μείνεις έγκυος γιατί στη διάρκεια της κύησης μεγαλώνουν λόγω ορμονών (το δικό μου από 5 εκ. πήγε στα 9 περίπου) και μπορεί να φέρουν πολύ άσχημα αποτελέσματα, ή στην καλύτερη μια απλώς δύσκολη και πιθανότατα επίπονη κύηση.

Αννα, ειμαι στο σπιτι και αναρρωνω απο αφαιρεση ινομυωματος 10 εκατοστων λαπαροσκοπικα!!!! Η επεμβαση εγινε του Αγ Βαλεντινου και απο την επομενη μερα (μη σου πω απο την ιδια), ημουν μια χαρα!! Μαζι εγινε αφαιρεση σκωληκοειδη, περιποιηση ωοθηκων, σαλπιγγογραφια, και υστεροσκοπηση! Η γιατρος μου, ο Θεος να την εχει καλα, τα εκανε ολα απο 4 μικρουτσικες τρυπουλες!

Το ονομα της γιατρου μου ειναι Χατζηραφαηλ Βασιλικη. Χειρουργει ρομποτικα και λαπαροσκοπικα και ειναι αστερι πραγματικα!!!! Σε καμμια περιπτωση μην ακους τους ηλιθιους που σου λενε ανοιχτο χειρουργειο, και λαπαροσκοπικα να μη βγαινει λογο θεσης θα στο βγαλει ρομποτικα σιγουρα, αφου αφαιρει μεχρι 13-14 εκατοστα ρομποτικα! Κι εμενα κοντεψαν να με τρελλανουν και ευτυχως βρηκα αυτη τη γιατρο και ολα πηγαν κατ ευχην! Κανε αναζητηση και στο φορουμ και η σελιδα της ειναι :

http://www.hatzirafail.gr/

Οτιδηποτε αλλο θελεις, θα χαρω να σε βοηθησω!!!!