Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Εγκυμοσύνη μετά από εξωσωματική-Πρησμένη κοιλιά

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια, εγώ έκανα την 1η μου χοριακή, 14/12 και ήταν 152,5 και επαναληπτική στις 18/12 και ήταν 660, όλα αυτά μετά από εξωσωματική.

Έχω πάθει σοκ με το σώμα μου, η κοιλιά μου μοιάζει με 4ων μηνών, εννοείται ότι δεν φοράω παντελόνι, φοράω συνέχεια φορεματάκια και πάλι φαίνεται πολύ... Πριν λίγο πήγα να σκύψω για να λούσω τα μαλλιά μου και με ενοχλούσε πολύ, δεν κοιμάμαι καλά και ήδη 2 άτομα που δεν θέλω να μάθουν τίποτα με ρώτησαν αν είμαι έγκυος. Ήμουν 50 κιλά και η κοιλιά μου πλάκα, κολλούσε στην πλάτη μου έλεγαν και τώρα ξαφνικά δεν κλείνει το παλτό μου. Πολύ υπερβολικά μου φαίνονται όλα αυτά. Διάβασα ότι λόγω τον ορμονών τις εξωσωματικής και της προγεστερόνης που συνεχίζω να παίρνω είναι το πρήξιμο. Από το κέντρο, την Τρίτη που μιλήσαμε μου είπαν ότι είναι φυσιολογικό αλλά σήμερα με το λούσιμο έπαθα πλάκα. Εχετε ακούσει κάτι παρόμοιο μετά από εξωσωματική, ξέρετε για πόσο καιρό παίρνουμε προγεστερόνη. Εγκυούλες εξωσωματικής εσείς τα είχατε αυτά?

HvAnp3.png

• 3 weeks later...

Διαφημίσεις

Συγχαρητηρια για την εγκυμοσυνη σου !

ειναι φυσιολογικο να εισαι πρησμενη,γιατι ειναι φουσκωμενες και οι ωοθηκες σου και οι ορμονες και ολα!

θα ξεπρηστεις σιγα σιγα μολις κοψεις την προγεστερονη....

το πότε ομως εξαρταται απο τον γιατρο σου...

χαλαρα... μην το σκεφτεσαι...

Καλη εγκυμοσυνη ευχομαι.

ήρθαν τα κορίτσια μας....

Συγχαρητηρια για την εγκυμοσυνη σου !

ειναι φυσιολογικο να εισαι πρησμενη,γιατι ειναι φουσκωμενες και οι ωοθηκες σου και οι ορμονες και ολα!

θα ξεπρηστεις σιγα σιγα μολις κοψεις την προγεστερονη....

το πότε ομως εξαρταται απο τον γιατρο σου...

χαλαρα... μην το σκεφτεσαι...

Καλη εγκυμοσυνη ευχομαι.

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι για την απάντηση αλλά είχα πάθει υπερδιέγερση ωοθηκών, τόσο πρήξιμο δεν ήταν φυσιολογικό. Αλλά με πολλά νερά και ασπράδια αυγών ξεπρήστηκα και είμαι όπως πριν. Την προγεστερόνη την συνεχίζω.

Εσύ σε τι φάση είσαι?

HvAnp3.png

Σου εύχομαι απο την καρδιά μου μια ηρεμη και καλή εγκυμοσύνη, και με το μωρακι σου υγυές στην αγκαλίτσα σου!

Κι εγω πάντως που δεν ήμουν απο εξωσωματική κοιλιά τουμπανο είχα από την 6η εβδομαδα.

Με τις καλύτερες ευχές μου

Σοφία

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι για την απάντηση αλλά είχα πάθει υπερδιέγερση ωοθηκών, τόσο πρήξιμο δεν ήταν φυσιολογικό. Αλλά με πολλά νερά και ασπράδια αυγών ξεπρήστηκα και είμαι όπως πριν. Την προγεστερόνη την συνεχίζω.

Εσύ σε τι φάση είσαι?

Kαλημέρα!

