Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

διαρροη αμνιακου υγρου....

Recommended Posts

καλημερα σε ολες, ειμαι στην 31w και 4d, χθες ειχα ραντεβου με την γιατρο μου και ειδαμε οτι εχει μειωθει το αμνιακο υγρο, τι γινεται σε αυτες τις περιπτωσεις εχει τυχει σε καμια αλλη κοπελα? η γιατρος μου ειπε να χω τον νου μου στο μωρο και αν δω στο εσωρουχο υγρα σαν νερο.....να μιλησουμε παλι, στις 5 νοεμβριου που θα κανουμε το dopler και θα δουμε παλι τα υγρα θα κρινουμε αν θα προχωρησουμε ή οχι σε τοκετο....σκοπος μας ειναι να φτασουμε τουλαχιστον τις 37+........αντε να δουμε....

καθε μερα ολο και περισσοτερες εκπληξεις....

Διαφημίσεις

Σου έγραψα και στο άλλο θέμα. Το ότι πιστεύει ότι μπορείς να φτάσεις μεχρι 37+ είναι πολυ καλο, είναι μια χαρα το μωρο τότε! Και σημαίνει ότι νομίζει ότι μπορείς να το τραβηξεις μεχρι τότε :)

Καλησπερα!δεν εχω παρόμοια εμπειρία αλλά θα σου συμβούλευα να καταμετράς τις κινήσεις του μωρού σου καθημερινά!δηλαδή αν παρατηρείσεις πως έχουν μειωθεί ή αυξηθεί οι κινήσεις του μωρού σου απο ότι ήταν κανονικά,τότε θα πρέπει να πάρεις τηλέφωνο τον γιατρό σου και να το αναφέρεις!ειναι καλό να παρακολουθούμε καθημερινά τις κινήσεις του μωρού μας!καλή συνέχεια,όλα θα πάνε καλά:)

Δεν υπάρχει ασχήμια στην εγκυμοσύνη διότι, δεν υπάρχει ασχήμια στη μητρότητα.!

κοριτσια ευχαριστω για τις απαντησεις σας , in-fant εννοειτε οτι η προσοχη μου τωρα ειναι στραμμενη στις κινησεις του μωρου.....αναμενουμε λοιπον....

Kathi είσαι σε πάρα πολύ καλή εβδομάδα, να μην ανησυχείς!

Είναι διαπιστωμένη η διαρροή με τεστ; Αν όχι, καλύτερα να το κάνεις για να είστε σίγουροι. Ό,τι και να είναι, στην βδομάδα που είσαι θα πάει τέλεια! Ακόμα και με μεγάλες διαρροές, αν δεν υπάρχουν άλλα προβλήματα, έχω ακούσει για εγκυμοσύνες που ξεπέρασαν τίς 4 βδομάδες!

Με το καλό!

Διαφημίσεις

σας ευχαριστω ολες για τις συμβουλες σας και τα καλα σας λογια....ευχομαι σε ολες μας να ερθουν τα πραγματα κατ΄ευχην....

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...