Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

λεφτα δεν υπαρχουν,οικονομικη ταβερνα -αιθουσα υπαρχει?

Recommended Posts

Γεια σας...λεμε να βαπτιστού ε Μάιο ξέρω είναι νωρις αλλά έχω αγχωθεί με το τραπεζι

κάθε πρόταση δεκτη μένω Αθήνα δεν έχω επιλέξει ακομα εκκλησια αλλά μένω κυψέλη. Θα μαζτε μόνο 50 άτομα περιπου αλλά ακουω από γνωστούς μου τρελλες τιμές για τη δεξίωση. Δε θέλω κάτι σούπερ μουαρκει κ μια απλή ταβερνουλα. Θα βόλευε Γαλάτσι κ τριγυρο περιοχές αλλά όπως είπα κάθε οικονομική λύση καλοδεχούμενη.

Διαφημίσεις

Γεια σας...λεμε να βαπτιστού ε Μάιο ξέρω είναι νωρις αλλά έχω αγχωθεί με το τραπεζι

κάθε πρόταση δεκτη μένω Αθήνα δεν έχω επιλέξει ακομα εκκλησια αλλά μένω κυψέλη. Θα μαζτε μόνο 50 άτομα περιπου αλλά ακουω από γνωστούς μου τρελλες τιμές για τη δεξίωση. Δε θέλω κάτι σούπερ μουαρκει κ μια απλή ταβερνουλα. Θα βόλευε Γαλάτσι κ τριγυρο περιοχές αλλά όπως είπα κάθε οικονομική λύση καλοδεχούμενη.

Ακουσα αυτες τις μερες στην αργυρουπολη 3στο λαδι ονομα μαγαζιου

12ευρω μενου χωρις ποτα γιατι τα εφεραν απο το χωριο.Εχω παει σε βαπτιση και ηταν απλα και μια χαρα.Ο χωρος πολυ ωραιος στυλ μεζεδοπωλειου και εχει και ενα σαν κηπο αν εχει καλο καιρο.Μπορεις να το συνδυασεις με καμια παραλιακη εκκλησια αφου θα ειναι ανοιξη.

Στην βαπτιση που ειχα παει ηταν 16ευρω αλλα τωρα με την κριση το εριξε.

Μακαρι να βρεις κατι που να σου κανει.

ΚΑΛΗΜΈΡΑ ΚΟΡΊΤΣΙΑ! Για να είμαι απόλυτα ειλικρινής είμαι κατά του τραπεζιού μετά τη βάπτιση. Ο βασικός εορτάζων (το παιδί) είναι κουρασμένο και, συνήθως, πέφτει για ύπνο. Εγώ και στα δυο μου παιδιά έβγαλα μόνο τους κουμπάρους για φαγητό και το μικρό το άφησα σπίτι με μια φίλη μου. Και τότε δεν υπήρχε οικονομικό ζήτημα, τλωρα θα υπήρχε. Νομίζω ότι είναι μεγάλη ταλαιπωρία για τα πιτσιρικάκια μας. Προτίμησα να κάνω μεγάλο πάρτυ στα πρώτα του γε΄νέθλια που το ευχαριστήθηκε κι εκείνο.

Εγώ στον πρώτο είχα 120 καλεσμένους γιατί θέλαμε κόσμο!!!

Στο δεύτερο αν κ δε τίθεται θέμα οικονομικού θα είμαστε λίγα κ αγαπημένα πρόσωπα... Ειναι πιο όμορφο το κλίμα, πιο απλή τελετή κ πιο μαζεμένα. Εγω για να χαιρετίσω 120 άτομα, να κάτσω λίγο μαζί τους να μιλήσουμε δεν πρόλαβα ούτε να φάω, ούτε να πάρω τον μπεμπη μου αγκαλιά.

Οσο για οικονομικά ταβερνάκια θα βρεις παντού... Οι περισσότεροι έχουν ρίξει τις τιμές τους...

Διαφημίσεις

Σε Λαμπρινή ξέρω και σε Πεύκη που είναι σχετικά κοντά.Και στο Γαλάτσι υπάρχουν απλά δεν έχω προσωπική άποψη, για πόσα άτομα θέλεις?

