Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

μωρο 7 μηνων με το ενα ποδι πιο χοντρο απο το αλλο

Recommended Posts

γεια σε ολους σας.

εχω ενα μωρακι, κοριτσακι 7 μηνων και τις τελευταιες μερες παρατηρησα οτι το δεξι του ποδαρακι απο τη λεκανη και μεχρι τον αστραγαλο ειναι πιο χοντρο απο το αριστερο του. μαλιστα απο το αγχος μου τα μετρησα και οντως το δεξι ειναι 1 με 1,5 εκατοστα πιο παχυ.

μηπως εχει καποια καμιαν αναλογη εμπειρια με το μωρακι της?

πρεπει να ανησυχω?

ευχαριστω

Διαφημίσεις

ο αρμοδιος να σου απαντησει ειναι ο παιδοορθοπεδικος.αν φυσικα θελεις και πας σε παιδιατρο πρωτα,μην εφησυχασεις με τιποτα σε περιπτωση που σου πει δεν ειναι τιποτα ,ειναι ιδεα σου και τετοια.πηγαινε 100% σε παιδοορθοπεδικο.

δε μου φαίνεται περίεργο, δεν γίνεται να υπάρχει απόλυτη συμμετρία στο σώμα. Στις περισσότερες γυναίκες το ένα στήθος είναι πιο μεγάλο από το άλλο, κι εμένα τα πόδια μου δεν είναι ακριβώς όμοια, το ένα είναι πιο χοντρό από το άλλο.

Καλησπέρα!να σου ζήσει το μωράκι σου!!!!η αλήθεια ειναι πως πρώτη φορά το ακουω αυτό!αλλα όπως λεει και η 'Totzo' δε μπορούμε να έχουμε συμμετρία σε όλο το σώμα!δε νομίζω να ειναι κάτι ανησυχητικό αλλά για να είσαι σίγουρη ρώτα τον παιδίατρο!

Δεν υπάρχει ασχήμια στην εγκυμοσύνη διότι, δεν υπάρχει ασχήμια στη μητρότητα.!

δε μου φαίνεται περίεργο, δεν γίνεται να υπάρχει απόλυτη συμμετρία στο σώμα. Στις περισσότερες γυναίκες το ένα στήθος είναι πιο μεγάλο από το άλλο, κι εμένα τα πόδια μου δεν είναι ακριβώς όμοια, το ένα είναι πιο χοντρό από το άλλο.

σιγουρα δεν υπαρχει απολυτη συμμετρια αλλα εδω δε μιλαμε για παραπανω συσσωρευση λιπους(οπως συμβαινει σε μας στο στηθος η στα μπουτια σε καποια σημεια,στυλ ψωμακια) μιλαμε αν καταλαβα καλα οτι ολοκληρο το ποδαρακι του παιδιου ειναι ασυμμετρο σε παχος,κι οχι λιγο στο κωλαρακι η τη γαμπουλα.δε θελω να πω τιποτα αλλο γιατι δεν ειμαι ειδικος,αλλα μπορω να πω με βεβαιοτητα που αγγιζει το 99% οτι χρειαζεται να το δει παιδοορθοπεδικος το παιδακι.ωραια τα μην ανησυχεις δεν πιστευω να ναι κατι αλλα θεωρω πως πρεπει να λεγονται απο ειδικους.

Διαφημίσεις

Σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας ολους. Ενα ειναι σιγουρο πως απο τη στιγμη που το βλεπουν τα ματια μου δεν προκειται να ησυχασω εαν δεν ελεγξω το μωρο μου απο ολες τις πλευρες. Σε λιγο εχω ραντεβου με την παιδιατρο να δω τι θα μου πει και βλεπουμε... Παντως θα σας ενημερωσω για οτι μαθω να το εχετε και εσεις υποψην σας. Και παλι ευχαριστω

Ελένη ψάξτο. Καλά κάνεις και δεν εφησυχαζεις. Μπορεί να μην είναι κάτι. Μπορεί όμως και το πόδι για κάποιο λόγο όντως να υπολείοεται στην ανάπτυξη πχ λόγω αδυναμίας θρέψης

Το Ήλεκτράκι μου και ο Οδυσσέας μου, οι ηλιαχτίδες μου!

..................................................................................

Ο Θεός πέθανε...

Ο Μαρξ πέθανε...

κι Εγώ τώρα τελευταία δε νοιώθω πολυ καλά...

• 9 years later...
On 17/10/2012 at 3:58 ΜΜ, ///ελένη/// είπε:

γεια σε ολους σας.

εχω ενα μωρακι, κοριτσακι 7 μηνων και τις τελευταιες μερες παρατηρησα οτι το δεξι του ποδαρακι απο τη λεκανη και μεχρι τον αστραγαλο ειναι πιο χοντρο απο το αριστερο του. μαλιστα απο το αγχος μου τα μετρησα και οντως το δεξι ειναι 1 με 1,5 εκατοστα πιο παχυ.

μηπως εχει καποια καμιαν αναλογη εμπειρια με το μωρακι της?

πρεπει να ανησυχω?

ευχαριστω

Καλησπέρα Ελένη,

Αν και από ότι βλέπω πάνε αρκετά χρόνια, Αντιμετωπίζω το ίδιο θέμα με το κοριτσάκι μου και θα ήθελα να μάθω ποια ήταν η γνωμάτευση των ειδικών για το δικό σου. Ευχαριστώ!