Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Νιωθω πιεση

Recommended Posts

Νιωθω πιεση χωρις να με πιεζει στην ουσια κανενας.Αισθανομαι μεσα μου μια θλιψη.Ισως που δεν τα παμε καλα με τον αντρα μου,δεν ξερω.Ισως επειδη περναω αρκετες ωρες μονη μου.

Για παραδειγμα μιλησα πριν με την πεθερα μου και με ρωτησε αν τρωει ο μπεμπης λεω ναι τρωει πλεον κανονικα αντε να ερθει να τον ταισω εγω.Και εκει ενιωσα κατι σαν πιεση και αρχισα να σκεφτομαι οτι εχει μια εβδομαδα που ξεκινησε να τρωει.Οτι δεν την εμπιστευομαι γιατι οποτε παει να τον παρει παει να της πεσει και μια φορα που την αφησα μεσα στο σπιτι και βγηκα στην αυλη να παρω κατι απο το αυτοκινητο ηρθε μαζι,τον παρατησε περα βρεχει δηλαδη.Σε αλλους τον δινω δεν εχω προβλημα αλλα 2-3 περιστατικα εχασα την εμπιστοσυνη μου.Δεν θελω να νιωθω ετσι.

Ειμαι αρκετες ωρες και μερες μονη μου,η μονη μου επαφη ειναι με το μπεμπουλι και το σκυλακι μου.Να ευθυνεται αυτο που αισθανομαι ετσι?

Γενικα δεν αισθανομαι καλα και ο αντρας μου δεν κανει τιποτα να αισθανθω καλυτερα

lo5lp3.pngtumhp3.png

Διαφημίσεις

δουλεψε τη σχεση με τον αντρα σου.αυτο ειναι το βασικο.με τους αλλους μην ασχολεισαι,δεν εχει ουσια.σε καταλαβαινω γιατι κ γω μενω πολλες ωρες μονη μου με 3 παιδια κ το σκυλακι μας,αλλα εχουμε τοση καλη επικοινωνια σαν ζευγαρι κ ειμαστε τοσο δεμενοι που οταν νιωθω πιεσμενη το ξεπερναω πολυ γρηγορα.πιστευω οτι αυτο ειναι το μυστικο.στο προηγουμενο γαμο μου ενιωθα ετσι αλλα με τον τοτε συζυγο ειμασταν τελειως διαφορετικοι κ στο τελος τον χωρισα.μη βασανιζεσαι κ βαλε σαν προτεραιοτητα τη σχεση σας.μιληστε βγειτε μια βολτα.καντε ερωτα οπως παλια,μην αφηνεστε!ελπιζω να νιωσεις καλυτερα συντομα:-)

NRNSp2.pngsMstp2.png

Ευχαριστω που μου απαντησες.Οποτε βρουμε ελευθερο χρονο καθεται στο λαπτοπ και παιζει και συνηθως ειναι τετοια ωρα που τελικα κοιμαται το μωρο και εγω ειμαι απολυτα κομματια γιατι ο μπεμπης δεν κοιμαται ουτε 5 λεπτα τη μερα.Απο τοτε που γεννηθηκε ζητημα να κοιμηθηκε ολες κι ολες 10 μερες μεσημερι.Και οταν τελικα κοιμαται παω στο σαλονι και αυτος εκει στο λαπτοπ.Εχω βαρεθει να του λεω ελα να κανουμε παρεα.Και οταν δεν το λεω μου λεει φωαξε με εσυ.Δηλαδη εκεινος δεν εχει την αναγκη απο μονος του να ερθει?Δεν μπορω να τον καταλαβω.Καλα απο βολτες.Δεν πολυβγαινουμε απο τοτε που επιασε κρυο.Ισως φταει και η κλεισουρα που αισθανομαι ετσι :-(

lo5lp3.pngtumhp3.png

Εγώ νομίζω ότι οι άντρες αισθάνονται απομωνομένοι όταν έρθει το μωρό. Μας βλέπουν και εμάς τόσο δοσμένες στα παιδιά μας που νιώθουν εκτός. Από την άλλη κι εμείς τί να πρωτοκάνουμε; Όταν έχεις όλη τη μέρα τη φροντίδα ενός μωρού (και ο δικός μου δύσκολα κοιμάται την ημέρα σε καταλαβαίνω..) και του σπιτιού δεν έχεις χρόνο (ούτε όρεξη) να νταντεύεις και τον άντρα σου.

Η κλεισούρα σίγουρα δεν βοηθάει ούτε και η απομόνωση. Δεν έχεις κάποιον δικό σου εκεί να πάτε μια βόλτα, φίλες, αδέλφια κάποιον; Θα σου έκανε καλό. Όσο για τον άντρα σου μίλησε του για το πώς νιώθεις, όχι κατηγορώντας τον αλλά εστιάζοντας στο ότι σου έχει λείψει το πώς είσασταν παλιά και ότι τον έχεις ανάγκη. Συνήθως δεν παίρνουν είδηση ότι έχουμε τέτοια θέματα και όταν τους τα πεις πέφτουν από τα σύννεφα.