Εμείς κάναμε πέρυσι την βάπτιση μας κ το τραπέζι στην Νέα Φιλαδέλφεια κ μου βγήκε κάπου 17 ευρώ το άτομο μαζί με ποτά.Κ ήμασταν 120 άτομα κ ο μικρός το ευχαριστήθηκε τόοοοοοοσο πολύ πήγαινε από αγκαλιά σε αγκαλιά.Στο τέλος πια δεν ήθελε να φύγουμε από το μαγαζί.Μπορεί να είναι κουραστικό (αν κ ο δικός μου κοιμήθηκε για λίγο μετά την βάπτιση) ε μια μέρα είναι δε νομίζω να τα πειράξει.

Καθένας έχει τρεις χαρακτήρες: αυτόν που δείχνει, αυτόν που έχει κι αυτόν που νομίζει ότι έχει.

Διαφημίσεις

Εγώ θα σου πρότεινα ταβερνούλα στην Ηλιούπολη αν σε βολεύει που δίπλα ακριβώς έχει πάρκο και παίζουν τα παιδάκια. Εκεί έκανα και εγώ το τραπέζι της βάπτισης και τα παιδιά το ευχαριστήθηκαν γιατί έπαιζαν όλη την ώρα στο γρασίδι. Το μενού βγήκε 15 ευρώ το άτομο με απεριόριστα ποτά (συν μπύρες) και φαί εξαιρετικό. Βασικά είναι στυλ μεζεδοπωλείο. Αν ενδιαφέρεσαι στείλε μου πμ.

• 4 weeks later...

καλησπερα σας.εγω εκανα την βαφτιση (ελπιζω να μην θεωρηθει διαφημηση) στο μειντανι των γευσεων ειναι μικρη ταβερνα μεχρι 70 ατομα αλλα ολα ηταν υπεροχα πολυ φαγητο με ποτο μονο 12 ευρω το ατομο.καλοκαιρινου 90 πειραια

κανεις που να ξερει καμια ταβερνα σε γαλατσι ή αλλιως ....σας στελνω μακρια τωρα αγιο ανδρεα-ματι-νεα μακρη???

θα σε στειλω λιγο πιο μακρια. στα πατητηρια του μπαιρακταρη στο μαραθωνα. φοβερο και πολυυυ φαγητο σε χαμηλες τιμες. απο 17 το ατομο αλλα με φαι οχι αστεια. σε μακρη δεν ειχαμε βρει κατι οικονομικο οταν εψαχνε η κουμπαρα μου. α! ειναι και η αστερουπολη καπως ετσι λεγεται(κοντα στο παλιο λιντλ στο ρευμα προς αθηνα στη μαραθωνος) που με παιδοτοπο κοπελα για φυλαξη και μενου μπουφε θυμαμαι εβγαινε οικονομικα κοντα στο 18αρι με 204αρι το ατομο δεν θυμαμαι ακριβως, αρκει να μην σου εβαζε τα τραπεζια που βαζουν τις ροτοντες τις μεγαλες ξερεις που εχουν και στους γαμους γτ ανεβαζε το κοστος. σου αφηνε τα τραπεζια που εχει οταν ο παιδοτοπος δουλευει ως καφετερια. τωρα μπορει να εχει ριξει τις τιμες.

• 2 months later...

Εμείς βαφτίζουμε τον Απρίλιο και σκεφτόμαστε να πάμε για φαγητό με γονείς και κουμπάρους (25 άτομα) μετά την βάφτιση και ένα άλλο Σάββατο βράδυ, να μαζέψουμε 30 κολλητους και να πάμε σε μια φανταστική μπυραρία στο Περιστέρι για πολύ μπίρα και φαγητό. Έχουμε όλοι μωρά και θα είναι μια καλή ευκαιρία να βρεθούμε χωρίς παιδιά και να περάσουμε καλά.

