Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

clomiphene και νευρικοτητα

Recommended Posts

καλημέρα κορίτσια. ήθελα να μου πειτε αν καμία μετα απο χρήση clomiphene είχε νεύρα. απο την μέρα που ξεκίνησα να τα πέρνω 28/09 εώς και σήμερα να νεύρα μου είναι τσίτα. Ο αντρούλης μου δεν με αντέχει άλλο.

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Να'σαι καλά κορίτσι μου!Λες με την πρώτη φορά κλομιφέν να πιάσω????

σου το ευχομαι μεσα απο την καρδια μου. και εμενα ειναι η πρωτη μου φορα κλομιφεν. εκανες και ενεση για να σπασουν τα ωαρια? εμενα ο γιατρος μου μου ειπε πως στον πρωτο κυκλο δεν θα κανουμε ενεση.

σου το ευχομαι μεσα απο την καρδια μου. και εμενα ειναι η πρωτη μου φορα κλομιφεν. εκανες και ενεση για να σπασουν τα ωαρια? εμενα ο γιατρος μου μου ειπε πως στον πρωτο κυκλο δεν θα κανουμε ενεση.

Όχι δν εκανα κ δν ξέρω κ αν θα κάνω..

Τι να σου πω,προφανώς βοηθησαν!κι εγω δεν το περίμενα!ελεγα θα κάνω 3 κύκλους κ δε θα γινει τίποτα!

Συγχαρητηρια για την εγκυμοσυνη σου!!!!!τι συμπτωματα είχες?ποτε εκανες τέστ?μετα την καθυστέρηση?

Διαφημίσεις

Πέρασαν 16 ημερες μετα την ωορρηξια κ είχα καθυστερηση,πολλα λευκα υγρα(προγεστερονη) οπότε έκανα τεστ!κι έχω ένα κοριτσάκι 8 μηνων!:)

Πέρασαν 16 ημερες μετα την ωορρηξια κ είχα καθυστερηση,πολλα λευκα υγρα(προγεστερονη) οπότε έκανα τεστ!κι έχω ένα κοριτσάκι 8 μηνων!:)

Αααχ με ενθαρρύνεις πραγματικά! Να το χαίρεσε το μπουμπουκάκι σου!!!

6W68p3.png

Διαφημίσεις

εγω τα πήρα απο 28/09 εως 02/10. η ωορηξια μου όμως έγινε λίγο αργα γυρω στις 14/10. δεν έχω κανένα συμπτωμα. μήπως όμως ειναι νωρις να ψαχνω για συμπτώματα? ευχομαι σε όλες μας σύντομα με ενα σπορακι στην κοιλια μας!!!!!!!!!

Καλησπέρα σας.

Μας είπε ο γιατρός,να αρχίσει ο άντρας μου θεραπεία με clomiphene αλλά δεν θέλει να τα πάρει για τις παρενέργιες.μας είπε βέβαια ο γιατρός ότι δεν ισχύουν οι παρενέργειες και να μην τις διαβάσουμε. έχουν επικύνδυνες παρενέργιες τα συγκεκριμένα χάπια?

ευχαριστώ.

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΑΙΡΝΩ 5 ΦΟΡΑ ΤΗ ΚΛΟΜΙΦΑΙΝΗ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΑΥΤΗ Η ΦΟΡΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΥΧΕΡΗ ΜΟΥ!!!ΤΗ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΕΜΕΙΝΑ ΕΓΚΥΟΣ ΑΛΛΑ ΑΠΕΒΑΛΛΑ....Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ 1 ΣΤΙΣ 4 ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΕΜΑΙ...ΑΠΛΑ ΥΠΗΡΞΕ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΩΜΟΣΩΜΙΚΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΕ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΜΟΥ...ΣΤΕΝΟΧΩΡΗΘΗΚΑ ΑΛΛΑ ΣΥΝΕΧΙΣΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΤΑΘΩ ΤΥΧΕΡΗ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ....Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΜΕΙΝΩ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΕΜΑ ΣΥΓΚΥΡΙΑΣ ΚΙΟΛΑΣ ΝΑ ΔΕΣΕΙ ΤΟ ΓΛΥΚΟ...ΧΙ,ΧΙ!!!ΕΣΕΙΣ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ?

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΑΙΡΝΩ 5 ΦΟΡΑ ΤΗ ΚΛΟΜΙΦΑΙΝΗ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΑΥΤΗ Η ΦΟΡΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΥΧΕΡΗ ΜΟΥ!!!ΤΗ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΕΜΕΙΝΑ ΕΓΚΥΟΣ ΑΛΛΑ ΑΠΕΒΑΛΛΑ....Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ 1 ΣΤΙΣ 4 ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΕΜΑΙ...ΑΠΛΑ ΥΠΗΡΞΕ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΩΜΟΣΩΜΙΚΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΕ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΜΟΥ...ΣΤΕΝΟΧΩΡΗΘΗΚΑ ΑΛΛΑ ΣΥΝΕΧΙΣΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΤΑΘΩ ΤΥΧΕΡΗ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ....Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΜΕΙΝΩ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΕΜΑ ΣΥΓΚΥΡΙΑΣ ΚΙΟΛΑΣ ΝΑ ΔΕΣΕΙ ΤΟ ΓΛΥΚΟ...ΧΙ,ΧΙ!!!ΕΣΕΙΣ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ?

φυσικά και θα τα καταφέρεις κοριτσακι μου. πρέπει να ειμαστε αισιοδοξες. και εγω πήρα τα χάπια και ειμαι σε αναμονή να περάσουν οι μέρες.

Πότε αργά πότε γρήγορα όλες θα τα καταφέρουμε!

6W68p3.png

Καλησπέρα σας.

Μας είπε ο γιατρός,να αρχίσει ο άντρας μου θεραπεία με clomiphene αλλά δεν θέλει να τα πάρει για τις παρενέργιες.μας είπε βέβαια ο γιατρός ότι δεν ισχύουν οι παρενέργειες και να μην τις διαβάσουμε. έχουν επικύνδυνες παρενέργιες τα συγκεκριμένα χάπια?

ευχαριστώ.

niki33 γιατί πρέπει να πάρει ο άντρας σου κλομιφένη? παρενέργεις εγώ δν είχα τπτ.. μα τπτ όμως!

• 2 weeks later...

ειναι σημερα 14η μερα και εχω ενα ωοθυλακιο 16.5 χιλιοστα και λεπτο ενδομητριο 5 χιλιοστα. Ειχε καμια αλλη κοπελα τοσο μικρες τιμες?Πρωτος μηνας με χαπια.

Τον προηγουμενο μηνα ειχα 18 χιλιοστα τη 19η μερα . Η προγεστερονη ειχε βγει 6,6 και γι αυτο πηρα τα σερπαφαρ.

Θα κανουν τιποτα;