Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Κοιλιά μαμας-βαρος εμβρυου

Recommended Posts

Το ποσα κιλα βαζει η εγκυος δεν εχει καμια σχεση με το ποσα κιλα θα παρει το μωρο!! Οκ αυτο!!

Το αν εχεις μεγαλη κοιλια μπορει να εχεις και μεγαλο μωρο και μικρο!Στην μικρη ομως κοιλια ρε κοριτσια γινεται να υπαρχει ενα τεραστιο μωρο??

Ρωτησα εναν γιατρο και μου ειπε δεν εχει σχεση!

Ξερω οτι ειναι γονιδιακο το θεμα,εγω γεννηθηκα 3100 και ο μπαμπας μας πανω απο 4.5 κιλα. Φοβαμαι μην βγει ο μπεμπης πανω απο 4 κιλα γιατι να δω πως θα τον βγαλω!

Δεν εχει σχεση να υποθεσω δηλαδη που μοιαζω μονο 5 μηνων και σε λιγες μερες μπαινω στον μηνα μου?

vpCFp2.png

Διαφημίσεις

δεν παιζει κανενα ρολο το μεγεθος της κοιλιας.εγω ειχα σε ολη την εγκυμοσυνη αρκετα μεγαλη κοιλια (χωρις να εχω περιττα κιλα πριν μεινω εγκυος)και οποτε πηγαινα στο γιατρο επαιρνα αρκετα κιλα και ρωτουσε ο αντρας μου που τα εχω παρει αφου δεν μου φαινεται.κι ο γιατρος απαντουσε,ε δεν ειναι ολη η κοιλια μωρο.εκει τα επαιρνα.απλα τυχαινει εσυ να εισαι fit!!:D:Dοσο για το βαρος του μωρου ξερει ο γιατρος αν ειναι φυσιολογικο οποτε εσυ μην αγχωνεσαι!με το καλο!!

w7ENp3.png

Μην ανησυχεις κα8ολου! Κι εγω ειχα μικρη κοιλια οταΝ ημουν 8-9 μηνων και μου λεγανε ολοι μικρο μωρο 8α κανεις, δε πειραζει 8α μεγαλωσει και τετοιες παπαριες!

Το ιδιο μου λεγανε κι στο νοσοκομειο οι μαιες οταν πηγα να γεννησω, μικρη κοιλιτσα κλπ κλπ κι εβγαλα μια κορακλα 52 ποντους και 3550 κιλα! Εγω ημουν 65. :cool:

Θα συμφωνήσω κι εγώ με όλες! Μην αγχώνεσαι καθόλου!

Εγώ στον τρίτο μήνα ήμουν σαν 7 μηνών και στον 7ο ήμουν σαν 5 μηνών!! Μετά ξαναφούσκωσα. Οποτε η μπέμπα άλλαζε θέση γινόμουν άλλη έγκυος μάλλον. Την 36η εβδ είχα γίνει μπαλονάκι με μόλις 12 κιλά. Εσπασαν τα νερά και πήγα μαιευτήριο χωρίς να φαίνεται ότι ήμουν έγκυος. Το μωρό ήταν 2860 μόνο (ο υπέρηχος το'βγαζε μεγάλο). Νερά ήταν τα υπόλοιπα φαίνεται. Αλλα 'νταλλα σου λέω.