Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Δεν ξέρω τι μου συμβαίνει...

Recommended Posts

Καλησπέρα σας,θα ήθελα να σας πω την περιπέτειά μου,που δεν έχει τέλος..

Τον οκτώβρη μετά απο ελάχιστη προσπάθεια,έμεινα έγκυος στο δεύτερο παιδάκι μου.Πριν κλέισω 2 μήνες,μόλις πήγα να ακούσω καρδούλα,μου είπαν πως παλινδρόμησε.Έκανα 22-12 απόξεση κ περίμενα πλέον την περίοδό μου,να μπω σε μια σειρά.Η ιστολογική δεν έδειξε τίποτα,ήταν τυχαίο γεγονός.Περίοδο δεν είδα κ εχθές πήγα στη γιατρό μου.Μετά απο υπέρηχο μου είπε πως βλέπει ένα σάκο,μικρό και άδειο.-Εγκυμοσύνη θα ναι,τι να πω,κάνε ένα τεστ και μια χοριακή και βλέπουμε.Τη ρ'ωτησα αν υπάρχει ενδεχόμενο να μην έχω καθαριστεί καλά και με ρώτησε αν μου είχε δώσει χάπια για σύσπάση της μήτρας.Ούτε με καθυσύχασε με εγκυμοσύνη,ούτε μου είπε τι μπορεί να μου συμβαίνει.Είχε μια φοβερή αβεβαιότητα και ασάφεια στα λόγια της.Εκανα τεστ εγκυμοσύνης και βγήκε θετικό.

Σήμερα πήρα τηλ ένα άλλο γιατρο,να κλείσω ραντεβού για μια δεύτερη,πιο σαφή γνώμη,του είπα τι συμβαίνει και μου απαντά -αα μήπως είναι.. χωρίς συνέχεια.

Πριν λίγο μαθαίνω πως το αποτέλεσμα της χοριακής είναι 5000! Ξαναπαίρνω τη δικιά μου σκεφτόμενη πως μάλλον είμαι έγκυος και την αδίκησα.Μου απαντάει πως αυτό,που είδε εκείνη στον υπέρηχο δεν είναι για 5000 χοριακή,γιατί σκέτο σάκο βλέπουμε στις 2500 και να ξάνακάνω μεθαύριο μια χοριακή να δούμε αν ανεβαίνει και πόσο.

Έχω τρελαθεί με όλο αυτό,που γίνεται.Έχει ξανακούσει καμια κοπέλα παρόμοιο περιστατικό;Τι μπορεί να μου συμβαίνει;;

Διαφημίσεις

καλησπέρα.Εσυ μετά την αποξεση προσεχες στις επαφές σου? Λογικά θα πρεπει και η ίδια να ξερειις τι γινετε γτ αν δεν προσεχες τότε λογικα ειναι εγκυμοσύνη.Οπότε εύχομαι όλα να πάνε καλά αυτη τη φορά.Περιμένουμε νέα σου.

μετά την απόξεση είχατε επαφές με το σύζυγο χωρίς προφύλαξη?

ή όλα αυτά που φαίνονται στους υπερήχους και στη χοριακή είναι χωρίς

καμία επαφή με το σύζυγο ενδιάμεσα?

δεν ξέρω τι να σου πώ

είναι σίγουρο ότι στην παλίνδρομη δεν είχες διδύμα?

είχατε δεί τότε στον υπέρηχο ένα σάκο?

έχουν περάσει 7 εβδομάδες από την αποξεση

η αιμοραγία μετά την απόξεση σταμάτησε νωρίς?

04/12/2010 - 26/03/2013 - 25/08/2015 - 11/06/2018

Μετά την απόξεση είχαμε επαφές μετά τις τρεις πρώτες εβδομάδες και με πολύ προσοχή.Λόγω παλαιότερου προβλήματος,που είχα δε δέχεται ο οργανισμός μου το προφυλακτικό και είχα ρωτήσει τη γυναικολόγο,για αντισυλλιπτικά ,αλλά το απέρριψε λέγοντάς μου πως δε χρειάζεται να φορτώσω τον οργανισμό μου με περισσότερα φάρμακα.Το αίμα απο την απόξεση έφυγε τελείως μετά απο 20 κ πλέον μέρες.Όσο για το σάκο έναν είχαν δει στους υπέρυχους και με την ύπαρξη εμβρυϊκών στοιχείων.

Διαφημίσεις

ίσως μια επανάληψη χοριακής και ένας υπέρηχος σε μια εβδομάδα ξεκαθαρίσουν το τοπίο...