S02fp3.png

LnVyp3.png

Καλησπέρα.Να βγαίνεις εξω οσο συχνά μπορείς.Θα νιώσεις πολύ καλύτερα.Ντύσε το μωράκι καλα καλα κ βαλε στο πρόγραμμά σου μια καθημερινή βόλτα με το καρότσι.Θα χαίρεται κ ο μπεμπης,θα δεις.Παρε τον άντρα σου κ το μωρό και πατε κάπου για καφε.Στο σπίτι ειναι μαλλον δυσκολο να κανετε "παρεα" γιατί εσυ ασχολείσαι με τα του σπιτιου και με το μπεμπη και εκείνος κολάει στο λαπτοπ.Ενω αν βγειτε εξω θα συζητήσετε,θα γελάσετε,θα αλλάξετε τον αερα σας:)

10Ddp3.png

OaR2p3.png

Διαφημίσεις

Εχουμε φιλους αλλα επειδη δεν εχω βοηθεια απο κανεναν ειλικρινα δεν προλαβαινω να παω καμια βολτα.Τωρα που μπηκαμε στις στερες πχ κανω το σπιτι.Τοσο καιρο λιγο απο εδω λιγο απο εκει μαζευα.Ελπιζω σε καλυτερες μερες.Προσπαθω να τα προλαβω μονη μου,χωρις βοηθεια απειρη νεα μανα καποια πραγματα μου φαινονται βουνο ασχετο που τελικα τα καταφερνω.Δεν εχω κανεναν να μου τον κρατησει.Ειναι πολλα.Αυτο που με ενοχλει στον αντρα μου ειναι που νομιζει οτι δεν θελω σημασια.Και περιμενει απο εμενα.Καταλαβατε τι εννοω?Παντα με επηρεαζε ο αντρας μου στην ψυχολογια μου.Ειναι ικανος απο εκει που ειμαι χαλια να πεταω στα συννεφα για αυτο ειναι τοσο σημαντικο να με προσεξει αλλα αυτος δεν με σκεφτεται!

lo5lp3.pngtumhp3.png

Απόλυτα! Κατά τη γνώμη μου είναι αυτό που σου είπα πιό πάνω, νιώθουν αποκομμένοι και απομακρύνονται γιατί δεν ξέρουν πως να χειριστούν τα νέα δεδομένα. Του έχεις μιλήσει;

S02fp3.png

LnVyp3.png

είναι λογικο να αισθανεσαι έτσι... πιστεύω ότι οι περισσότερες μανουλες που ειναι σπιτι το αισθανονται... αυτο που σου συμβαινει ειναι απλά κουραση και ρουτινα.... οσο καλα και να εισαι οταν εισαι κλεισμενη σε ενα σπιτι με ενα μωρο να σε χρειαζεται απο πανω του ολη την ωρα ειναι λογικο οτι κάποια στιγμη στην βαραει και θελεις και εσυ την φροντίδα σου :) οι άντρες ειναι πολύ δύσκολο να το καταλαβουν αυτο... ο καθενας έχει τις δικες του ευθυνες και προτεραιοτητες μεσα στην ημερα και οταν φτανει το τελος της ημερας ο καθενας αναζητα τον δικό του τρόπο χαλάρωσης... εσυ π.χ. όταν το μωράκι ερχεται η ωρα να κοιμηθει το βραδυ εχεις αναγκη απο παρεα και συζητηση με τον άντρα σου... ο αντρας σου εάν δουλευει μπορει να θελει να ξεσκάσει λίγο με το να ασχολειτε με το λαπτοπ.... αυτο που θα σε συμβούλευα να κανεις ειναι το εξης:

α) εαν ειναι δυσκολο να βγαινεις απο το σπιτι κάλεσε φιλες σου για καφεδακι, β) προσπαθησε να βγαινεις εστω και για λιγο μεσα στην ημερα εξω.. για σουπερ μαρκετ κλπ με το μωρο καλα ντυμενο, γ) κανονισε με τον αντρα σου εξόδους καμια καθημερινη, δηλ. κανενα απογευμα πηγαινετε σε κανενα εμπορικο που μπορεις να πιεις και ενα καφε και το μωρο μια χαρα θα ειναι στο καροτσακι... ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ: στείλε email στον άντρα σου (το εχω κανει για αυτο στο λεω) με το πως αισθάνεσαι :) με το που διαβασα αυτο που έγραψες για το λαπτοπ κάπως τσιτώθηκα!!! εγώ του ειχα στείλει email γράφοντας του ως πρόλογο ότι επειδή περναει τόση ώρα στον υπολογιστή και επειδή δεν εχει και πολύ χρονο για μενα τουλάχιστον θα του στέλνω email μπας και ξεκουνηθεί.... δεν εχω δει και μεγάλη προοδο βέβαια αλλά εκτίμησε οτι εχω χιουμορ και δείχνει καλύτερη διαγωγή :)