Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Βρεφονηπιακός ''ντορεμής''στον Πειραιά.Την γνώμη σας plz!!

Recommended Posts

Καλησπέρα!!!

Χρειάζομαι την γνώμη σας για τον βρεφονηπιακό ''ντορεμής'' του ομίλου ΠΕΤΡΑΚΗ-ΒΑΛΣΑΜΙΔΟΥ στον Πειραιά!!Πήγα σήμερα και τα είδα όλα μια χαρά...και τους χώρους πολύ ωραίους και καθαρούς και πολύ συνεργάσιμοι.Εχει ωραίο κλίμα και τα μωράκια όλα ήταν χαρούμενα και παίζανε!!!Αντιστιχουν 2 δασκάλες σε 15 παιδάκια...είναι καλό αυτο? :roll: δεν έχω καμία ιδέα αλλα τα είδα όλα μια χαρά....Οποια μανούλα γνωρίζει κάτι θα το εκτιμούσα πολύ να μου πει την γνώμη της!!!Εχω αγχωθεί πολύ γιατί είναι η πρώτη φορά που θα τις αφήσω και νιώθω στεναχώρια μεγάλη :cry: . Θέλω το καλύτερο γι αυτές :oops: Οπως όλες μας!!! Τα φώτα σας ,σας παρακαλω.....!!!!!! :oops:

Διαφημίσεις

Gioyli ο ντορεμής ήταν από τους πρώτους σταθμούς που είδα και δεν αποκόμμισα καλή εντύπωση.

Αρχικά ο υπεύθυνος - γυμναστής ήταν ο άνθρωπος που τον βάλαν εκεί λόγω της γυναίκας του που ήταν εκπαιδευτικός στον όμιλο- μου έκανε εντύπωση επειδή δεν μπορούσε να μιλήσει αλλά ούτε και να απαντήσει με σαφήνεια στις ερωτήσεις μου.

Το κτήριο ήταν μία παλιά μονοκατοικία σε μία πολύ άσχημη και θορυβώδη περιοχή, χωρίς ήλιο και με κακές οσμές. Τις αίθουσες τις βρήκα πνιγηρές και το προαύλιο, την τραπεζαρία και τις κάτω αίθουσες άστοχα διαρρυθμισμένες καθώς τα μικρά παιδιά θα έπρεπε να διανύσουν μεγάλη απόσταση σε παλιά σκαλοπάτια ώστε να πάνε να φάνε ή να παίξουν.

Ο αύλειος χώρος μικρός, χωρίς αισθητική και με πλημμελή φύλαξη.

Δασκάλες δεν συνάντησα καμία παρά μόνο μία μικρή κοπελιά που ήταν και άρρωστη. ¨ετσι δεν είχα άποψη. Αλλά αυτό από μόνο του με παραξένεψε καθώς θεωρώ ότι έπρεπε να είχα γνωρίσει αυτήν που αναλαμβάνει την ηλικία των παιδιών του. Το απέφυγαν ευγενικά.

Από πρόγρμμα επίσης υστερούσε. Παρωχημένα τα παιχνίδια, καθόλου βιβλιοθήκη...αυτός δεν με κατατόπισε εν σχέση με το εκπαιδευτικό και εποπτικό υλικό.

Το μόνο που μου ελεγε είναι πόσο άσχημα ήταν τα δημοτικά νηπιαγωγεία και πόσο τυχερή θα ήμουν αν τα πήγαινα σε αυτόν τον όμιλο.

Ξενέρωσα αμέσως Γιουλη. kαι αν θες την συμβουλή μου, δες και άλλους βρεφονηπιακούς για να δεις και εσύ η ίδια την διαφορά.

Επίσης, αν και ξέρω πως είναι ακόμα νωρίς, να ξέρεις ότι τα Πετράκη - Βαλσαμίδου δεν εχουν καλή φήμη σαν εκπαιδευτήρια.

Γνώμη μου να κοιτάξεις και τα Birds- παιδαγωγική.

