Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Ψάχνω δερματολόγο

Recommended Posts

Ψάχνω για έναν δερματολόγο ο οποίος ξέρει κάτι που ονομάζεται Hidradenitis suppurativa ή acne inversa. (Δεν ξέρω πως λέμε στα ελληνικά.)

Hidradenitis suppurativa δεν είναι μια κοινή ασθένεια. Έχω πρόβλημα βρίσκοντας έναν δερματολόγο που ξέρει γι 'αυτό.

Αν γνωρίζετε κάποιον, παρακαλώ να μου πείτε.

Σας ευχαριστώ πολύ!

(Και είμαι στη Πειραιά/Αθηνά αλλά μπορώ να ταξιδεύω)

Διαφημίσεις

Είμαι άνθρωπος που δεν συστήνω ποτέ γιατρούς. Δεν εμπιστεύομαι κανέναν τους (ούτε το γυναικολόγο μου). Ωστόσο για τον δερματολόγο αυτό βάζω το χέρι μου στη φωτιά. Μας έχει βοηθήσει σε δύσκολη κατάσταση εκεί που οι άλλοι δεν είχαν κάνει καν σωστή διάγνωση. Δεν ξέρω για την συγκεκριμένη ασθένεια αλλά δεν χάνεις τίποτα να μιλήσεις μαζί του στο τηλ.

ΠΕΤΡΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΜΙΑΟΥΛΗ 6 , 18120 , ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ

Τηλέφωνο: 2104974259

Κα Βάλαρη, Παίδων Αγ.Σοφία

τηλ 210 7467177

Ε-mail:[email protected]

Είναι εξαιρετική και πολύ καλή γνώστης του αντικειμένου της.

Κα Τσιβιτανίδου Τάλια

Λ. Κηφισίας 74, Αθήνα

Τηλ 2106924449

Επίσης πολύ καλή δερματολόγος.

Και οι δύο είναι συστημένες και γενικά αποδεκτές ως "ειδικοί

" από γιατρούς. Τις έχω επισκεφθεί και τις δύο, γιατί έχω κ εγώ σοβαρό νευρο-δερματολογικό θέμα.

• 4 months later...
Ψάχνω για έναν δερματολόγο ο οποίος ξέρει κάτι που ονομάζεται Hidradenitis suppurativa ή acne inversa. (Δεν ξέρω πως λέμε στα ελληνικά.)

Hidradenitis suppurativa δεν είναι μια κοινή ασθένεια. Έχω πρόβλημα βρίσκοντας έναν δερματολόγο που ξέρει γι 'αυτό.

Αν γνωρίζετε κάποιον, παρακαλώ να μου πείτε.

Σας ευχαριστώ πολύ!

(Και είμαι στη Πειραιά/Αθηνά αλλά μπορώ να ταξιδεύω)

δεν ξερω αν αυτη η κατασταση που περιγραφεις ειναι για μεγαλους η για παιδια...παντως σου προτεινω

1) τη στεφανακη χριστινα στα ιλλισια αν θελεις για ενηλικες(ειναι και στο συγγρος)

2) τον αλεξοπουλο αλεξη στο ψυχικο αν θελεις για παιδια (ειναι και στο παιδων)

τους εχω δει και τους δυο για διαφορετικα θεματα και ειναι εξαιρετικοι.

Μπορεις να γκουγκλαρεις τα ονοματα τους για τηλεφωνα στα ιατρεια τους

Διαφημίσεις

Εγώ από την δική μου εμπειρία θα σου συστήσω την Αγγελική Μπεφόν, είναι μόνο στο Συγγρός. Εγώ πήγα με απογευματινό ραντεβού που κοστίζει 45 ευρώ.

Δεν ξέρω αν γνωρίζει αυτο που ανφερεις. Η δερματολογος μου ονομαζεται Καλογηρου Ολγα και το ιατρειο της ειναι στη Νεα Ερυθραια. Ειναι πολυ οικονομικη και πολυ καλος ανθρωπος. Δεν εχω τηλεφωνο αυτη τη στιγμη αν ενδιαφερεσαι θα σπυ το γραψω αργοτερα και στοgoogle νομιζω εμφανιζει ολα τα στοιχεια της

Εγω θα σου σύστημα την κυρια γιατρακου!ειναι πολυ γνωστη στο κυκλο της και κορυφαια πανω στην δερματολογια.επισης πολυ φιλικη και στα εξηγει ολα!εαν θελεις στοιχεια στειλε πμ.