Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μαμα και νυχτερινη δουλεια...Συνδιαζεται?

tattoo

Recommended Posts

Καλησπερα...

Η δουλεια μου ειναι bartender με οτι αυτο συνεπαγεται...Ειχα εγκαταλειψει τη νυχτα μετα απο ενα ατυχημα με μηχανη που δεν με αφηνε να σταθω ορθια..το ξεπερασα μετα εμεινα εγκυος και φτασαμε στο σημερα που ενω ελεγα δεν θα ξαναδουλεψω νυχτα οι καταστασεις με κανουν να το σκεφτομαι σοβαρα...Η θα πρεπει να παμε στην Ιταλια για το χειμωνα οπου εγω θα μενω σπιτι ολη μερα με τα πεθερικα και ο αντρας μου θα δουλευει...εγω δεν μπορω εκει να μετακινηθω καθοτι Μ.Μ.Μ. δεν υπαρχουν και το να οδηγησω πανω σε χιονια και παγο δεν το χω...δλδ θα μαι κλεισμενη σε ενα σπιτι με το παιδι το οποιο εδω εχει συνηθισει καθε μερα βολτες...ο δε αντρας μου που δουλευει σερι χωρις ρεπο το καλοκαιρι ολοκληρο θα γινει κομματια και θα εχει μετα να αντιμετωπισει αλλο ενα καλοκαιρι...και φυσικα αν δεν χιονισει να ανοιξουν οι πιστες για σκι παιζει και να μην βρει δουλεια...Για να καταλαβετε εκει τρωνε ας πουμε στις 12 για μεσημερι και στις 7 για βραδυ στις 8 και μιση ειναι στα κρεβατια για υπνο γενικα εχουν προγραμμα σε ολα...Απο την αλλη απο τοτε που γεννηθηκε η μικρη δεν εχουμε μεινει σαν οικογενεια οι 3 μας μονοι...το καλοκαιρι ο αντρας μου δουλευε μετα ημασταν Ιταλια και στο χωριο μου παντα με κοσμο μετα παλι ανοιξε η σαιζον και φτου κι απ την αρχη...Ηθελα πολυ οταν κλεισει το μαγαζι να μεινουμε εδω σπιτι μας να ξεκουραστουμε...εχω σιχαθει τα ταξιδια 12 χρονια πηγαινε ελα..αντε το πολυ να πεταγομασταν με αεροπλανο για 10 μερες σκεφτομουν...Ηρθε η αγαπητη εφορια ομως(η μαλλον ερχεται οπου να ναι αλλα ξερουν ηδη πανω κατω ποσα θα ειναι) και δεν θα μπορεσουμε να περασουμε το χειμωνα με τα χρηματα που θα μας μεινουν...Και ολως τυχαιως μου προτειναν δουλεια πριν λιγες μερες...Μονο που ειναι βραδυ..Το προτιμω βεβαια γιατι θα λειπω οταν θα κοιμαται η μικρη..Αλλα οσο να ναι εχω ξεσυνηθισει...Προβληματιζομαι πολυ γιατι απο τη μια τα λεφτα ειναι πολυ καλα...απο την αλλη δεν ξερω αν θα τα βγαλω περα...αν σχολαω στις 5-6-7 το πρωι αντε πες την αναλαμβανει ο αντρας μου να κοιμηθω μεχρι τις 10 και μετα παλι το μεσημερι που θα κοιμαται κι αυτη...Δεν ξερω τι να κανω...θα μπορεσω να τα συνδιασω ?Θα γυρναω σπιτι και θα βρωμαω τσιγαριλα..αλλα τα χρηματα που μου δινουν ειναι πολλα για τα σημερινα δεδομενα....Ουφ!!Σκορπιες σκεψεις την αποφαση την εχω παρει εν μερη αλλα μου βγαινει πολυ ανασφαλεια...Βασιζεται στα "ηθικα" προτυπα που μας εχουν περασει(μπαργουμαν και μαμα?απαπαπαπα!!)?Δεν ξερω....