εγω δεν επαθα υπερδιέγερση, βεβαια έπαιρνα ελάχιστα φάρμακα... οι ωοθήκες μου πρηστήκανε βέβαια, αφου εκανα 13 αυγά...

τώρα ειμαι στο τέλος της 8ης εβδομάδας, εχω διδυμάκια και εχω σταματήσει τα φάρμακα απο την προηγούμενη εβδομάδα. Μονο φιλισιν παίρνω και ασπιρίνη. Εχω ένα ελαφρύ πρήξιμο, όπως αυτό πριν την περιοδο.

Διαφημίσεις

Kαλημέρα!

εγω δεν επαθα υπερδιέγερση, βεβαια έπαιρνα ελάχιστα φάρμακα... οι ωοθήκες μου πρηστήκανε βέβαια, αφου εκανα 13 αυγά...

τώρα ειμαι στο τέλος της 8ης εβδομάδας, εχω διδυμάκια και εχω σταματήσει τα φάρμακα απο την προηγούμενη εβδομάδα. Μονο φιλισιν παίρνω και ασπιρίνη. Εχω ένα ελαφρύ πρήξιμο, όπως αυτό πριν την περιοδο.

αχ τι καλά, εγώ είμαι στην 7η, σήμερα θα πάω στο γιατρό. Στον 1ο υπέρηχο, λόγω της υπερδιέγερσης κάναμε 20 λεπτά να δούμε σάκο από το πρήξιμο και στον 2ο υπέρηχο που η μια ωοθήκη ξεπρήστηκε τελείως ακούσαμε 2 καρδούλες!!! Όμως ο ένας σάκος φαίνεται μικρότερος από τον άλλο, σήμερα θα φανεί καλύτερα πιστεύω! Έχω πολύ αγωνία! Εσύ πότε άκουσες καρδούλες?

HvAnp3.png

Σου εύχομαι απο την καρδιά μου μια ηρεμη και καλή εγκυμοσύνη, και με το μωρακι σου υγυές στην αγκαλίτσα σου!

Κι εγω πάντως που δεν ήμουν απο εξωσωματική κοιλιά τουμπανο είχα από την 6η εβδομαδα.

Με τις καλύτερες ευχές μου

Σοφία

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι, και εσύ ότι επιθυμείς, γερό να είναι το παιδάκι σου!!

HvAnp3.png

αχ τι καλά, εγώ είμαι στην 7η, σήμερα θα πάω στο γιατρό. Στον 1ο υπέρηχο, λόγω της υπερδιέγερσης κάναμε 20 λεπτά να δούμε σάκο από το πρήξιμο και στον 2ο υπέρηχο που η μια ωοθήκη ξεπρήστηκε τελείως ακούσαμε 2 καρδούλες!!! Όμως ο ένας σάκος φαίνεται μικρότερος από τον άλλο, σήμερα θα φανεί καλύτερα πιστεύω! Έχω πολύ αγωνία! Εσύ πότε άκουσες καρδούλες?

εγω εκανα τον 1ο υπερηχο στην 4η εβδομαδα που απλα ειδαμε 2 σακους πολυ πολυ μικρους. τον 2ο τον εκανα στην 7η+4ημερες και ειδαμε 2 σακους και 2 καρδουλες. Την αλλη Δευτερα εχω παλι υπερηχο..γιατι μου ειπε επειδη ειναι 2 θα το παρακολουθουμε καθε 2 εβδομαδες.

Ευχομαι να δειτε ξεκαθαρα σημερα!

Πως νιωθεις γενικοτερα? εγω εχω μεγαλη ατονια,ειδικα την τελευταια εβδομαδα σερνομαι στην κυριολεξια.

Ελπιζω να περασει συντομα!

Να ξέρετε ότι καμμιά φορά πρήζεται και το έντερο... Έμεινα έγκυος φυσιολογικά αλλά πήρα αμέσως κορτιζόνη/προγεστερόνη κι η κοιλιά τούμπανο από την αρχή.

