Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Γαμος δυο αδερφων

αγγελικουλα

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Ουφ!!!!!!!! Με κοψοχολιασες!! Πηγε το μυαλο μου σε αιμομειξια!!

Οσο γι' αυτο που ρωτας, ξερω δυο αδελφες που παντρευτηκαν την ιδια μερα σε κοινη τελετη!

Ενοέις 2 αδέρφια με άλλα 2 αδέφρια ή 2 αδέρφια τον ίδιο χρόνο?

ΜΙΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ

Ρατσιστής δεν γεννιέσαι … γίνεσαι

Έλα, ξεκόλλα τώρα, αυτά είναι χαζά... Στο χωριό σου φυσικά το λένε, τέτοια πράγματα μόνο σε χωριά λέγονται

Εγώ παντρεύτηκα τον ίδιο χρόνο με τον αδερφό του άντρα μου.

Ο ξάδερφός μου και ξαδέρφη μου (αδέρφια) επίσης παντρεύτηκαν την ίδια χρονιά. Και άλλοι που ξέρω, τώρα δε μου'ρχονται

Μέχρι τώρα είμαστε μια χαρά όλοι, δεν πέθανε κανένας ούτε χωρίσαμε και έχουνε περάσει δύο χρόνια και βάλε.΄

Παλιότερα βέβαια που ο κόσμος ήταν πιο φτωχός, δυο γάμους δεν τους σήκωνε μια οικογένεια. Οπότε τί να κάνουνε; Βρήκαν κάτι για να γλυτώνουν το παλούκι :lol::lol::lol:

Διαφημίσεις

χμ.... τι να σου πω

ο αδερφός του άντρα μου παντρεύτηκε ένα μήνα πριν από μας

δεν ξέρω αν πιστεύεις σε δεισιδαιμονίες, εγώ όχι... αλλά η αλήθεια είναι ότι δύο μήνες μετά είχα μία υποχρεωτική απόξεση, το θάνατο της μητέρας μου, το θάνατο ενός κολλητού φίλου μου κι ενός ξαδέρφου μου (μαζεμένα όλα μέσα σε 3 μήνες)

αν υποψιαστώ ότι για αυτούς τους θανάτους φταίει ο γάμος των άλλων, θα πάω να ξεμαλλιάσω τη συννυφάδα που είχε λυσάξει να παντρευτούν πριν από εμάς :lol:

χμ.... τι να σου πω

ο αδερφός του άντρα μου παντρεύτηκε ένα μήνα πριν από μας

δεν ξέρω αν πιστεύεις σε δεισιδαιμονίες, εγώ όχι... αλλά η αλήθεια είναι ότι δύο μήνες μετά είχα μία υποχρεωτική απόξεση, το θάνατο της μητέρας μου, το θάνατο ενός κολλητού φίλου μου κι ενός ξαδέρφου μου (μαζεμένα όλα μέσα σε 3 μήνες)

Εντάξει την κάλυψες την κοπέλα Ωριωνομανούλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Προσωπικά δεν ξέρω κάτι για το ζήτημα αλλα εγω όλα αυτά τα θεωρώ σάχλες...ολα ειναι στο μυαλό μας...αν σου βάλουν στο μυαλό οτι κατι κακό θα συμβεί και το σκέφτεσαι συνέχεια ε που θα παει θα συμβεί.

:lol::lol::lol:

δεν πιστεύω φυσικά ότι φταίει ο γάμος... πραγματικά δεν το πιστεύω

αυτά τα πράγματα είναι "τυχερά"

ο μόνος που μπορεί να πεθάνει είναι το πορτοφόλι της οικογένειας που έχει δύο γάμους στον ίδιο χρόνο :lol:

οι μισοι μου λενε δεν κανει κ οι αλλοι μισοι μου λενε κανει.Εγω προσωπικα πιστευω και γιαυτο δεν ξερω τι να κανω.υπηρχε παπας που μου ειπε η εκκλησια παντρευει αλλα καλυτερα να το αποφυγεις.

Δυο αδερφια τον ιδιο χρονο.Στο χωριο μου το θεωρουν θανατο η χωρισμο εκτος κ αν παντρευτουν την ιδια μερα.

:lol::lol::lol: Mεταξύ μας.. πολλά έξοδα το λένε...αλλά τι να πέις στο συμπέθερο??? :lol::lol:

ΜΙΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ

Ρατσιστής δεν γεννιέσαι … γίνεσαι

Διαφημίσεις

οι μισοι μου λενε δεν κανει κ οι αλλοι μισοι μου λενε κανει.Εγω προσωπικα πιστευω και γιαυτο δεν ξερω τι να κανω.υπηρχε παπας που μου ειπε η εκκλησια παντρευει αλλα καλυτερα να το αποφυγεις.

