Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Φρικτοι πονοκεφαλοι

Recommended Posts

Καλησπερα σε ολες! Κλεινω ηδη μιαμιση μερα με φρικτο ασταματητο πονοκεφαλο. Σημερα εκλεισα την 18η εβδομαδα οποτε και οι 2 γιατροι που με παρακολουθουν μου συνεστησαν Lonarid και Voltaren σε περιπτωση που δεν περασει με το πρωτο. Εχω κανει κι εχω παρει τα παντα αλλα δεν σταματαει με τιποτα. Ηρθε ο γιατρος στο σπιτι σημερα, ευτυχως με την πιεση ολα καλα.

Μου λενε να παιρνω φαρμακα να μην τον αφηνω να εξελισσεται αλλα εγω φοβαμαι πολυ για το μωρακι...Ποσα φαρμακα ακομα? Ειχε καμια αλλη τοσο ασχημη κατασταση με πονοκεφαλο στην εγκυνοσυνη? Τι κανατε γι'αυτο? Κοντευω να σαλταρω ειλικρινα!

Διαφημίσεις

Αχ!! Να 'ξερες πόσο σε καταλαβαίνω...!!!!Είμαι στην 14η εβδομάδα κ εδώ και 10 μέρες έχω σχεδόν κάθε μέρα πονοκέφαλο!!! Δουλεύω κι όλας κι αυτό το κάνει ακόμη πιο δύσκολο...Μου προκαλεί αναγούλα, εμετό, νιώθω ότι με χτυπάνε με σφυρί στα μηνίγγια... Ο γυναικολόγος μου μου είπε να παίρνω depon κ panadol extra μέχρι 3 την ημέρα, δεν μου ειπε κάτι για lonarid και voltaren, ίσως αυτά να με βοηθούσαν λίγο, γιατί τον νιώθω να ξεκινάει από τον αυχένα τον πόνο και προ εγκυμοσύνης αυτά τα χάπια με βοηθούσαν σε αυτού του είδους τον πονοκέφαλο....Μου είπε στην αρχή ότι είναι από τις ορμόνες, μετά μου είπε από την υγρασία ή μπορεί να χρειαστεί να με δει παθολόγος μήπως κάνω καμιά ιγμορίτιδα.... Θα δω πώς θα πάει και θα πράξω αναλόγως...Σήμερα προς το παρόν είμαι καλά... Ελπίζω να νιώσεις κι εσύ καλύτερα σύντομα, το ξέρω ότι είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ αυτό που περνας....:mad:....Τα φιλιά μου...

MYsCp3.png

Συμμερίζομαι το πρόβλημά σου, είναι η τρίτη συνεχόμενη μέρα που έχω πονοκέφαλο (είμαι 16w1d). Φεύγει κι επανέρχεται, είναι ανυπόφορο. Η γιατρός μου σύστησε depon απλό κι έχω πάρει ένα μέχρι τώρα. Προσπαθώ να τον καταπολεμώ ξαπλώνοντας στα ήσυχα και στα σκοτεινά, καθώς και με ...αυθυποβολή! Αν δω όμως ότι δυναμώνει πάλι θα πάρω ένα ντεπονάκι.

Φυσικά όταν δουλεύεις δεν είναι εύκολο να μην πάρεις παυσίπονο. Κορίτσια με πονοκέφαλους ελέγξτε την πίεσή σας πάντως.

it's never too late to start all over again

Εχθές μέσα στην ημέρα τελικά με έπιασε πονοκέφαλος (σιγά μη με άφηνε...) κ το απόγευμα μέτρησα την πίεση κ ήταν 13 κ 9. Δεν ξέρω όμως γενικά τι πίεση είχα προ εγκυμοσύνης για να συγκρίνω... Θεωρούνται υψηλές αυτές οι τιμές;;

MYsCp3.png

Διαφημίσεις

Γιωτα μου το επικινδυνο ειναι απο 14 κ πανω by the book αλλα το 13 σιγουρα κρουει καμπανακι....Εμενα με 11,7 κ μου ειπαν να προσεχω...