Καλή εγκυμοσύνη!

it's never too late to start all over again

Eγώ από το βράδυ που έκανα τη Pregnyl η κοιλιά μου πρηζόταν και με συνόδευε μέχρι που γεννούσα, όλες τις φορές. Στις εγκυμοσύνες μου είχα πολύύύύύύύ΄μεγάλες κοιλιές. Αφού με είχανε σίγουρα για δίδυμα όταν με έβλεπαν!

Καλή εγκυμοσύνη να έχεις!

Διαφημίσεις

Το πρόβλημά σου είναι ότι έχεις πρήξιμο; Αν ρωτήσει κανείς, μην ψαρώνεις, πες έχω πρήξιμο, τι στο καλό...

Έτσι απάντησα και εγώ σε μια τέτοια ερώτηση και ήμουν απόλυτα ειλικρινής, γιατί δεν είχα καν καθυστέρηση! Ήμουν έγκυος στα δίδυμα, αλλά δεν το ήξερα... Μέχρι τη μέρα που ήταν να έρθει περίοδος είχα βάλει 4 κιλα και σαν να ήταν όλα στην κοιλιά! Μερικοί οργανισμοί είναι έτσι. Εμένα η μητέρα μου ήταν έτσι.

Προγεστερόνη δεν έπαιρνα γιατί ήταν τα παιδιά από φυσική σύλληψη, αλλά κάναμε εξέταση προγεστερόνης πολύ νωρίς και πριν επιβεβαιωθεί η εγκυμοσύνη - έτυχε να κάνω σε εκείνον τον κύκλο προγεστερόνη 21ης μέρας και η προγεστερόνη μου ήταν εκτός φυσιολογικών ορίων, προς τα πάνω. Λόγω διδύμων, όπως αποδείχτηκε, εκ των υστέρων.

Καλύτερα να φοράς πουκαμισάκια ριχτά, πιστεύω τονίζουν λιγότερο την κοιλιά. Και μην παίζεις με τα φάρμακα, χρειάζονται στην υποβοηθούμενη αναπαραγωγή. Επίσης μην κάνεις παράξενα πράγματα, όπως να πίνεις τεράστιες ποσότητες νερού... Η έννοια σου τώρα είναι να προστατεύσεις την εγκυμοσύνη και το ποιος θα σε σχολιάσει έρχεται δεύτερο. Αργά ή γρήγορα θα το μάθουν.

Skybeam, alexele, AthinaP σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας και για τις ευχές σας. Το θέμα μου έχει λυθεί, το ποστ έχει αρκετές μέρες που το έβαλα, είχα πάθει υπερδιέγερση ωοθηκών από την εξωσωματική. Δεν αναφερόμουν σε απλό πρήξιμο, σαν αυτό που κάνει η pregnyl (είχα πάρει σε 5 κύκλους και ήξερα πως είναι), ούτε η προγεστερόνη(είχα κάνει πριν και 2 σπερματεγχύσεις με φάρμακα). Το πρήξιμο ξεκινούσε κάτω από το στήθος. Δεν μπορούσα να κοιμηθώ, να κάνω δουλειές. Τελικά είχα πάθει υπερδιέγερση ωοθηκών από τα φάρμακα, με πολύ νερό και ασπράδια αυγών κατάφερα να επανέλθω, τώρα είμαι χωρίς καθόλου κοιλιά, αν και συνεχίζω να παίρνω προγεστερόνη. Χθες στον υπέρηχο φάνηκε, ότι από αριστερά η ωοθήκη είναι ακόμα πρησμένη, γι' αυτό και πονάω όταν ξαπλώνω από αριστερά ή όταν βήχω ή όταν τραντάζομαι γενικά!!!

Skybeam καλή συνέχεια εγκυμοσύνης να έχεις κορίτσι μου!!

alexele να σου ζήσουν το μωράκια σου!

AthinaP να σου ζήσουν κ εσένα τα διδυμάκια σου!!! Πως ήταν η εγκυμοσύνη σου? Ήταν σε διαφορετικούς σάκους ή σε έναν?