αυτό που λένε οι παπάδες είναι ότι το νιόπαντρο ζευγάρι, μέχρι να κλείσει χρόνος δεν κάνει να ακούσουν πάλι τον χορό του Ησαΐα

ο κουνιάδος μου με τη συννυφάδα μου παράδειγμα, την ώρα εκείνη είχαν βγει έξω την ώρα που έλεγε ο παπάς τον Ησαΐα

Αν δεν υπάρχει οικονομικό πρόβλημα στην οικογένεια μην ακούς κανένα και κάνε το γάμο σου

Μην πιστεύεις σε τέτοιες δυσειδαιμονίες

Αν πιστεύεις στο Θεό, απάντα μόνη σου στο ερώτημα...

Θα έπαιρνε ο Θεός τη ζωή ενός ανθρώπου σαν τιμωρία σε ένα ζευγάρι που παντρεύτηκε?

Δε γίνονται αυτά τα πράγματα... ο Θεός δεν είναι κακός ούτε εκδηκιτηκός

Αν πιστεύεις στο Θεό, απάντα μόνη σου στο ερώτημα...

Θα έπαιρνε ο Θεός τη ζωή ενός ανθρώπου σαν τιμωρία σε ένα ζευγάρι που παντρεύτηκε?

Δε γίνονται αυτά τα πράγματα... ο Θεός δεν είναι κακός ούτε εκδικητικός

Ακριβώς αυτο ! :D

VgL7.jpgIgLdp2.png

Εχω μια διαστροφη!

Επειδη δεν πιστευω στις προληψεις ψαχνω παντα να βρω μια λογικη εξηγηση πισω απο καθε μια. Για τη συγκεκριμενη εχω φτιαξει την εξης ιστορια: Καποτε σε μια οικογενεια δυο αδερφια εκδηλωσαν το ενδιαφερον να κανουν τους γαμους τους κοντα κοντα ή μεσα στον ιδιο χρονο. Ο ερμος πατερας τα εβαλε κατω και διαπιστωσε οτι ουτε με σφαιρες δεν εβγαινε να κανει δυο γαμους μεσα σε ενα χρονο και ετσι "ανακαλυψε" οτι ειναι γρουσουζια. ΕΚΤΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

και αν γινουν και οι δυο την ιδια μερα οποτε, σκεφτηκε ο πονηρος πατερας με ενα σμπαρο δυο τρυγωνια. Και για να ειναι πιο πιστικος το διεδωσε και επειδη αο στομα σε στομα η τριχα γινεται τριχια φτασαμε σημερα να αναρωτιωμαστε αν μπορουν δυο αδερφια να παντρευτουν στον ιδιο χρονο!!!!!

Και ζησαν αυτοι καλα και μεις καλυτερα :lol::lol::lol:

W7hT.jpg

Cooooooooool!!!!!!!!!!!

Ασε πίσω πιστευω και προκαταλύψεις άλλων εποχών και αιώνων.

Οτι είναι να συμβει θα συμβει οποιος και με οποιον παντρευτεί.

Στο χωριό τι ήθελες να πιστεύουν...:::::::: :?:?

Ολα καλά θα πάνε

Τι ωραιο να εισαι μανουλα!!!

Λενε επισης οτι αν νιοπαντρο ζευγαρι παει σε γαμο πριν το χρονο ενα απο τα δυο ζευγαρια χωριζει..

η αδελφη μου παντρεψαν εναν ζευγαρι λιγους μηνες μετα το γαμο τους..

Τελικα χωρισε η αδελφη μου :cry:

O5Lop2.png

kIP3p2.png

Διαφημίσεις

Λενε λενε, πολλα λενε.

Εγω ειχα δυο φιλες αδελφες και ηθελαν να παντρευτουν δυο αδελφια και μαλιστα διδυμα (δεν εμοιαζαν ομως).

Καμια εκκλησια δεν δεχοταν να γινει ο γαμος εκτος απο εναν στον Πειραια. Και τα δυο ζευγαρια ειναι ακομα μαζι εδω και δεκα χρονια.

Επισης στον δικο μου γαμο μια ξαδερφη του αντρα μου ειχε παντρευτει πριν απο μια η δυο εβδομαδες απο εμας δεν μπηκε μεσα στην εκκλησια οταν παντρευομασταν παρα πηγαν μια βολτα και ηρθαν στη χαιρετουρα.

Ε, αυτοι χωρισαν.

Εγω και ο αντρας μου πηγαμε σε δυο γαμους μετα τον δικο μας το γαμο, δηλαδη μεσα στο χρονο, ειμαστε ακομα μαζι.

Το καλοκαιρι εδω στον Καναδα παντρευτηκε τον Ιουνιο μια κοπελα, κορη φιλου του μπαμπα μου και τον Ιουλιο παντρευτηκε ο αδερφος της.

Τι να πω αν ειναι να χωρισεις θα χωρισεις.

Αν καποιος πιστευει σ'αυτα τοτε ολη η αρνητικη ενεργεια επανω του θα πεσει.

Don't let fears hold you back from living everyday to your fullest!

Παλιότερα βέβαια που ο κόσμος ήταν πιο φτωχός, δυο γάμους δεν τους σήκωνε μια οικογένεια. Οπότε τί να κάνουνε; Βρήκαν κάτι για να γλυτώνουν το παλούκι :lol::lol::lol:

Αυτό που λέει η Εκάβη είναι σωστό. Πολλές δεισιδαιμονίες έχουν ως βάση το οικονομικό θέμα. Το ότι χώρισαν κάποια ζευγάρια, ενώ πήγαν σε γάμους στον ίδιο χρόνο που εκείνα παντρεύτηκαν, είναι τυχαίο γεγονός!

