Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Έφυγε η Ιωάννα...

oneiraki

Recommended Posts

Η Ιωάννα ήταν ένα κοριτσάκι που έπασχε από νωτιάια μυική ατροφία..Έφυγε σε ηλικία 10 μηνών.. http://www.giatinioanna.com/2012/05/blog-post.html

6H9Vp2.pngT5mwp2.png

-When you love someone all saved up wishes start coming true-

-Όταν γίνεται μανούλα η καρδιά σου χτυπάει για πάντα έξω από το σώμα σου..-

Διαφημίσεις

Εγώ παρακολουθούσα το μπλογκ της καιρό μέσω twitter.Ήλπιζα να νικήσει τις πιθανότητες..Έχω στεναχωρεθεί τόσο πολύ από την ώρα που το διάβασα κυρίως γιατί έχω ένα μωρό στην ηλικία της σχεδόν και δεν μπορώ ούτε να διανοηθώ τον πόνο των γονιών της..

6H9Vp2.pngT5mwp2.png

-When you love someone all saved up wishes start coming true-

-Όταν γίνεται μανούλα η καρδιά σου χτυπάει για πάντα έξω από το σώμα σου..-

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Τη δύναμη της μάνας πρέπει να δείτε στο μπλογκ τους...ότι το παιδί τους έχει άλλα σχέδια. Πόση δύναμη ποιά έχει ένας γονιός...δεν μπορώ ούτε να φανταστώ πως περνάνε αυτοί οι γονείς τώρα...το παιδάκι τους γεννήθηκε για να φύγει. Πολύ νωρίς!:cry:

ένα τόσο δα ανθρωπάκι με κάνει καλύτερο άνθρωπο, σ'αγαπώ!

Διάβαζα το blog της απο την αρχη...Και γω ήλπιζα να γινει καλά..Πριν λίγες ώρες το έμαθα...

Τι να πω δεν υπάρχουν λόγια..

Καλό ταξίδι στο μικρό αγγελάκι και κουράγιο στην οικογένεια.

BmA2p2.png

Δεν εχω σταματήσει να κλαίω απο την ώρα που το διάβασα. Γιατι Θεε μου?????????????????????

http://www.giatinioanna.com/

"Η Ιωάννα σήμερα το μεσημέρι έφυγε. Έφυγε ήρεμη στην αγκαλιά μου. Πάλεψε όσο μπορούσε αλλά κάποια στιγμή κουράστηκε.Σας αγαπούσε όλους όπως την αγαπήσατε και εσείς! Για όλους είχε πάντα το πιο ζεστό της χαμόγελο και έτσι θα τη θυμόμαστε για πάντα.

Αντίο Ιωάννα...Θα μας λέιψεις

Μάμα & Μπαμπάς"

Διαφημίσεις

Τη δύναμη της μάνας πρέπει να δείτε στο μπλογκ τους...ότι το παιδί τους έχει άλλα σχέδια.

Αυτο με εντυπωσιασε και εμενα, μιλαμε για πραγματικο μεγαλειο ψυχης αυτη η μανουλα!

Κουραγιο και στους δυο ευχομαι και καλο ταξιδι στη μικρη ψυχουλα...:(:(

Ο μικρός άγγελος που ταξίδεψε στον ουρανό.... δεν υπάρχουν λόγια να ζωγραφίσουν τα συναισθήματά μου... κι ας μην σε γνώριζα Ιωαννάκι !

ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΤΑΞΙΔΙ και ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ την μαμά και τον μπαμπά από εκεί ψηλά !

x3lfp2?r=1334129047

ziswp2.png

• 2 εβδομάδες μετά...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...