Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Τσιμπηματα ψηλα στην δεξια πλευρα της κοιλιας

Recommended Posts

Σημερα το πρωι ξυπνησα απο τσιμπηματα στην δεξια πλευρα της κοιλιας μου αρκετα ψηλα( αν την παρομοιαζα με ρολοι θα ηταν 3 η ωρα). Δεν κρατανε σχεδον καθολου, ωσπου να τα νιωσω εχουν ηδη φυγει, αλλα με ανησυχει πως ολη μερα δεν εχουν σταματησει. Ανα 5-10 λεπτα νιωθω κι απο ενα, μου κοβει την ανασα και εξαφανιζεται. Ο μπεμπης ειναι πολυ δραστηριος ολη μερα και δεν εχω παρατηρησει καμμια αλλαγη σε κολπικα υγρα ή τιποτα αλλο.....απλα ανησυχω γιατι μολις μπηκαμε στην 33η εβδομαδα, και ειναι πολυ νωρις ακομα!!!!!

Τα φωτα σας παρακαλω !!!! Τι να κάνω ??

catcatcbu20121128_-6_Orestis+is.png

Διαφημίσεις

Να επικοινωνήσεις με το γιατρό σου = βασικός κανόνας για όλες τις ξαφνικές αλλαγές που παρατηρούμε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και ειδικά στο 3ο τρίμηνο.

Εισαι απολυτα σιγουρη οτι δεν ειναι πονος χαμηλα στα πλευρα?Γιατι αυτο ειναι απολυτα φυσιολογικο για την 33 εβδομαδα, και συμβαινει στην δεξια πλευρα.Εγω ειμαι στην 38η και προσφατα μου περασε!

Σημερα το πρωι ξυπνησα απο τσιμπηματα στην δεξια πλευρα της κοιλιας μου αρκετα ψηλα( αν την παρομοιαζα με ρολοι θα ηταν 3 η ωρα). Δεν κρατανε σχεδον καθολου, ωσπου να τα νιωσω εχουν ηδη φυγει, αλλα με ανησυχει πως ολη μερα δεν εχουν σταματησει. Ανα 5-10 λεπτα νιωθω κι απο ενα, μου κοβει την ανασα και εξαφανιζεται. Ο μπεμπης ειναι πολυ δραστηριος ολη μερα και δεν εχω παρατηρησει καμμια αλλαγη σε κολπικα υγρα ή τιποτα αλλο.....απλα ανησυχω γιατι μολις μπηκαμε στην 33η εβδομαδα, και ειναι πολυ νωρις ακομα!!!!!

Τα φωτα σας παρακαλω !!!! Τι να κάνω ??

Καλό θα ήταν να πας στον γιατρό σου που σε παρακολούθει και να το αναφέρεις. ίσως ο μικρούλης να κλωτσάει προς εκείνη την πλευρά με αποτέλεσμα να σπρώχνει το διάφραγμα σου και αυτό με τη σειρά του να ενοχλεί τους πνεύμονες σου και να σου κόβεται η αναπνοή (όπως αναφέρεις ειναι δραστήριος). επίσης, μπορεί να είναι και οι λεγόμενες συστολές Braxton-Hicks οι οποίες είναι λίγο εντονότερες στην βδομάδα που διανύεις(αυτές οι προπαρασκευαστικές συστολές που ανέφερα ειναι για να προετοιμάσουν την μήτρα σου για τον τοκετό που θα έρθει,δεν ειναι ανησυχητικό)!πάντος μη το παραλείψεις να πας στο γιατρό σου για να είσαι 100% καλυμμένη ;)

Δεν υπάρχει ασχήμια στην εγκυμοσύνη διότι, δεν υπάρχει ασχήμια στη μητρότητα.!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...