Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Θα πετυχει?

Recommended Posts

Καλησπερα κοριτσια. Ανοιγω αυτο το θεμα προς ανταλλαγη αποψεων και για να δω εαν εχει πέραση τελικα αυτο με το οποιο ξεκινησα να ασχολουμαι.

Αρχισα λοιπον να φτιαχνω φυσικα καλλυντικα. Εχω παρει τα εργαλεια μου, τα ελαια μου, καιοτι χρειαζομαι ως βασικα εργαλεια και ειπα να ξεκινησω σιγα σιγα. Θα πετυχει ομως κατι τετοιο σε τοσο δυσκολους καιρους? Θα υπάρξουν γυναικες που θα ενδιαφερθουν να παρουν τετοια καλλυντικα, γιατι θα ειναι καπως τσιμπημενα σε σχεση με του εμποριου. Το λεω ετσι γιατι με μια "ερευνα αγορας" που εκανα σε καποιες αλλες κοπελες που ασχολουνται, ειδα οτι ειναι λιγακι τσιμπημενες οι τιμες. Λοιπον?

Διαφημίσεις

χμμ... σαν ιδέα ειναι καλη..το θεμα ποιο ειναι ομως?τωρα εμεις με την οικονομικη κρίση θα αγοράζαμε ακριβα καλλυντικα?η θα τα βάζαμε σε δευτερη μοιρα????βλέπω κ απο τον εαυτό μου δηλ. δοξα το θεο δυλευω κ εγω κ ο αντρας μου, εχουμε ενα κοριτσάκι, κ τα φερνουμε ισα ισα..πού σπατάλη για καλλυντικα!!βεβαια θα μου πεις ολοι δεν ειμαστε το ιδιο...τι να σου πω..θα το κάνεις αυτο σαν κύρια δουλεια??

Οχι σαν κυρια!! Βεβαια δεν υπαρχει και κυρια δουλεια οποτε οπως το παρει κανεις! :D Ειδα ομως απο αλλες κοπελες οτι εχουν πελατεία γιαυτο και ειπα να το ξεκινησω! ΕΙδα επισης μια αλλη σελιδα στο facebook με κοσμηματα η οποια εχει 12000 Likes και πουλαει. Και λεω αφου δινουν για κοσμηματα δεν θα δωσουν για καλλυντικα?? Βεβαια η συγκεκριμενη κοπελα το κανει σαν κυρια δουλεια και δεν προλαβαινει κιολας απο οσο ξερω. Κοβει και αποδειξεις!

Το τι θεωρείται τσιμπημένη τιμή είναι και αυτό πλέον σχετικό. Συγκρίνεις με τα καλλυντικά πολύ γνωστών εταιρειών, τα καλλυντικά που πουλιούνται στα φαρμακεία ή τα καλλυντικά που πουλιούνται στα σουπερμάρκετ; Είναι τρεις διαφορετικές κατηγορίες σε ότι αφορά την τιμή. Επίσης άλλο κοσμήματα άλλο καλλυντικά. Τα αγοράζουμε έχοντας διαφορετικές απαιτήσεις από αυτά, για να μην αναφέρω ότι πολύ πιο εύκολα αγοράζεις κοσμήματα τα οποία δεν είναι επώνυμα απ΄ ότι αγοράζεις μη επώνυμα καλλυντικά ( είναι δηλαδή και θέμα ψυχολογίας αλλά και θέμα εμπιστοσύνης για αυτό που καταναλώνεις) Προσωπικά θεωρώ ότι μια τέτοια κίνηση θα μπορούσε να πιάσει αν έπιανε πρώτα στο ευρύτερο κύκλο σου. Αν μπορούσες να πείσεις φίλες και γνωστές να τα δοκιμάσουν και να τα αντικαταστήσουν με τα καλλυντικά που χρησιμοποιούν τώρα (λόγω φιλίας όλες αγοράζουμε την πρώτη φορά, συνεχίζουμε όμως μετά;) τότε θα μπορούσε να πιάσει, γιατί αυτό θα ήταν και η καλύτερη διαφήμιση σου Αλλά και πάλι γιατί να μην δοκιμάσεις μια τέτοια κίνηση; Δεν έχεις να χάσεις και τίποτα.