HvAnp3.png

εγω εκανα τον 1ο υπερηχο στην 4η εβδομαδα που απλα ειδαμε 2 σακους πολυ πολυ μικρους. τον 2ο τον εκανα στην 7η+4ημερες και ειδαμε 2 σακους και 2 καρδουλες. Την αλλη Δευτερα εχω παλι υπερηχο..γιατι μου ειπε επειδη ειναι 2 θα το παρακολουθουμε καθε 2 εβδομαδες.

Ευχομαι να δειτε ξεκαθαρα σημερα!

Πως νιωθεις γενικοτερα? εγω εχω μεγαλη ατονια,ειδικα την τελευταια εβδομαδα σερνομαι στην κυριολεξια.

Ελπιζω να περασει συντομα!

Χθες πήγε μια χαρά ο υπέρηχος, μεγάλωσαν τα παιδάκια μου, οι καρδιές χτυπούσαν σαν τρελές!!! Χθες ήμουν 7w4d και εγώ. Εγώ ατονία δεν νιώθω έντονα, από χθες άρχισαν οι αναγούλες και γενικά δεν έχω καθόλου όρεξη για φαγητό, αλλά ο γιατρός μου είπε δεν τον πειράζει καθόλου, θα φάω αργότερα, τώρα όσο μπορώ. Και εμένα σε 2 εβδομάδες μου είπε να πάω. Θα είμαστε σε επικοινωνία, ΑΘήνα είσαι ή Θεσσαλονίκη?

HvAnp3.png

Skybeam καλή συνέχεια εγκυμοσύνης να έχεις κορίτσι μου!!

Koύκλα μου όμορφη σ' ευχαριστώ, καλή εγκυμοσύνη να έχεις κι εσύ και με το καλό να φέρεις στον κόσμο τα μωρά σου!:D

it's never too late to start all over again

Χθες πήγε μια χαρά ο υπέρηχος, μεγάλωσαν τα παιδάκια μου, οι καρδιές χτυπούσαν σαν τρελές!!! Χθες ήμουν 7w4d και εγώ. Εγώ ατονία δεν νιώθω έντονα, από χθες άρχισαν οι αναγούλες και γενικά δεν έχω καθόλου όρεξη για φαγητό, αλλά ο γιατρός μου είπε δεν τον πειράζει καθόλου, θα φάω αργότερα, τώρα όσο μπορώ. Και εμένα σε 2 εβδομάδες μου είπε να πάω. Θα είμαστε σε επικοινωνία, ΑΘήνα είσαι ή Θεσσαλονίκη?

Μπραβο Μαρακι! Συγχαρητηρια!!! να εχεις μια καλη εγκυμοσυνη!!!

Η ορεξη νομιζω οτι αλλαζει...αλλες μερες θες αλλες δεν θες...εκει που ετρωγες κατι ξαφνικα δεν το θες. Εγω καθε τοσο αλλαζω.. παρ'ολα αυτα προσεχω παρα πολυ για ευνοητους λογους και ευτυχως και σημερα που ζυγιστηκα ειμαι στα κιλα μου!

Αθηνα ειμαι, εσυ?

Εγω παω σε μια βδομαδα ακριβως!!

Καλημερα! καλη Βδομαδα

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!

Μπραβο Μαρακι! Συγχαρητηρια!!! να εχεις μια καλη εγκυμοσυνη!!!

Η ορεξη νομιζω οτι αλλαζει...αλλες μερες θες αλλες δεν θες...εκει που ετρωγες κατι ξαφνικα δεν το θες. Εγω καθε τοσο αλλαζω.. παρ'ολα αυτα προσεχω παρα πολυ για ευνοητους λογους και ευτυχως και σημερα που ζυγιστηκα ειμαι στα κιλα μου!

Αθηνα ειμαι, εσυ?

Εγω παω σε μια βδομαδα ακριβως!!