Όσο για τα μικρά, βρίσκονται συνέχεια σε παιδικά πάρτυ και παιδότοπους και ξεφαντώνουν!

nanana εμείς κάναμε τη βάφτιση στο σπίτι στην πιλοτή, με δικά μας τραπέζια του μπουφέ, χωρίς σερβιτόρους, μας έφεραν από πολύ ωραίο φούρνο καταπληκτικά εδέσματα γλυκά και αλμυρά σε πολύ καλή τιμή, η μια γιαγιά έφτιαξε 5 κιλά κεφτέδες, η άλλη τις δικές τις μεζεδολιχουδιές, πήραμε και κρασιά από φίλο που άρεσαν πολύ και αναψυκτικά και 2 μπύρες σε βαρελάκι και ήταν πάρα πολύ ωραία. Έφερα και κάποιον να διασκεδάσει καμιά 20αριά πιτσιρίκια για μιάμιση ώρα που ήταν πολύ καλός και μου κόστισε 50 Ευρώ μόνο. Νοικιάσαμε και 5 ροτόντες με 50 καρέκλες και τραπεζομάντηλα με 100 ευρώ. Οι καλεσμένοι ήταν τουλάχιστον 100 άτομα αλλά δεν χρειαζόταν να κάθονται όλοι γιατί με τα μικρά παιδάκια βολτάρανε, πίνανε το ποτάκι τους κτλ. και κάποιοι καθόντουσαν γύρω γύρω στα σημεία της πιλοτής που μπορούσες να καθήσεις. Όλη αυτή η ιστορία μας κόστισε κάτω από 1000 Ευρώ και φυσικά τσοντάρανε οι παππουδογιαγιάδες.

Προσωπικά δεν μου αρέσει να καλείς πολύ κόσμο και μετά γειά σας. Ο κόσμος, ειδικά αυτοί που έχουν παιδάκια θέλει να μοιραστεί τη χαρά σας, να σας δει, ετοιμάζεται στολίζεται, παίρνει δώρο, πεινάει, διψάει... Άλλωστε είναι υπέροχο να γιορτάζεις με φίλους και να περνάς και 2-3 ώρες μαζί τους! Τώρα βέβαια είναι απόλυτα σεβαστό να μην κάνεις τίποτα απολύτως μετά αν δεν έχεις καθόλου χρήματα γι'αυτόν τον σκοπό, να καλέσεις όμως καλύτερα λίγους ανθρώπους πολύ φίλους. Γνώμη μου...

Δεν έχω να σου προτείνω ταβέρνα αλλά αν είστε τραπέζι 30 ανθρώπων με 20 Ευρώ το άτομο βγαίνουν αρκετά τα χρήματα.. το σόι σου το σόι του άνδρα και τα παιδάκια δεν θα βγούνε τόσα άτομα;

g4BDp3.pngyCdLp3.png

Διαφημίσεις

Εμείς βαφτίζουμε τον Απρίλιο και σκεφτόμαστε να πάμε για φαγητό με γονείς και κουμπάρους (25 άτομα) μετά την βάφτιση και ένα άλλο Σάββατο βράδυ, να μαζέψουμε 30 κολλητους και να πάμε σε μια φανταστική μπυραρία στο Περιστέρι για πολύ μπίρα και φαγητό. Έχουμε όλοι μωρά και θα είναι μια καλή ευκαιρία να βρεθούμε χωρίς παιδιά και να περάσουμε καλά.

Όσο για τα μικρά, βρίσκονται συνέχεια σε παιδικά πάρτυ και παιδότοπους και ξεφαντώνουν!

Αυτό θα σου βγεί πολύ ακριβά πιστεύω! άσε που μετά τη βάφτιση μετά χάνει την σύνδεση με το γεγονός.. Καλή ιδέα αλλά στην πράξη δεν ξέρω..

g4BDp3.pngyCdLp3.png

Ρωτα τα σουβλατζιδικα της περιοχης σου η καμια καφετερια η παιδοτοπο, μηπως μπορεις να κανεις κατι πρωτοτυπο και οικονομικο (σαν ενα παιδικο παρτυ).

Ξερω μια φιλη που ειχε νοικιασει για χωρο για μια μερα ενα κλειστο καταστημα (ηταν προς ενοικιασει) και τα εκανε ολα μονη της. Τωρα ομως δεν ξερω λεπτομεριες και ετσι δεν ξερω εαν γινεται η οχι

• 5 months later...