Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ξερετε κατι για αυτο?Νέες ειδικές εξετάσεις και θεραπευτική προσέγγιση στις «καθ έξιν

Recommended Posts

http://www.konstantinioncenter.org/?p=1856〈=el

ειμαστε με τη γειτονισα μου και επειδη προσπαθει εδω και 5 χρονια για παιδακι και δεν τα εχουν καταφερει τις μιλησαν για αυτες τις εξετασεις τις εχει κανει καποια?

περιμενουμε καποια αποψη γιατι και το κοστος δεν ειναι μικρο ομως μπροστα σε αποκτηση παιδιου δεν το συζηταμε

Διαφημίσεις

δεν είδα να λέει κάπου ποιές είναι αυτές οι νέες μέθοδοι κι εξετάσεις. η φίλη σου έχει ιστορικό αποβολών? έχει κάνει κάποιες εξετάσεις μέχρι τώρα?

http://www.konstantinioncenter.org/?p=1856〈=el

ειμαστε με τη γειτονισα μου και επειδη προσπαθει εδω και 5 χρονια για παιδακι και δεν τα εχουν καταφερει τις μιλησαν για αυτες τις εξετασεις τις εχει κανει καποια?

περιμενουμε καποια αποψη γιατι και το κοστος δεν ειναι μικρο ομως μπροστα σε αποκτηση παιδιου δεν το συζηταμε

Στο λινκ που παραθέτεις δεν γράφει κάτι για το είδος των εξετάσεων.

Ωστόσο, αυτό που τώρα τελευταία άκουσα έχει να κάνει με τη λεγόμενη ανοσοθεραπεία. Δεν ξέρω αν εννοούν κάτι τέτοιο...

Δεν έχω ακόμη επισκεφτεί ειδικό ανοσολόγο αλλά θα το κάνω σύντομα. Ενδεικτικά μπορείς να δεις αυτό το λινκ

http://www.agelioforos.gr/default.asp?pid=7&ct=1&artid=160434

Καλή συνέχεια στην προσπάθεια της φίλης σου.

Διαφημίσεις

δεν εχει μείνει ποτε της <<ανεξηγητη υπογονιμοτητα>> και την τρελαινει!!ειχε ενα διαφημιστικο φυλλάδιο που εγρφαφε και αλλο πράγματα.πως οι εξετασεις ειναι και για οσες δε μπορουν να μεινουν τους αυξανει τα ποσοστα για φυσιολογικη συλληψη ή αν προχωρησουν σε εξωσωματικη αυξανει τις πιθανοτητες.

στο φυλλαδιο τα γραφει ωραια δεν μπορουσα να το γραψω ολο για αυτο και παραθεσα τα link.

Να το γραψω σαν αλλο τιτλο μηπως και εχει καποια κοπελα ψαχτει και εκει?σας ευχαριστουμε για τις απαντησεις

δεν εχει μείνει ποτε της <<ανεξηγητη υπογονιμοτητα>> και την τρελαινει!!ειχε ενα διαφημιστικο φυλλάδιο που εγρφαφε και αλλο πράγματα.πως οι εξετασεις ειναι και για οσες δε μπορουν να μεινουν τους αυξανει τα ποσοστα για φυσιολογικη συλληψη ή αν προχωρησουν σε εξωσωματικη αυξανει τις πιθανοτητες.

στο φυλλαδιο τα γραφει ωραια δεν μπορουσα να το γραψω ολο για αυτο και παραθεσα τα link.

Να το γραψω σαν αλλο τιτλο μηπως και εχει καποια κοπελα ψαχτει και εκει?σας ευχαριστουμε για τις απαντησεις

Ζευγάρια με ανεξήγητη υπογονιμότητα αλλά χωρίς προβλήματα απέκτησαν παιδάκι με την 1η προσπάθεια εξωσωματικής. Γιατί δε δοκιμάζουν με εξωσωματική πρώτα?

Δε νομίζω ότι υπάρχει λόγος να δωσει τόσα λεφτά σε ανοσολογικό έλεγχο χωρίς αποβολές ή αποτυχημένες εξωσωματικές.