Καλημερα! καλη Βδομαδα

Εγώ από βόρια είμαι, άντε όταν έχεις νέα από τον υπέρηχο, μπες να μας πεις!

HvAnp3.png

AthinaP να σου ζήσουν κ εσένα τα διδυμάκια σου!!! Πως ήταν η εγκυμοσύνη σου? Ήταν σε διαφορετικούς σάκους ή σε έναν?

Αχ, η δική μας η εγκυμοσύνη υπηρξε περιπετειώδης με το καλημέρα. Πήγαν όλα καλά όμως. Σε διαφορετικούς σάκους είναι τώρα πια μεγάλα και ζουζουνίζουν μέσα στο σπίτι. Αλλά τη χάρηκα την εγκυμοσύνη. Είναι ιδιαίτερη περίοδος.

Δεν ξέρω τι άλλο να πω, φαίνεται ότι έχετε μπει σε καλο δρόμο και ο γιατρός σου σε έχει από κοντά. Θέλει λίγο περισσότερη επιφυλακή η δίδυμη εγκυμοσύνη.

Απόλαυσε τη συνέχεια!

Αχ, η δική μας η εγκυμοσύνη υπηρξε περιπετειώδης με το καλημέρα. Πήγαν όλα καλά όμως. Σε διαφορετικούς σάκους είναι τώρα πια μεγάλα και ζουζουνίζουν μέσα στο σπίτι. Αλλά τη χάρηκα την εγκυμοσύνη. Είναι ιδιαίτερη περίοδος.

Δεν ξέρω τι άλλο να πω, φαίνεται ότι έχετε μπει σε καλο δρόμο και ο γιατρός σου σε έχει από κοντά. Θέλει λίγο περισσότερη επιφυλακή η δίδυμη εγκυμοσύνη.

Απόλαυσε τη συνέχεια!

Να σου ζήσουν τα παιδάκια σου, γερά και τυχερά να είναι. Εχω τρομάξει λίγο γιατί όλοι λένε, δίδυμα, δύσκολη εγκυμοσύνη, δύσκολα και μετά. Το μετά δεν το σκέφτομαι καθόλου, η εγκυμοσύνη με ανησυχεί λίγο, μην πάει κάτι στραβά, μακάρι να πάνε όλα καλά! Μέχρι στιγμής όλα είναι μια χαρά!

HvAnp3.png

ΚΑλημερα Κοριτσια,

Μαρακι μην ανησυχεις και μην αγχωνεσαι.... η διδυμη κυηση θελει λιγη παραπανω προσοχη.. εγω δεν νιωθω οτι κανω κατι υπερβολικα , σαν προσοχη εννοω. κανω οσο αντεχω και αρκετα λιγοτερο. Το σωμα σου σε καθοδηγει νομιζω!

να φροντιζεις τον εαυτο σου, απ'ολες τις αποψεις και θα πανε ολα καλα!

εγω ειμαι σε φαση εξετασεων (θρομβοφιλια,αιματολογικες,θυρεοειδη),πηγα στον καρδιολογο και την μεθεπομενη εβδομαδα εχουμε και την αυχενικη....

νιωθω πολυ καλα, αν και κατα τις 8 το βραδυ ερχεται η ωρα του καναπε...και της χαλαρωσης..αλλα μου χει φυγει η εντονη υπνηλια και ατονια που ειχα! ευτυχως!

ειχα και λιγο αιμα απο το Σαββατο, πηγα στο γιατρο αλλα ολα καλα!!!! ενα αγγειακι εσπασε..απολυτως φυσιολογικο, παιρνω προγεστερονη για μια εβδομαδα! τωρα δεν ανησυχω!!! αφου ειδα χερακια και ποδαρακια να κουνιουνται ειμαι καλα!!

