Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Απαράδεκτο βίντεο βάπτισης

Recommended Posts

Πήρα στα χέρια μου το βίντεο και εκεί που περίμενα να δώ με ευχαρίστηση την σημαντικότερη ημέρα της κόρης μου, μου ήρθε να το εκσφενδονήσω στον τοίχο. Η κάμερα τρέμει από την αρχή μέχρι το τέλος (λες και είχε πάρκινσον ο καμεραμάν), ειδικά οι εξωτερικές σκηνές έχουν απαίσια εικόνα, κομμένες φάσεις, η εναλλαγή των πλάνων τραγική. Τον πήρα τηλέφωνο να του τα ψάλλω και αυτός είπε ΄΄δώσμου ένα μισάωρο να το δώ'' λες και δεν το έχει δεί??? Από τότε τον ψάχνω στο τηλέφωνο και όλο λείπει ή δεν το σηκώνει (τυχαίο?). Εσκασα 500 ευρώ για μια πατάτα. Ούτε οι φωτογραφίες ήταν καλές στα demo αλλά τουλάχιστον στην εκτύπωση έφτιαξαν. Αλλά τώρα δεν ξέρω τι να κάνω. Πώς πρέπει να κινηθώ? Με θλίβει το γεγονός περισσότερο ότι δεν έχω την βάπτιση της κόρης μου σε βίντεο όπως έπρεπε να είναι. Πριν με ρωτήσετε, ο φωτογράφος ήταν δοκιμασμένος, έκανα τον γάμο μου εκεί τέλεια, και τις δύο βαπτίσεις η αδερφή μου επίσης τέλεια. Τι να κάνω ρε κορίτσια??? Πώς να τον απειλήσω? Και αν αυτό δεν φτιάχνεται να ζητήσω τα λεφτά μου πίσω όσο αφορά την κάμερα μήπως και αυτό τον ξυπνήσει?Πώς να κινηθώ?

Διαφημίσεις

Την έχω πατήσει κι εγώ έτσι αλλά δυστυχώς δεν γίνεται τίποτα.

Πλήρωσες για ένα προϊόν που το πήρες.

Αν δεν σου αρέσει νομικά δεν μπορείς να κάνεις κάτι.

Μόνο δυσφήμιση στον κύριο...

Κι εγώ φοβάμαι οτι δύσκολα θα βγάλεις άκρη. Κάτι θα έχει συμβει και το έχουν καταλάβει ,γι αυτο και δεν απαντουν στα τηλέφωνα σου. Ισως δοκίμασαν κάποιον νέο συνεργάτη....τι να πω....

Το μόνο που νομίζω οτι μπορεί να γίνει ειναι να κάνεις έντονα τα παράπονα σου και να ζητήσεις -τουλάχιστον- να πάρουν το αρχικό υλικό και να το μοντάρουν της προκοπής απο την αρχή.Μήπως έτσι σωθει λίγο η κατάσταση.

Αυτο που έχω καταλάβει και απο την δική μου -κακή- εμπειρία ειναι οτι ποτε,μα ποτέ δεν πρέπει να εξοφλούμε προκαταβολικά!

QqmLp3.png

τι μου θυμησες κ εμενα!! με την διαφορα οτι ηταν το βιντεο του γαμου μου οπου στα 3 dvd διαρκειας 4 ωρων εγω κ ο αντρας μου να φαινομαστε το πολυ κανενα τεταρτακι!! τα υπολοιπα.....???? το μονο που θα πω ειναι οτι ο καμεραν μαλλον ηθελε να βρει γκομενα!! παντως θα επρεπε με καποιον τροπο να βρισκουμαι το δικιο μας γιατι δυστυχως ειναι στιγμες που ζεις μια φορα στην ζωη σου κ δεν ξαναγυριζουν!.

τι μου θυμησες κ εμενα!! με την διαφορα οτι ηταν το βιντεο του γαμου μου οπου στα 3 dvd διαρκειας 4 ωρων εγω κ ο αντρας μου να φαινομαστε το πολυ κανενα τεταρτακι!! τα υπολοιπα.....???? το μονο που θα πω ειναι οτι ο καμεραν μαλλον ηθελε να βρει γκομενα!! παντως θα επρεπε με καποιον τροπο να βρισκουμαι το δικιο μας γιατι δυστυχως ειναι στιγμες που ζεις μια φορα στην ζωη σου κ δεν ξαναγυριζουν!.

Aυτό ακριβώς είναι το πρόβλημα....και το δίκαιό σου να βρεις τί να το κάνεις εκ των υστέρων;

Διαφημίσεις