Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Μαύρο σημάδι στη γλώσσα!

Recommended Posts

Πριν λίγο πήγα να πλύνω τα δόντια μου και εντόπισα ένα καφέ-μαύρο σημάδι στο πλάι της γλώσσας, κάτι σαν ελιά! :shock: Δεν είναι ανάγλυφο και δε φεύγει! Τι είναι πάλι αυτό;;; :confused: Έχει να κάνει με την εγκυμοσύνη ή να κάνω μια βόλτα σε ωριλά;; Το έχει βγάλει καμία;;

8hwQp3.png

Διαφημίσεις

Μηπως δαγκωσες τη γλωσσα σου και δεν το θυμασαι?

Μακάρι να ήταν αυτό, αλλά δε θυμάμαι κάτι τέτοιο! Αλλωστε δεν είναι σαν κακαδάκι από ξεραμένο αίμα, είναι λείο και μοιάζει σαν ελιά που έχουμε στο δέρμα! Τι να πω.. Το μυαλό μου πάει σε άσχημες σκέψεις.. Θα προσπαθήσω να κοιμηθώ και αύριο πρωί πρωί με βλέπω στο γιατρό, μάλλον δερματολόγος είναι πιο κατάλληλος..

8hwQp3.png

Μην κανεις τετοιες σκεψεις!Μπορει να ειναι ξεραμενο αιμα σαν αιματωμα!Τετοιο εχω δει στο στομα του μικρου οταν εβγαζε δοντια και ειχα τρελαθει!Και το μωρο προχθες ειχε ενα τετοιο σημαδι στον ουρανισκο και εφυγε μετα απο 2 μερες,γι αυτο σου λεω μηπως δαγκωθηκες η δαγκωσες κατι!Σε ποναει?

Μακάρι να ήταν αυτό, αλλά δε θυμάμαι κάτι τέτοιο! Αλλωστε δεν είναι σαν κακαδάκι από ξεραμένο αίμα, είναι λείο και μοιάζει σαν ελιά που έχουμε στο δέρμα! Τι να πω.. Το μυαλό μου πάει σε άσχημες σκέψεις.. Θα προσπαθήσω να κοιμηθώ και αύριο πρωί πρωί με βλέπω στο γιατρό, μάλλον δερματολόγος είναι πιο κατάλληλος..

Καλημερα!με το καλό να έρθει το μωράκι σου!Δεν ξέρω αν είναι ασχετο αλλα εγώ στην εγκυμοσύνη κάποια στιγμη έβγαλα μια μικρουτσικη κρεατοελιά στον κρόταφο η οποια άρχισε να μικραίνει μετά τη γέννα μέχρι που εξαφανίστηκε.Οσοι γιατροί ρώτησα μου είπαν οτι ήταν απτις ορμόνες της εγκυμοσύνης!!!Καλλύτερα συμβουλέυσου γιατρό αλλά δε φαντάζομαι να είναι κάτι.

Διαφημίσεις

Να είστε καλά! Με πονάει λίγο, σα σκίσημο, και σήμερα σα να μου φαίνεται ότι μίκρυνε! Ντράπηκα να πάω στο γιατρό, αρχίζω να πιστεύω ότι είναι κάτι σε πληγή, αν και η υφή του είναι διαφορετική. Θα αφήσω να περάσουν κανά δυο μέρες και αν δε φύγει θα πάω. Τι να πω ρε κορίτσια, εκεί που πάντα ήμουν σχολαστική αλλά ψύχραιμη με κάτι τέτοια, από τότε που έμεινα έγκυος, την παραμικρή ανεπαίσθητη αλλαγή να δω στο σώμα μου, βαράω συναγερμό! Ελπίζω να μη μου μείνει κουσούρι! :lol:

8hwQp3.png