πάντως να ξέρεις ότι η χοριακή διπλασιάζεται κάθε 2-3η μέρα

οπότε μην απογοητευετείς αυρίο αν δεν έχει ανέβει πολύ...

η υπάρξη νέας εγκυμοσύνης μου φαίνεται πιο πιθανό σενάριο

αλλά δεν ξέρουμε τη πορεία της νέας εγκυμοσύνης

αναγκαστικά θα κάνεις υπομονή μέχρι να βγεί η νέα χοριακή

και να γίνει νέος υπέρηχος

04/12/2010 - 26/03/2013 - 25/08/2015 - 11/06/2018

Μετά την απόξεση είχαμε επαφές μετά τις τρεις πρώτες εβδομάδες και με πολύ προσοχή.Λόγω παλαιότερου προβλήματος,που είχα δε δέχεται ο οργανισμός μου το προφυλακτικό και είχα ρωτήσει τη γυναικολόγο,για αντισυλλιπτικά ,αλλά το απέρριψε λέγοντάς μου πως δε χρειάζεται να φορτώσω τον οργανισμό μου με περισσότερα φάρμακα.Το αίμα απο την απόξεση έφυγε τελείως μετά απο 20 κ πλέον μέρες.Όσο για το σάκο έναν είχαν δει στους υπέρυχους και με την ύπαρξη εμβρυϊκών στοιχείων.

άρα ενδέχεται να είσαι και πάλι έγκυος!

το θέμα είναι πως είδε μόνο σάκο...εκτός αν ήταν νωρίς για κάτι άλλο..

ελπίζω να πάνε όλα καλά!

io6Qp3.png

g3BCp2.png

Καλησπέρα και πάλι.Μετά απο επίσκεψη σε τρεις γιατρούς και δύο χοριακές βγήκε το πόρισμα.Είμαι και πάλι έγκυος.Η πρώτη μου χοριακή βγήκε 8270 τη μέρα,που ο υπέρηχος με έδειχνε πέντε εβδομάδων και η δεύτερη 13515 δύο μέρες μετά.Κανείς απο τους γιατρούς,που πήγα δεν ήταν ιδιαίτερα αισιόδοξος καθώς είπαν πως είναι μια ασυνήθιστη κατάσταση.Δεν ξέρουμε για γόνιμες μέρες,δε μπορεί να προβλεφθεί,πότε έγινε η σύλληψη,και προς το παρον ο σάκος είναι άδειος.Θα πάω τετάρτη στη δικιά μου γυναικολογο,καθώς τελικά είχε δίκιο και μου είπε θα πρέπει να ακούσουμε καρδιακή λειτουργια.Μέσα σε έξι μέρες απο άδειο σάκο,να υπάρχει και καρδιακή λειτουργία;Φοβάμαι πως πάλι τίποτα δε θα πάει καλά..Φοβάμαι

μαλλον ο κυκλος σου θα διαταραχτηκε μετα την παλινδρομη και εμεινες εγκυος χωρις να το περιμενεις...σου ευχομαι καλα αποτελεσματα τωρα που θα δεις την γιατρο σου και ολα να πανε καλα.

Καλησπέρα και πάλι.Μετά απο επίσκεψη σε τρεις γιατρούς και δύο χοριακές βγήκε το πόρισμα.Είμαι και πάλι έγκυος.Η πρώτη μου χοριακή βγήκε 8270 τη μέρα,που ο υπέρηχος με έδειχνε πέντε εβδομάδων και η δεύτερη 13515 δύο μέρες μετά.Κανείς απο τους γιατρούς,που πήγα δεν ήταν ιδιαίτερα αισιόδοξος καθώς είπαν πως είναι μια ασυνήθιστη κατάσταση.Δεν ξέρουμε για γόνιμες μέρες,δε μπορεί να προβλεφθεί,πότε έγινε η σύλληψη,και προς το παρον ο σάκος είναι άδειος.Θα πάω τετάρτη στη δικιά μου γυναικολογο,καθώς τελικά είχε δίκιο και μου είπε θα πρέπει να ακούσουμε καρδιακή λειτουργια.Μέσα σε έξι μέρες απο άδειο σάκο,να υπάρχει και καρδιακή λειτουργία;Φοβάμαι πως πάλι τίποτα δε θα πάει καλά..Φοβάμαι

me tetoia χοριακη λογικα επρεπε να δουν εμβρυικα στοιχεια....

τι να πω! ελπιζω να εισαι τυχερη αυτη τη φορα!

καλη επιτυχια κοπελα !!

Διαφημίσεις