Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΕΜΒΟΛΙΑ ΜΕ ΛΕΜΦΟΚΥΤΤΑΡΑ ΣΥΖΥΓΟΥ

Recommended Posts

Καλησπερα κοριτσια!!!!Ονομάζομαι Ελένη και είμαι παντρεμενη 2 χρονια.Εχω περασει 2 παλινδρομες κυησεις και μετα απο πολλες εξετασεις που εκανα βρεθηκε οτι εχω θρομβοφιλια,ελλειψη αντιπατρικων και αυξημενα ΝΚ (φυσικους φονιαδες).Τον Ιουνιο εκανα ενα εμβολιο με λεμφοκυτταρα του συζυγου (ως θεραπεια για ΝΚ και αντιπατρικα)και ειχα περιθωριο 4-5 μηνες να μεινω εγκυος.Δυστυχως, όμως δεν τα καταφεραμε.Συμφωνα με τον γιατρο που μου εκανε το εμβολιο πρεπει να τα επαναλαμβανω καθε 4-5 μηνες μεχρι να μεινω εγκυος.Απο την αρχη δεν το εχω παρει καλα ολο το θεμα.Φοβαμαι μηπως υπαρχουν παρενεργειες.Μηπως τελικα ολα γινονται μονο και μονο για να εκμεταλλευονται καταστασεις;;Μιας και το καθε εμβολιο στοιχιζει 500 ευρω...Δεν ξερω............πραγματικα ειμαι πολυ μπερδεμενη.

Υπαρχει καποια κοπελα που εχει κανει κατι παρομοιο;;;Εχει κανει το εμβολιο και τελικα προχωρησε η εγκυμοσυνη φυσιολογικα;;;

Μηπως ειμαι η μοναδικη;

Εχω ρωτησει πολλες γνωστες μου και καμια δεν γνωριζει κατι...

Στεναχωριεμαι παρα πολυ που δεν καταφερα να μεινω εγκυος μεσα σ΄αυτο το χρονικο περιθωριο για να δω αν θα πηγαινανε ολα καλα.....

Εχω και πολυκυστικες ωοθηκες με αστατη περιοδο οποτε.....δυσκολα τα πραγματα........

Θα χαρω πολυ να με διαφωτισει καποια κοπελα που γνωριζει ή εχει κανει το συγκεκριμενο εμβολιο.....

Ευχαριστω για τον χρονο σας!!!!!!!!!!!!!!!

Φιλακια σε ολες!!!!!!!!!!!!!1

Διαφημίσεις

Καλησπερα ελενη μου, δυστιχως γνωριζω παρα πολυ καλα πως νιωθεις.

Εγω προσωπικα βιωσα τεσσερις παλινδρομες κυησεις, αν θελεις αποβολες κι ολες πριν την εβδομη εβδομαδα με ογδοη.

Εκανα και εγω ολες τις γνωστες εξετασεις οπως και εσυ με ιδια αποτελεσματα εκτος των πολυκυστικων, και με παρεπεμψε ο γιατρος μου στον Δρακακη του Αλεξανδρα, στο ιδιωτικο του ιατρειο βεβαια. Εκανα και εγω αυτες τις ενεσεις με το αιμα του συζυγου μου, συνολικα τρεις, μια καθε μηνα για τρεις μηνες και μου ειπε οτι απο τη στιγμη που θα μεινω εγκυος θα ξεκινησω αμεσως αντιπηκτικες σε καθημερινη βαση. Λοιπον σε πληροφορω οτε εμεινα αμεσως, ετυχε! Τωρα μπαινω στον ενατο μηνα χωρις προβληματα αλλα με πολυ αγχος απο την αρχη, οπως δειχνει ολα πανε καλα και συντομα θα κραταω την κορη μου αγκαλιτσα! Αυτο που θελω να σου πω ειναι να μην αγχωνεσαι οσο γινεται βεβαια, οσο δυσκολα κιαν περνας και ολα θα πανε καλα! Υπαρχουν σημερα λυσεις για ολα και σου ευχομαι γρηγορα ενα μωρακι.:-)

Σ΄ευχαριστω παρα πολυ που μπηκες στον κοπο να μου απαντησεις και σου ευχομαι να γεννησεις με το καλο ενα υγιεστατο κοριτσακι!!!!!!!!!!!!!