Βούλα μου σε ευχαριστώ πολύ για ακόμα μία φορά!!!! Πήγα επίσης και είδα και το ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΕΙΟΝ που δεν έμεινα καθόλου ευχαριστήμενη και την ΠΑΙΔΙΚΗ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ που επίσης δεν μ αρεσε που ήταν σε ιδιώκτητη πολυκατοικία και ήταν τα τμηματα σε ορόφους .Ενώ είναι ολοκαίνουριο κάτι με χάλασε κι δεν μπορώ να το προσδιορίσω:roll: Μήπως είμαι υπερβολική? :roll: Στο birds δεν πήρα ακομα τηλ. γιατί δεν ήξερα αν έχει βρεφονηπιακό.....Θα πάρω αυριο κιόλας...Αν έχεις κάτι άλλο υποψιν σου θα το εκτιμούσα όπως και όλες τις απαντήσεις σου :oops: Σε ευχαριστώ και πάλι!!!!!!

Καλησπέρα..έχεις κοιτάξεις τα ΔΕΛΦΙΝΑΚΙΑ στη Καστέλλα?? Είναι βέβαια ακριβα αλλα εχω ακούσει οτι κάνουν καλη δουλεια. Ο ΝΤΟΡΕΜΗΣ όντως δεν ειναι σε καθολου καλο σημειο στο Πειραια.Πολύ κεντρικα και με πολυ φασαρία σε σχέση ας πουμε με τα ΔΕΛΦΙΝΑΚΙΑ που εινια διπλα στη θαλασσα.Εγω για ενα διαστημα πηγα την μικρη στο ΝΑΝΝΩ στη Νίκαια.Ευχαριστημένη έμεινα αν εξαιρέσει οτι ηταν συνεχεια άρρωστη και γι αυτο τη σταματησα..Δύσκολη υποθεση η επιλογη σταθμου..αν και εδω που τα λεμε δεν εχεις και πολλες επιλογες..αν δε πας πως θα ξερεις.??

A3Oip2.png

MzPrp2.png

Καλησπερα...!!!

Οχι δεν τα κοίταξα τα ΔΕΛΦΙΝΑΚΙΑ.Σήμερα είχα αυτά τα 3 ραντεβού και όντως έχεις δίκιο,είναι πολύ δύσκολη η επιλογή του παιδικού σταθμού :(:( Αύριο θα κοίταξω να κλείσω ραντεβού και στα birds που είπε η Βούλα και στα ΔΕΛΦΙΝΑΚΙΑ...!!! Τρελλό άγχος :(Δεν θέλω να τις ταλαιπορισω πολύ γι αυτό θέλω γνώμες και τα γυρνάω όλα :(

Διαφημίσεις

πάντως βρε Γιούλη μοηυ, δεν είναι λίγο νωρίς ακόμα για τα παιδάκια σου για να τα στείλεις σε σταθμό?

δεν τα κρατάς λίγο ακόμη με νύχια και με δόντια?

Kαλημέρα!!!

Αχ βρε Βούλα μου είναι νωρίς,αλλά δεν έχω πολλά περιθώρια(οικονομικά πιο πολύ) :( Εκατσα όσο περισσότερο μπορούσα :( Στην αρχή είπα οτι θα κάτσω μαζί τους μέχρι να φτάσουν 3 χρονών,αλλά δεν βγαίνουν όλα όπως τα υπολογίζεις :(...Α, μην το ξεχάσω, πήρα τηλέφωνο στο BIRDS και μου είπαν οτι δεν αναλαμβάνουν τόσο μικρά :( Σήμερα θα πάω και στα ΔΕΛΦΙΝΑΚΙΑ άκουσα καλά λόγια και σε προηγούμενα posts αλλά θα δώ με το οικονομικό γιατί απ ότι είδα είναι λίγο τσουχτερό κι εγώ με τα δύο μικρά δεν ξέρω αν μπόρω να τα διαθέσω :(