Υπαρχει καμια μανουλα που να δουλευει βραδυ?οχι απαραιτητα σε μπαρ..εστω και σε νοσοκομειο τι να πω..

IZvWp3.png

Διαφημίσεις

Tattoo μου όλα τα μπορεί μια μάνα αν υπάρχει ανάγκη και θέληση!Αυτο που δεν κατάλαβα ειναι,αν ο άντρας σου δουλεύει τωρα η αν θα δουλέψει γενικά το χειμώνα!Γιατι αν δεν εργάζεται μια χαρά θα τα βολεψεις.Δηλαδη θα γυρνας πολυ αργά τη νύχτα,θα κανεις ένα μπανακι να φεύγει η τσιγαριλα και θα την πεφτεις για ύπνο.Το πρωί μπορεί να την αναλάβει εκείνος μέχρι να ξυπνησεις έστω και ως τις 12 το μεσημέρι,για να χορτασεις λίγο ύπνο.Να κοιμάσαι και το μέσημερακι μαζι της για συμπλήρωμα.Μια χαρα όλη μέρα θα την έχεις μαζι της και με τον σύζυγο και το βράδυ που θα κοιμηθεί πάλι δουλειά!Στην ουσία θα είστε μαζι όλη μέρα!

Εγώ δουλεύω απο τις 1 το μεσημέρι μέχρι τις 9 το βράδυ και αυτο σημαίνει οτι ξυπναμε το πρωί,την πηγαίνω στον σταθμό γυρνας σπιτι να μάζεψω-μαγειρεψω,και φεύγω για δουλειά.Εκεινη την παίρνει η μαμα μου μιάμιση η ώρα απο το σχολείο και εγώ την βλέπω στις 9.30 το βράδυ που γυρναω μέχρι τις 10.30-11.00 που θα κοιμηθεί.Δηλαδη 2 ώρες την ημέρα!Οτι χειρότερο δηλαδη.

Αφού σου έκαναν πρόταση και ειναι και καλά τα χρήματα κάτσε να το δοκιμασεις και αν δεν την παλεύεις κοιτάς και την άλλη λύση!Καλο κουράγιο να σου ευχηθώ και καλή επιτυχία!

adEup3.png

Παντως εμεις εδω στον βορρα ετσι ζουμε.. Μεσιμεριανο 12 με 12μιση και βραδυνο στις 7..Νομιζω οτι ειμαστε η μονη οικογενεια που τα παιδια ειναι ξυπνια στις 9μιση...

tattoo ειναι τοσο ορεινη η περιοχη που κλεινει απο τα χιονια? Κυκλαδες δεν ειναι, κρυο εχει και ασχημο καιρο αλλα δεν κλειδαμπαρονονται ολοι μεσα. Συνηθιζεις και προσαρμοζεσαι..

Στο θεμα σου για την δουλεια τωρα. Γιατι οχι? Αν ειναι συμφωνος και ο συζυγος... Αλλωστε θα εχει παντα τοσο κοσμο για να σχολας ξημερωματα?? Για την τσιγαριλα θα κανεις ενα ντουζακι μολις μπεις στο σπιτι και θα πηγαινεις μετα στο παιδι. Και σε χημικο εργοστασιο να δουλευες το ιδιο θα εκανες πιθανοτατα. Εγω στο μονο που θα κολλαγα θα ηταν ο υπνος. Συνηθως οταν ξυπνανε τα παιδια ξυπναω. Εισαι σιγουρη οτι θα την κραταει ο συζυγος 100% για να κοιμασαι ή θα ερχετε καθε τρεις και λιγο για να σε ρωταει πως θα φτιαξει το γαλα και που ειναι οι πανες??