Τελικά την επόμενη μέρα ξαναμέτρησα την πίεση κ είχα 9 και 7!!!! Και την μεθεπόμενη το ίδιο!!!! Το είπα στον γιατρό κ είπε ότι είναι φυσιολογικό να πέφτει και ότι είναι καλύτερα από το να ανεβαίνει... Τώρα έχω 11 και 9, καλά νομίζω....

MYsCp3.png

• 2 weeks later...

Γεια σας κοριτσια κ απο μενα...Εγω λοιπον ενω περασα το πρωτο τριμηνο ζαχαρη σχεδον χωρις καμια ενοχληση εγκυμοσυνης, με το που μπαινω στην 12η εβδομαδα αρχισαν οι ενοχλησεις...

κυριως συχνοι πονοκεφαλοι κ εξαντληση. Το ανεφερα στον γιατρο μου αλλα δεν ανησυχησε..

τωρα σχεδον καθε πρωι ξυπναω ευτυχως με εναν ελαφρυ πονοκεφαλο που ξεκινα απο τον αυχενα και στις αρχες την περνουσα με ντεπον.

Τωρα προσπαθω απλα να τον αγνοω. Κ εγω οπως η giota-rr εχω χαμηλη πιεση οπως κ πριν την εγκυμοσυνη.

Υπομονη Eloiz κ προσπαθησε να το υπομενεις με λιγοτερα οσο μπορεις φυσικα φαρμακα. Σε καταλαβαινω πως νοιωθεις γιατι κ εχω παλια υπεφερα απο ημικρανια κ ξερω απο ''σφυριες'' στο κεφαλι. :)

Ευχομαι τα καλυτερα κ καλη χρονια σε ολες!!!!

3YYfp2.png

• 1 month later...
Τελικά την επόμενη μέρα ξαναμέτρησα την πίεση κ είχα 9 και 7!!!! Και την μεθεπόμενη το ίδιο!!!! Το είπα στον γιατρό κ είπε ότι είναι φυσιολογικό να πέφτει και ότι είναι καλύτερα από το να ανεβαίνει... Τώρα έχω 11 και 9, καλά νομίζω....

Κι εγώ έτσι ακριβώς..κι εμένα έτσι μου είπε.Η υψηλή πίεση είναι η ύπουλη...

Όσο για τους πονοκεφάλους, ίσως να είναι κ ορμονικό.. εγώ λιώνω απτις ημικρανίες..σήμερα είμαι στην 4η μέρα με πονοκέφαλο.. είπε μπορώ να παίρνω 3 ντεπόν των 1000 τη μέρα ή 6 των 500...προσπαθώ να μην παίρνω κι αντ' αυτού ενίοτε πίνω έναν μονό ελληνικό (ανεβάζει την πίεση), βάζω πετσέτες στο καλοριφέρ κ μετά ζεστές στο κεφάλι κλπ...γενικά, το παλεύω..πάντως ο πονοκέφαλος θέλει νά' χεις φοβερές αντοχές...σε καταβάλει...

[sIGPIC][/sIGPIC]

...α και κάτι άλλο που ίσως βοηθήσει είναι ζεστά πόδια, κρύο κεφάλι...τί εννοώ...σε μια λεκανίτσα με ζεστό νερό βάζεις τις πατούσες σου και στο κεφάλι παγάκια ή παγοκύστη...τονίζω οτι αυτό το κάνω εγώ κ κάπως με ανακουφίζει...

[sIGPIC][/sIGPIC]

και εγώ είχα στην αρχή του 2ου τριμήνου πονοκεφάλους, ακόμα και ξυπνούσα με αυτούς και μιλάμε ότι δεν είχα ποτέ στην ζωή μου, άρα κατάλαβα ότι είναι θέμα ορμονών, οπότε τους αγνοούσα. ούτε φάρμακα πήρα και φυσικά κάποια στιγμή φύγανε...ευτυχώς

Διαφημίσεις

• 2 months later...

καλημέρα!βάλτε κ εμένα στο κλαμπ!

κυριακή πέθαινα στον πονοκέφαλο, δευτερα το ίδιο κ τρίτη, σήμερα λίγο καλύτερα αλλά ειναι πρωί ακομα κ με πιάνει πιο μεσημέρι...παίρνω μόνο κάνα ντεπόν κ αυτό όχι όλη την ώρα- είναι δράμα!