Εγώ πάω για την 3η προσπάθεια εξωσωματικής μου. Οι εξετάσεις που έκανα από μόνη μου χωρίς να τις προτείνει γυναικολόγος ή εξωσωματικός ήταν κυστική ίνωση και πήγα σε ανοσολόγο για να ελέγξω μόνο θρομβοφιλία και αντιπυρηνικά αντισώματα γιατί μου τα είχαν βγει ανεβασμένα σε μία άσχετη εξέταση και φοβήθηκα για αυτοάνοσο.

Δεν έκανα καμία άλλη προχωρημένη ανοσολογική εξέταση.

Αν δε πετύχει ούτε η 3η μου προσπάθεια τότε σκέφτομαι να ελέγξω ανοσολογικά κάποια επιπλέον πράγματα.

Άλλωστε και ο ανοσολογος που είχα πάει μου είπε ότι δεν υπήρχε λόγος να ψαχτώ τότε για κάτι παραπάνω πέρα από τη θρομβοφιλία. Μου είπε μόνο σε περίπτωση α) 3 αποβολών β) 3 αποτυχημένων εξωσωματικών ή γ) δεδομένων γνωστών προβλημάτων του ζευγαριού υπάρχει λόγος για πιο αναλυτικό ανοοσολογικό έλεγχο.

Τελικά.....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ?????

Ζευγάρια με ανεξήγητη υπογονιμότητα αλλά χωρίς προβλήματα απέκτησαν παιδάκι με την 1η προσπάθεια εξωσωματικής. Γιατί δε δοκιμάζουν με εξωσωματική πρώτα?

Δε νομίζω ότι υπάρχει λόγος να δωσει τόσα λεφτά σε ανοσολογικό έλεγχο χωρίς αποβολές ή αποτυχημένες εξωσωματικές.

Εγώ πάω για την 3η προσπάθεια εξωσωματικής μου. Οι εξετάσεις που έκανα από μόνη μου χωρίς να τις προτείνει γυναικολόγος ή εξωσωματικός ήταν κυστική ίνωση και πήγα σε ανοσολόγο για να ελέγξω μόνο θρομβοφιλία και αντιπυρηνικά αντισώματα γιατί μου τα είχαν βγει ανεβασμένα σε μία άσχετη εξέταση και φοβήθηκα για αυτοάνοσο.

Δεν έκανα καμία άλλη προχωρημένη ανοσολογική εξέταση.

Αν δε πετύχει ούτε η 3η μου προσπάθεια τότε σκέφτομαι να ελέγξω ανοσολογικά κάποια επιπλέον πράγματα.

Άλλωστε και ο ανοσολογος που είχα πάει μου είπε ότι δεν υπήρχε λόγος να ψαχτώ τότε για κάτι παραπάνω πέρα από τη θρομβοφιλία. Μου είπε μόνο σε περίπτωση α) 3 αποβολών β) 3 αποτυχημένων εξωσωματικών ή γ) δεδομένων γνωστών προβλημάτων του ζευγαριού υπάρχει λόγος για πιο αναλυτικό ανοοσολογικό έλεγχο.

δεν εχει χρηματα απο οσο ξερω για εξωσωματικη.αλλο 600 ευρω εξετασεις και αλλο 3000-4000 ευρω η εξωσωματικη. και καποια στιγμη που ειχαμε πει πως θα τη βοηθουαμε και εμεις και η οικογενεια της μας ειπε θελω να ξερω πως η μονη λυση ειναι η εξωσωματικη δεν υπαρχει κατι αλλο να κανω.δε γνωριζω αν εχει αλλαξει κατι στον τροπο σκεψης της.

βρηκα και αυτο δε ξερω αν ειναι το ιδιο διαβασα σε ενα αλλο ποστ μεσα στο φορουμ

http://www.infertility.gr/

και στα δυο αναφερουν πως πριν πας για εξωσωματικη να τις κανεις για να εχεις καλυτερα αποτελεσματα/

Καλη τυχη leuta και να εχεις αυτη τη φορα τα καλυτερα αποτελεσματα και να μη χρειαστει να ψαχτεις !

• 2 weeks later...

Έχω ακούσει για κάποια νέα εξέταση που σχετίζεται με την έλλειψη κάποιων βιταμινών (κυρίως του σελήνιου) που εμποδίζουν τη σύλληψη. Η λήψη για λίγο διάστημα βιταμινών είναι η μόνη θεραπεία.