μανουλες καλησπερα...εγω εκανα την πρωτη μου σπερματεγχυση στις 21/01 και απο την πρωτη μερα ο γιατρος μου εδωσε 2 utrogestan την ημερα και 2 κορτιζονη..2 αυγα καθε μερα και οχι πολυ αλατι...την σπερματεγχυση την εκανα με 5 μερες σερπαφαρ 4 μερες διπλες ενεσεις merional στην κοιλια και τελος μια διπλη πρεγκλιν..απο την ημερα τις σπερματεγχυσης η κοιλια μου ειναι τουμπανο..μπορει και 4 μηνων εγκυος..ειμαι και αδυνατη και κανει μπαμ...πηγαινω πολυ συχνα τουαλετα και το βραδυ..τρωω λεμαργα και μετα απο 3 μερες της πσερματεγχυσης αρχισε να ποναει και το στηθος μου και πριζετε σιγα σιγα..ζαλαδες εχω κατα την διαρκεια της ημερας και το βραδυ βεβαια..αλλα εκει που ειμαι εντελως χαλια ειναι οταν περνω το utrogestan το πρωι..γυριζουν τα παντα..ξαπλωνω για καμια ωρα και μου περναει...με τα φαρμακα εκανα 6 ωαρια ..4 απο την μια και 2 απο την αλλη...πρωτον ευχομαι να εχει πιασει και δευτερον ευχομαι να ειναι διδυμα..ειναι δυνατον να εχω τοσο νωρις καποια σημαδια?η ειναι τα φαρμακα που περνω...?

μανουλες καλησπερα...εγω εκανα την πρωτη μου σπερματεγχυση στις 21/01 και απο την πρωτη μερα ο γιατρος μου εδωσε 2 utrogestan την ημερα και 2 κορτιζονη..2 αυγα καθε μερα και οχι πολυ αλατι...την σπερματεγχυση την εκανα με 5 μερες σερπαφαρ 4 μερες διπλες ενεσεις merional στην κοιλια και τελος μια διπλη πρεγκλιν..απο την ημερα τις σπερματεγχυσης η κοιλια μου ειναι τουμπανο..μπορει και 4 μηνων εγκυος..ειμαι και αδυνατη και κανει μπαμ...πηγαινω πολυ συχνα τουαλετα και το βραδυ..τρωω λεμαργα και μετα απο 3 μερες της πσερματεγχυσης αρχισε να ποναει και το στηθος μου και πριζετε σιγα σιγα..ζαλαδες εχω κατα την διαρκεια της ημερας και το βραδυ βεβαια..αλλα εκει που ειμαι εντελως χαλια ειναι οταν περνω το utrogestan το πρωι..γυριζουν τα παντα..ξαπλωνω για καμια ωρα και μου περναει...με τα φαρμακα εκανα 6 ωαρια ..4 απο την μια και 2 απο την αλλη...πρωτον ευχομαι να εχει πιασει και δευτερον ευχομαι να ειναι διδυμα..ειναι δυνατον να εχω τοσο νωρις καποια σημαδια?η ειναι τα φαρμακα που περνω...?

Kαλημερα και καλη επιτυχία εύχομαι!!!! να πανε ολα καλα!

σιγουρα τα φαρμακα και οι ορμονες σε εχουν πρηξει, συν η κορτιζονη (εγω θα ελεγα κομμενο εντελως το αλατι)... ασπραδια πολλα.... και νερο πολυ!!!

εγω ημουν πρησμενη απο την αρχη...και μου ειχε πει ο γιατρος,οταν πηγα για την χοριακη οτι ειναι ενδειξη θετικου!!!!

κανε λιγακι υπομονη να περασουν οι μερες!! απλα προσεχε τη διατροφη σου!!!

Καλη επιτυχια ευχομαι

Kαλημερα και καλη επιτυχία εύχομαι!!!! να πανε ολα καλα!

σιγουρα τα φαρμακα και οι ορμονες σε εχουν πρηξει, συν η κορτιζονη (εγω θα ελεγα κομμενο εντελως το αλατι)... ασπραδια πολλα.... και νερο πολυ!!!

εγω ημουν πρησμενη απο την αρχη...και μου ειχε πει ο γιατρος,οταν πηγα για την χοριακη οτι ειναι ενδειξη θετικου!!!!