Η θεραπεια για την θρομβοφιλια ειναι οι αντιπηκτικες ενεσεις αφου μεινεις εγκυος σωστα....Το ιδιο μου ειπε κι΄εμενα ο γιατρος μου....

Τωρα για τα εμβολια προβληματιζομαι.....

Εσυ εκανες συνολικα 3 εμβολια, ενα καθε μηνα και μετα ξεκινησες τις προσπαθειες για να μεινεις εγκυος;;Ποση διαρκεια εχουν τα εμβολια;;;

Εμενα μου ειπε το εξης:κανω 1 εμβολιο,μετα απο μια εβδομαδα μου κανει μια εξεταση να δει αν πετυχε και ξεκιναμε προσπαθειες αμεσως.Η διαρκεια ειναι 4-5 μηνες...Και τωρα που δεν εμεινα πρεπει να ξανακανω και να δωσω αλλα 500 ευρω....

Πρώτα απ'όλα πρέπει στο ξαναλέω να έχεις καλή ψυχολογία και να πιστέψεις οτι θα μείνεις με τη μία, αφού δίνεις που δίνεις τόσα λεφτά είναι κρίμα να χάνεις τις ευκαιρίες από το άγχος σου.

Εμένα λοιπόν ο γιατρός που σου ανέφερα έχει την τακτική με τα τρία εμβόλια, αμέσως μετά προσπάθειες, εγώ βέβαια έκλεψα και ξεκίνησα τις προσπάθειες κάτι μέρες πριν το τελευταίο εμβόλιο και απότι φαίνεται έπιασα. Γενικά έχει μεγάλα ποσοστά επιτυχίας ο συγκεκριμένος, μπορείς να τον ψάξεις κιόλας....... γράφει αρκετά πράγματα στο νετ και προσωπικά θεωρώ οτι όχι μόνο τα 500 είναι πάρα πολλά μόνο για ένα εμβόλιο, αλλά και πιο πολλές πιθανότητες έχεις να κάνουν δουλειά τα τρία παρά το ένα εμβόλιο κι ας δώσεις και 250 παραπάνω( όχι πως τα 250 βέβαια είναι λίγα ). Αν πάλι δεν έμενα έγκυος μέσα σε έξι μήνες θα έπρεπε να κάνω ένα επαναληπτικό εμβόλιο όσες φορες χρειαστεί ανά έξι μήνες.Τελικά λοιπόν έπιασα και μάλιστα το έμαθα Μεγάλη Τετάρτη και ήμουνα σε ένα χωριό στο πουθενά για Πάσχα, έκανα ένα τεστ στο δωμάτιο που έμενα( το είχα πάρει μαζί μου από Αθήνα) βγήκε θετικό και πήρα αμέσως τον γιατρό ο οποίος μου τόνισε πόσο σημαντικό ήταν να ξεκινήσω άμεσα την αντιπηκτική αγωγή ( αντε να βρεις φαρμακείο ). Οι αντιπηκτικές όχι μόνο είναι για την θρομβοφιλία αλλά βοηθάνε και πολύ στην εμφύτευση, τις συνεχίζω μέχρι σήμερα και μου είπε ο γιατρός μου οτι θα τις σταματίσω 2 βδομάδες πριν την Π.Η.Τ. για να μπορέσω να πάρω επισκληρίδιο γιατί μαζί δεν πάνε.

Επίσης όσο έκανα τα εμβόλια έπαιρνα και σαλοσπίρ, δεν ξέρω ακριβώς τι κάνουν, και με του που έμεινα τα έκοψα.

Εύχομαι να σε βοήθησα λιγάκι με την ιστορία μου και πραγματικά εύχομαι να τα καταφέρεις σύντομα, να κρατήσεις και εσύ ένα μωράκι στην αγκαλιά σου....

Διαφημίσεις

κορίτσια κι εγώ στο Δρακάκη πήγα, στο ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ. εκεί έκανα και τα εμβόλια (τα κάλυπτε το ταμείο μου) κι έμεινα αμέσως έγκυος.

κοπέλα μου, κλείσε αμέσως ραντεβού στο τμήμα καθ'έξιν αποβολών του νοσοκομείου (πηγαίνουν από όλη την Ελλάδα). καλή επιτυχία!!

• 2 weeks later...