Προκειμένου να ζήσω με γονείς- πεθερικα ( που ειναι όλοι τους άψογοι) ναι θα πήγαινα να δουλέψω νύχτα.Ξέρω πόσο δύσκολο είναι και κουραστικό αλλά βρίσκω πιο δυσκολο να πρεπει να μένω στο ίδιο σπίτι με τον οποιοδήποτε.

Διαφημίσεις

Ο αντρας μου θα δουλευει μεχρι τα Χριστουγεννα περιπου...Μετα το κλεινουν το μαγαζι και το ξανανοιγουν αρχες Μαρτη..εως τοτε παει στο μαγαζι στις 7 το βραδυ Δλδ ουτως η αλλως ειμαστε ολη μερα μαζι..Δεν εχει προβλημα με τη μικρη την κραταει...ετσι ειπαμε να ξυπναει αυτος μαζι της και να ξυπναω εγω λιγο πιο μετα...Απλα τον βλεπω λιγο διστακτικο κατα τη γνωμη μου γιατι δεν θελει να ταλαιπωρηθω και στεναχωριεται...δεν εχει προβλημα με τη νυχτα τοσα χρονια μαζι νυχτα δουλευα απο θεμα ζηλιας και τετοια εννοω..απλα πιστευω οτι μεσα του παρολο που δεν μου το λεει ισως σκεφτεται οτι αυτος θα καθεται απο καποιο σημειο και μετα κι εγω θα δουλευω...ξερει ομως ποσα λεφτα βγαζω και δεν μπορει να φερει αντιρηση στο οτι ειναι πιο πολλα απο αυτα που θα μας μενανε στην τσεπη αν χαλαγαμε και τα λεφτα για εισητηρια να παμε Ιταλια...Χωρια που η ζωη εκει ειναι πολυ πιο ακριβη απο τη Μυκονο...

mmad οχι δεν παιζει αποκλεισμος..στα 12 χρονια που παω 2 φορες εχει συμβει για λιγες ωρες..ειναι πολυ οργανωμενοι σε αυτα...απλα εγω μεχρι κι ενα χρονο πριν οδηγουσα μονο μηχανες...και δεν εχω εμπειρια με αμαξι ποσο μαλλον για να βαλω το παιδι μεσα και να οδηγαω (με τα ειδικα λαστιχα που βαζουν εκει) πανω στους παγωμενους δρομους..Ειναι στο milkway συνορα με Γαλλια..στην καλυτερη οταν πιασουν τα κρυα παιζουμε στους μειον 10-15..δλδ και να το χα που να το παω το παιδι εκει αντε μιση ωριτσα το πρωι μια βολτα στην πλατεια...μετα δεν εχει τιποτα...ουτε παιδοτοπους ουτε τιποτα...μονο σκι και πατιναζ μπορεις να κανεις...

Οπως και να χει κατεβηκα χτες και μιλησα για δουλεια...απο 3 μαγαζια περασα και οι 3 μου παν για δουλεια...συν ενας που μου πε για εναν αλλο που ψαχνει προσωπικο και περιμενω να με φερει σε επαφη σημερα..Κατα τη γνωμη μου το συμπαν μου φωναζει οτι κανω το σωστο...ποσο θα αντεξω θα δειξει...Αλλα να δουλεψω μερα και να περνω τα ιδια που θα επερνα με 10 μερες δουλειας νυχτα και να μην βλεπω και το παιδι ολη μερα δεν θα το αντεχα...

IZvWp3.png

Πρώτα πρώτα να εκτιμήσεις τις αντοχές σου και αν είσαι σίγουρη ότι θα τα βγάλεις πέρα, μην κάνεις πίσω.Οι καιροί είναι πολύ δύσκολοι.Αρκεί να έχεις απόλυτη εμπιστοσύνη στον άντρα σου για το μικρούλι.Και φαντάσου ότι αν άκουγα μέχρι πριν κανα δυο χρόνια δουλειά το βράδυ, μου ανέβαινε το αίμα στο κεφάλι.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...