Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

τι προσφερει το παιδοτοπο

Recommended Posts

λεμε να κανουμε το παρτυ στο παιδοτοπο, στην τιμη μας ειπαν προσφερουν χυμο σε κανατα και μπομπα τυρι/ζαμπον για τα παιδια

και για τους μεγαλους κεικ/βουτηματα + το ποτο που θα πιουν

Απο την εμπειρια σας ειναι αρκετα η θα πρεπει εμεις να φερουμε και κατι αλλο? Θελω να περιορισω το κκοστος αλλα οχι και να ειναι δυσαρεστιμενοι οι προσκαλεσμενοι μας

Διαφημίσεις

Μπορείς να φτιάξεις κι εσύ κανένα σουφλέ ζυμαρικών αν θεωρείς ότι δεν φθάνουν.

Αλλά να σου πω κάτι , τις ίδιες ανησυχίες είχα κι εγώ. Σε εμένα ο παιδότοπος προσφερε τα αναψυκτικά, χυμούς και καφέδες + βουτήματα και τίποτε άλλο . Παρήγγειλα πίτσες με πιτσαρία που συνεργαζοντουσαν αυτοί (με 50% έκπτωση και ήταν μια χαρά) . Μου ήρθε 260 ευρώ συνολικά με τις πίτσες

Αλλά ο καθένας διοργανώνει σύμφωνα με αυτά που διαθέτει. Αλλος πολλά άλλος λίγα. Γιατί να σε παρεξηγήσουν δηλαδή ? Ο περισσότερος κόσμος βιώνει την κρίση άλλος πολύ άλλος λίγο...

Nozmp3.pngyF2Vp3.png]

Με τις πιτσες φοβαμαι οτι θα αυξηθει και η καταλανωση (χρεωνομαι ολα τα ποτα - και οπως λες ειναι δυσκολα με την κριση που βιωνουμε). σκεφτομαι να κανω κανενα κεικ και μινι sandwιch, θα ειναι καλα??

• 2 weeks later...

Εγινε το παρτυ μας και ολα καλα εφτιαξα μινι σαντουιτς (κομμενα στα τεσσερα) αλλα αυτο που αρεσε παρα πολυ ηταν αραβικεσ πιτεσ κομμενες σε ροδελες (τα ειχα γεμισει με φιλαδελφια/προσουτο και ζαμπον/τυρι/σauce)

ειχαμε καλεσει τα παιδακια του σχολειου και δεν περιμενα να ερθουν οι γονεις .. οικογενειακος!!! ευτυχος ομως καταναλωσαν ολοι πολυ συντιριτκα καιτα δωρα ηταν αξιοπρεπεστατα (ρουχα τα περισσοτερα)

τελικα δεν ξεφυγαμε πολυ απο τον προυπολογισμο μας, ολοι χαρικαμε παρα πολυ.... και δεν εχω την κουραση και την δουλεια που θα ειχα σπιτι!!!

Διαφημίσεις

να το χαιρεσαι το παδακι σου αν κ το ειδα αργα γρφω για αλλη μανουλα που ισως προβληματιστει.

καναμε κ εμεις το παρτυ μας το Σαββατο. κ εκτος αυτα που προσεφερε ο παιδοτοπος εφτιαξα τοστακια,κεφτεδακια, κ πηρα απο τα ντανατσαδικα που εχουν ανοιξει ευρεως πλεον, σακουλα με 30 τεμαχια 5ε! ντονατ γλυκα κ αλλη μια με πιροσκι με τυρι.

ηταν πολυ νοστιμα κ οικονομικα!

age.png

το παιδι σου δεν ειναι η συνεχεια της ζωης σου,

ειναι η αφετηρια της δικης του ζωης!