κανε λιγακι υπομονη να περασουν οι μερες!! απλα προσεχε τη διατροφη σου!!!

Καλη επιτυχια ευχομαι

σ ευχαριστω πολυ ..να σαι καλα..η αληθεια ειναι πως χωρις αλατι δεν μπορω..το εχω ελλατωσει αρκετα αλλα τελειως δεν μπορω..η αληθεια ειναι οτι απο χτες εχω ξεπριστει αρκετα και απο συμπτωματα εκτος απο το συηθος μου εχει πριστει και ποναει αρκετα δεν υπαρχει κατι αλλο..να σου πω την αληθεια δεν νομιζω να εχει τυχει με την πρωτη..εχω δρομο πιστευω ακομα...εχω απελπιστει αρκετα..μακαρι να ειναι μια εκπληξη..

σ ευχαριστω πολυ ..να σαι καλα..η αληθεια ειναι πως χωρις αλατι δεν μπορω..το εχω ελλατωσει αρκετα αλλα τελειως δεν μπορω..η αληθεια ειναι οτι απο χτες εχω ξεπριστει αρκετα και απο συμπτωματα εκτος απο το συηθος μου εχει πριστει και ποναει αρκετα δεν υπαρχει κατι αλλο..να σου πω την αληθεια δεν νομιζω να εχει τυχει με την πρωτη..εχω δρομο πιστευω ακομα...εχω απελπιστει αρκετα..μακαρι να ειναι μια εκπληξη..

Καλημερα, κατ'αρχας μην απελπιζεσαι! Oλα θα πανε καλα αν σκεφτεσαι θετικα!

και γιατι να μην γινει με την πρωτη???? δεν καταλαβα...

να εισαι καλα και να σκεφτεσαι θετικα...ολα γινονται!

• 1 year later...

Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα .Αν και γράφτηκα πρόσφατα εδώ και πολύ καιρό

περνώ τις απαντήσεις μου μέσα απο τις δικές σας εμπειρίες.Εγω είμαι μετά την πρώτη μου προσπάθεια εξωσωματικής με πρώτη χοριακη στις 22/3 και 273,5 και δεύτερη χοριακη σήμερα με 605 .Θα μπορούσα να ήμουνα στον 7ο ουρανό αν δεν είχα αιμορραγία το βράδι πριν την πρώτη χοριακη.Ελατωθηκε κατα πολύ μέχρι το βράδι πριν την δεύτερη χοριακη όπου είχα πάλι πιο πολύ αίμα.Φοβαμαι μήπως πηγαίνει κάτι στραβά .Εχετε ακούσει ξανά κάτι παρόμοιο ;

Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα .Αν και γράφτηκα πρόσφατα εδώ και πολύ καιρό

περνώ τις απαντήσεις μου μέσα απο τις δικές σας εμπειρίες.Εγω είμαι μετά την πρώτη μου προσπάθεια εξωσωματικής με πρώτη χοριακη στις 22/3 και 273,5 και δεύτερη χοριακη σήμερα με 605 .Θα μπορούσα να ήμουνα στον 7ο ουρανό αν δεν είχα αιμορραγία το βράδι πριν την πρώτη χοριακη.Ελατωθηκε κατα πολύ μέχρι το βράδι πριν την δεύτερη χοριακη όπου είχα πάλι πιο πολύ αίμα.Φοβαμαι μήπως πηγαίνει κάτι στραβά .Εχετε ακούσει ξανά κάτι παρόμοιο ;

Καλησπέρα ! Πηρες τηλέφωνο τον γιατρό σου ? Αν οχι πάρε τηλ αμέσως ! Εμένα ο γιατρός μου, μου είπε αν δω κάφε είναι φυσιολογικό να μην ανησυχήσω ! Αν δω αίμα κανονικό να το πάρω τηλ ! Πάντως οι χωριακές σου είναι πολύ καλές ! Ευχομαι να πάνε ολα καλα !

eNortjKzUjIyNDI0tlCyBlwwFV8Czg,,91.png[/url]