Καλημέρα . Εχω και εγώ πρόβλημα με ανεβασμένα ΝΚ . Πήγα σε ανοσολόγο και βρήκε το πρόβλημα . Εχω 3 αποβολές σε διαστημα 3,5 χρόνια. Μου εκανε ένα εμβόλιο λεμφοκυττάρων και μου είπε να ξεκινήσω προσπαθειες μετα απο 20 ημερες. Εδώ και 2 μήνες δεν καταφερα τίποτα. Εχουμε βεβαια και πρόβλημα με το σπερμα που δεν είναι καλό. Το αγχος μου και η στενοχώρια μου δεν περιγραφονται . Δεν μπορώ να καταφερομαι να μην αγχωνομαι . Η ψυχολογια μου - καθε φορά που έχω περιοδο - είναι σαν να μου πεθανε καποιος. Γιατί οι περισσοτερες κοπελες που εκαναν αυτο το εμβολιο εμειναν αμεσως εγκυος και εγω οχι ; Μήπως υπάρχει και αλλο προβλημα ;

Theofania μου,

Καταρχην το οτι καποιες κοπελες μενουν αμεσως εγκυος δεν εχει να κανει με τα εμβολια, εγω πριν κανω τα εμβολια ειχα τεσσερις αποβολες σε διαστημα ενος ετους, δηλαδη εμενα πολυ ευκολα. Θα ελεγα οτι πιο μεγαλο ρολο παιζει η ψυχολογια, πρεπει να προσπαθησεις να μην το σκεφτεσαι συνεχεια και κρατα στο μυαλο σου οτι οτιδηποτε κι αν συμβαινει δεν φταις εσυ. Αποτι περιγραφεις υπαρχει και θεμα με τον συζυγο οποτε σκεψου οτι και εκεινος μπορει να νιωθει ακριβως οπως και εσυ, οτι φταιει δηλαδη. Προσπαθησε να συγκεντρωθεις στη σχεση που εχετε, περαστε λιγο ομορφα οι δυο σας, καντε αλλα πραγματα για να ξεχαστειτε γιατι καταλαβαινω οτι ειναι δυσκολο και για τους δυο. Σιγουρα και με τα εμβολια νιωθεις και πιο μεγαλη πιεση να μεινεις γρηγορα αλλα δεν νομιζω οτι με τοσο αγχος θα βγαλεις τιποτα. Ασε τα πραγματα να κυλησουν ομορφα και ηρεμα και σιγουρα θα ερθει ενα μωρακι στη ζωη σας.

κι εγω!!!ενα εμβολιο των 500.

ο αιματολογος ειπε πως εχει διαρκεια 5-6 μηνες...ημουν τυχερη που εμεινα αμεσως εγκυος.

δεν νομιζω οτι εχει διαφορα εαν κανεις 1 ή 3 εμβολια.......

σκοπος του εμβολιου ειναι να ξεγελασει λιγο το ανοσοποιητικο συστημα της γυναικας ωστε να μην αντιπετωπισει μια εγκυμοσυνη ως απειλη(και προσπαθησει να την καταπολεμησει)

Σ΄ευχαριστω παρα πολυ που μπηκες στον κοπο να μου απαντησεις και σου ευχομαι να γεννησεις με το καλο ενα υγιεστατο κοριτσακι!!!!!!!!!!!!!

Η θεραπεια για την θρομβοφιλια ειναι οι αντιπηκτικες ενεσεις αφου μεινεις εγκυος σωστα....Το ιδιο μου ειπε κι΄εμενα ο γιατρος μου....

Τωρα για τα εμβολια προβληματιζομαι.....

Εσυ εκανες συνολικα 3 εμβολια, ενα καθε μηνα και μετα ξεκινησες τις προσπαθειες για να μεινεις εγκυος;;Ποση διαρκεια εχουν τα εμβολια;;;

Εμενα μου ειπε το εξης:κανω 1 εμβολιο,μετα απο μια εβδομαδα μου κανει μια εξεταση να δει αν πετυχε και ξεκιναμε προσπαθειες αμεσως.Η διαρκεια ειναι 4-5 μηνες...Και τωρα που δεν εμεινα πρεπει να ξανακανω και να δωσω αλλα 500 ευρω....

εγω πιστευω οτι οι αντιπηκτικες ενεσεις ειναι η απαντηση στο προβλημα σου.....

με το καλο να μας ανακοινωσεις εγκυμοσυνη!!!!!1

Διαφημίσεις