Διαφημίσεις

Το τι θεωρείται τσιμπημένη τιμή είναι και αυτό πλέον σχετικό. Συγκρίνεις με τα καλλυντικά πολύ γνωστών εταιρειών, τα καλλυντικά που πουλιούνται στα φαρμακεία ή τα καλλυντικά που πουλιούνται στα σουπερμάρκετ; Είναι τρεις διαφορετικές κατηγορίες σε ότι αφορά την τιμή. Επίσης άλλο κοσμήματα άλλο καλλυντικά. Τα αγοράζουμε έχοντας διαφορετικές απαιτήσεις από αυτά, για να μην αναφέρω ότι πολύ πιο εύκολα αγοράζεις κοσμήματα τα οποία δεν είναι επώνυμα απ΄ ότι αγοράζεις μη επώνυμα καλλυντικά ( είναι δηλαδή και θέμα ψυχολογίας αλλά και θέμα εμπιστοσύνης για αυτό που καταναλώνεις) Προσωπικά θεωρώ ότι μια τέτοια κίνηση θα μπορούσε να πιάσει αν έπιανε πρώτα στο ευρύτερο κύκλο σου. Αν μπορούσες να πείσεις φίλες και γνωστές να τα δοκιμάσουν και να τα αντικαταστήσουν με τα καλλυντικά που χρησιμοποιούν τώρα (λόγω φιλίας όλες αγοράζουμε την πρώτη φορά, συνεχίζουμε όμως μετά;) τότε θα μπορούσε να πιάσει, γιατί αυτό θα ήταν και η καλύτερη διαφήμιση σου Αλλά και πάλι γιατί να μην δοκιμάσεις μια τέτοια κίνηση; Δεν έχεις να χάσεις και τίποτα.

Ηδη εχω τις πρωτες παραγγελιες αποτον ευρυτερο κυκλομου. εχεις δικιοοτι ειναι και θεμα ψυχολογιας ομως σκεφτηκα να το επιχειρησω και οτι γινει! ελπιζω να κερδισω την εμπιστοσυνη.

και εγω ωσονοπο ξεκιναω κατι αντιστοιχο στο facebook με χειροποητα σαπουνακια ... μακαρι να πανε καλα . Η ΚΡΙΣΗ τελικα φερνει ιδεες για επιβιωση! :rolleyes:

Ε ναι!! ΚΑνει και κατι καλο! :D Να μου δωσεις σε πμ τη σελιδα σου!

Ε ναι!! ΚΑνει και κατι καλο! :D Να μου δωσεις σε πμ τη σελιδα σου!

και εσυ !!!! ή ξερεις ποιον διαχειριστή πρεπει να ρωτησουμε για να διαφημιστουμε στο parents γιατι τωρα πια δεν επιτρεπεται να διαφημιζουμε την δουλεια μας.

και εσυ !!!! ή ξερεις ποιον διαχειριστή πρεπει να ρωτησουμε για να διαφημιστουμε στο parents γιατι τωρα πια δεν επιτρεπεται να διαφημιζουμε την δουλεια μας.

Δεν γνωριζω δυστυχως. Κι εγω τωρα απο σενα τομαθαινω οτιδενμπορουμε πια να διαφημιστουμεστο parents.

και εγω ωσονοπο ξεκιναω κατι αντιστοιχο στο facebook με χειροποητα σαπουνακια ... μακαρι να πανε καλα . Η ΚΡΙΣΗ τελικα φερνει ιδεες για επιβιωση! :rolleyes:

και εγω θελω με π.μ. την σελιδα σου.....λατρευω τα σαπουνακια!!!!!!!

Δεν γνωριζω δυστυχως. Κι εγω τωρα απο σενα τομαθαινω οτιδενμπορουμε πια να διαφημιστουμεστο parents.

Σωσωκα εισαι ακομα Κερκυρα;;;

apHGp3.png

Διαφημίσεις

Γειά σας,

το θέμα κλειδωνεται και θα τοποθετηθεί ανακοίνωση εντός 24ρου.

Για την απορία που εκφραστηκε απο τα μέλη σχετικα με τις δυνατότητες διαφημισης στο parents.gr παρακαλούμε δείτε εδώ

http://parents.org.gr/forum/showpost.php?p=165020&postcount=1

Βοηθήστε στη διατήρηση της λειτουργικότητας του forum κάνοντας χρήση της αναζήτησης & αναφοράς.  Αν παρατηρήσετε κάποια δημοσίευση που θεωρείτε περίεργη επιθετική ή ενάντια στους κανόνες κάντε αναφορά δημοσίευσης  Οδηγίες για το πως γίνεται η αναφορά δείτε εδώ   Ευχαριστούμε

Ακολουθήστε μας και στο Instagram:

follow_insta.png.f136a60ab3d6a108659752cf6fcc0a5a.pngfollow_cafe.jpg.0bc77dbbb8cab70c6c8919c95cac08b8.jpg

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...