Grow up and get a life!

Kαι εγώ πάντως δεν τα πιστεύω όλα αυτά, δεν τα λαμβάνω καν υπόψη μου ... συμφωνώ με αυτό που λέτε πως κάποτε όλες αυτές οι παραδόσεις εξυπηρετούσαν κάποιους άλλους σκοπούς, αλλά το να τα πιστεύει αυτά κανείς στις μέρες μας το θεωρώ περιττό, άδικα δυσκολεύουμε τις ζωές μας.

1aLup3.png

BtUIp3.png

Κούκλα μου εσυ αμα το πιστεύεις τήρησε το τι να σου πούμε...πάντως δεν νομίζω οτι και οι απόψεις όλων των παπάδων συμφωνούν.

Γιατί δεν στέλνεις ένα εμαιλ στον Ιερώνημο ή στην Αρχιεπισκοπή Αθηνών να σου λύσει την απορία ως πιο αρμόδιοι στο θέμα. Στο κάθε κατσικοχώρι λέει ο καθένας τα δικά του....και μετα πάρε το εμαιλ και πηγαινε στον παπά :lol::lol::lol::lol:

Λενε λενε, πολλα λενε.

Εγω ειχα δυο φιλες αδελφες και ηθελαν να παντρευτουν δυο αδελφια και μαλιστα διδυμα (δεν εμοιαζαν ομως).

Καμια εκκλησια δεν δεχοταν να γινει ο γαμος εκτος απο εναν στον Πειραια. Και τα δυο ζευγαρια ειναι ακομα μαζι εδω και δεκα χρονια.

Επισης στον δικο μου γαμο μια ξαδερφη του αντρα μου ειχε παντρευτει πριν απο μια η δυο εβδομαδες απο εμας δεν μπηκε μεσα στην εκκλησια οταν παντρευομασταν παρα πηγαν μια βολτα και ηρθαν στη χαιρετουρα.

Ε, αυτοι χωρισαν.

Εγω και ο αντρας μου πηγαμε σε δυο γαμους μετα τον δικο μας το γαμο, δηλαδη μεσα στο χρονο, ειμαστε ακομα μαζι.

Το καλοκαιρι εδω στον Καναδα παντρευτηκε τον Ιουνιο μια κοπελα, κορη φιλου του μπαμπα μου και τον Ιουλιο παντρευτηκε ο αδερφος της.

Τι να πω αν ειναι να χωρισεις θα χωρισεις.

Αν καποιος πιστευει σ'αυτα τοτε ολη η αρνητικη ενεργεια επανω του θα πεσει.

Με έχει καλύψει η αγαπητή μου Χρύσα, παρ όλα αυτά άμα είναι να το σκέφτεσαι και να είναι στο μυαλό σου , μην το κάνετε την ίδια χρονιά για να μην είσαι επηρεασμένη- αυτή είναι η ταπεινή μου άποψη.

Υ.Γ. και εμείς πηγαμε σε δυο γαμους μετα τον δικο μας το γάμο την ίδια χρονιά και μας έπιασε και συγκίνηση..

Κοριτσια μην τα πιστευεται ολα αυτα ειναι απλα προκαταληψεις....αν το ζευγαρι ειναι αγαπημενο και τα εχει βρει -οποια μερα και να παντρευτει σε οποιο μερος ειναι το ιδιο...ολα τα αλλα ειναι για να κανουμε τις ζωες μας δυσκολες... :wink:

tRGJp2.png1054268gj3rg6cc5t.gif

Εγω προσωπικα πιστευω και γιαυτο δεν ξερω τι να κανω

Η παραπάνω φράση σου νομίζω τα λέει όλα. Πιστεύεις (στο Θεό) και αυτή η πίστη σου έρχεται σε αντίθεση με όσα ακους από τον κάθε παπά.

Επειδή πιστεύεις δεν ξέρεις τί να κάνεις. Αν δεν πίστευες, αν δε σεβόσουνα την πίστη σου, τότε πολύ εύκολα θα έλεγες "ε, ας ακολουθήσω την παράδοση για να'μαι καλυμμένη". Όμως, δεν το λες έτσι εύκολα, γιατί έχεις καταλάβει ότι αυτές οι αντιλήψεις δεν έχουν καμία σχέση με τη θρησκεία.

Οπότε αν όντως πιστεύεις, έχεις καθήκον να υπερασπιστείς την πίστη σου από τη δυσειδαιμονία του κάθε παπά. Έτσι νομίζω...

Και συμφωνώ με τη yogini

:lol::lol::lol::lol::lol::lol: Ναι, παλιά ο κόσμος ήταν ιδιαίτερα ευρυματικός για να γλιτώνει διάφορα!!!!!!!!!!!! :lol::lol:

Πάντως....δεν το βλέπω περίεργο.

n3kPp3.png

zewgp3.png