κοριτσια εγω πηγαινα στο Πετρακη Βαλσαμιδου απο παιδικο μεχρι κ το γυμνασιο,ειναι παρα πολυ καλο σχολειο κ σας το λεω αυτο απο εμπειρια δικια μου.Μπορει Βουλα εξωτερικα να μην ειναι σαν ολα τα αλλα ιδιωιτικα αλλα σαν δουλεια κανουν πολυ καλη,ισως να ησουν ατυχη με αυτον που μιλησες,αλλα πραγματικα σας μιλαω ειναι ενα σχολειο με αρχες κ ηθικη,μαθαινουν στα παιδια τροπους κ πως πρεπει να συμπεριφερονται,ολες οι δασκαλες ηταν παρα πολυ καλες,κ δεν πιστευω να αλλαξε τοσο πολυ δεν εχουν περασει πολλα χρονια απο τοτε που εχω τελειωσει εγω

vann για τα εκπαιδευτήρια Πετράκη- Βαλσαμίδου δεν έχω ίδια πείρα αλλά στον κόσμο των ιδιωτικών εκπαιδευτικών, έχουν πολύ κακή φήμη.

Δεν ξέρω αν ισχύει, σίγουρα εσύ θα ξέρεις καλύτερα, όμως σκέφτηκα να το γράψω μιας και πολλάκις μου έχουν συστήσει να τα αποφύγω.

δεν μπορω να καταλαβω γιατι υπαρχουν καποιοι με αυτες τις εντυπωσεις?

οσο πηγαινα εγω ηταν πολυ καλο σχολειο,δεν μπορω να φανταστω οτι αλλαξε τοσο δραματικα,ισως οι χωροι του να μην ειναι τοσο συγχρονοι αλλα οι εκπαυδευτικοι του ηταν πολυ καλοι ολοι.Το μονο κακο που ειχε κ θυμαμαι, ηταν οτι ηταν παρα πολυ αυστηρο σχολειο.Θυμαμαι ενα σκηνικο που ειχε κλεψει καποιος του γυμνασιου μια επιγονατιδα κ δεν αφηνε κανεναν να φυγει αν δεν την επεστρεφε,εγω τοτε ημουν δημοτικο κ μας ειχε καθυστερησει ολους κ δεν αφηνε το σχολικο να φυγει εαν δεν εδινε πισω την επιγονατιδα.Που στις μερες το θεωρω πολυ καλο,προτιμω ενα σχολειο να ειναι αυστηρο παρα αυτο που γινεται σημερα.Δεν θελω να επηρεασω κανεναν γιατι ισως το σχολειο να εχει αλλαξει δραματικα, κ να μην ειναι οπως το θυμαμαι

Διαφημίσεις

Τελικά πήγα στα ΔΕΛΦΙΝΑΚΙΑ.Οντως πολύ καλή εντύπωση μου άφησαν!!! Αλλα elepet όπως το είπες αρκετα ακριβό!!!!! :shock::shock::shock: Εχει όμως φοβερή τοποθεσία και οι ανθρωποι εκεί πολύ έμπειροι!!!Αν μπορούσα να τα διαθέσω δεν θα το σκεφτόμουνα δεύτερη φορά!!! :roll:

Gioyli το ταμείο σου δεν διαθέτει τίποτα? για ψάξε το , υπάρχουν αρκετά ταμεία σήμερα που χρηματοδοτούν την προσχολική αγωγή...πάρε τους τηλέφωνο σήμερα κιόλας.

Τα Δελφινάκια, δεν σου έκαναν καλύτερη τιμή λόγω δεύτερου μωρού? είναι πάγια τακτική να κόβουν 5-10% στο δεύτερο (θα μου πεις σιγά τα λεφτά, αλλά κάτι είναι αν βρήκες αυτό που σου αρέσει).

ΠΑραπάνω μία κοπέλα αναφέρει το Ναννώ. Και αυτό μέσα στο΄φόρουμ έχει πολύ καλές συστάσεις. Ρίξε μια ματιά.

Επίσης δες τον Σϊμπα. Άλλο καλό μέλος του φόρουμ είχε τις καλύτερες εντυπώσεις.

Ο δημοτικός σας απέρριψε?

Μην απελπίζεσαι, εγώ είδα 17 για να καταλήξω. Θα βρεις σίγουρα αυτό που σου κάνει.

Κάποια στιγμή αν θες, μπορούμε να συζητήσουμε για τα σχολεία του Πειραιά. Εγώ αν και μεγάλωσα στο κέντρο της Αθήνας, έχω καταλήξει ότι εδώ στον Πειραιά, γινεται καλύτερη δουλειά.

Φιλιά και πάλι :wink:

Gioyli για πες μας εντυπωσεις για τα Δελφινακια, κ εγω εχω ακουσει τα καλυτερα,πηγαινε εκει ο ξαδελφος του αντρα μου τα δυο του παιδια κ η γυναικα του ειναι εκπαιδευτικος κ ειχε παει σε ολους τους παιδικους,κ κατεληξε σε αυτον τον οποιο τον θεωρει τον καλυτερο

Καλημέρα σας!!!

Βούλα μου όντως δεν το έχω ψάξει οσο αφορά το ταμείο, θα το κοιτάξω πάντως σίγουρα!!Τα ΔΕΛΦΙΝΑΚΙΑ μου κάνανε εκπτωση στο δεύτερο παιδί αλλα και πάλι βγαίνει 860 το μήνα :shock::shock: Είναι ένας μισθός :( Θα κοιτάξω και τους υπόλοιπους.Προς το παρόν έχω δει μόνο αυτούς τους 4!!!

Vann μου τα ΔΕΛΦΙΝΑΚΙΑ μου κάνανε πολύ καλή εντύπωση!!

1. Ολο το προσωπικό το έχουν χρονια εκεί και δεν το αλλάζουν συχνά

2. Είναι δίπλα στην θάλασσα με μεγάλη αυλή που όταν πήγα εγώ ήταν όλα τα πιτσιρίκια εξω και παίζαν πολύ χαρούμενα (15 περιπου παιδακια απο 2χρονων με 3 νηπιαγωγους)

3.Η αυλή είναι πολύ προστατευμένη για τυχον ατυχηματα

4.Το βρεφονηπιακό τμήμα έχει δικό του μπαλκονάκι που το έχουν φτιαξει ειδικά για τα μωράκια..Είναι 2 βρεφοκόμοι για 5 μωράκια που και αυτές τις έχουν αρκετά χρόνια..πολλά παιχνιδάκια και ξεχωριστη κρεβατοκάμαρα με κουνίτσες!!

5. Οσο αφορά την διατροφη είναι όλα φρέσκα και μεγάλη ποικιλια!! Το μενού εχει απ'όλα.

Και τέλος η καθαριότητα αψογη!!!

Δεν νομίζω να ξέχασα τίποτα :roll::roll:

• 3 weeks later...

Καλησπέρα κορίτσια,

Να ζητήσω και γω τη γνώμη σας μιάς και ξέρετε απο Πειραιά;

Ψάχνω για βρεφικό σταθμό για τη μικρή για όταν θα γίνει 6 μηνών τον Νοέμβρη. Το μόνο που έχω βρει που να παίρνει μωρά τόσο μικρά είναι το Μιχαλοπόλειον. Πήγα να το δω και δεν μου άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις. Ο διεθυντής μου είπε ότι η κάθε βρεφοκόμος έχει 8 μωρά. Μου φαίνονται πολλά αλλά απ την άλλη δεν έχω πείρα σ'αυτά τα θέματα. Εσείς τι νομίζετε; Η τιμή είναι 380 ευρώ το μήνα συν 235 ευρώ η εγγραφή και πληρώνουμε τον Αύγουστο. Πως σας φαίνεται; Έχετε ακούσει τίποτα γι΄αυτό το σταθμό γενικά;

Διαφημίσεις

• 1 year later...

Κοριτσια επαναφερω το 8εμα, αφου και εγω τωρα καιγομαι με το ιδιο 8εμα. Και μαλιστα μεσα σε μια εβδομαδα πρεπει να αποφασισω τι 8α κανω. Εσεις "παλιες" που το ψαξατε το θεμα που καταληξατε και τι εντυπωσεις εχετε? Εμενα ειναι τοοοοοοοσο μικρουλης ακομα!!!!!!