Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Πώς βγάζω κόλλα πάνας από μπανιέρα?

Recommended Posts

Καλησπέρα, στο νέο σπίτι η μπανιέρα είναι από ένα περίεργο υλικό, δε θα το έλεγα πλαστικό αλλά ούτε ανθεκτικό, είναι σαν κούφιο από μέσα. Τέλοσπάντων έκανα την εξής χαζομάρα: Είχα (κι έχω) σχεδόν 6 μήνες μετά τη γέννα αιμορραγίες, έτσι οι σερβιέτες έδιναν κι έπαιρναν. Κάποιες φορές άφηνα τις "πάνες ακράτειας" στην άκρη της μπανιέρας (δίπλα μου) για να είναι έτοιμες για χρήση (νομίζω αρκέτα το περιέγραψα :oops:).

Τελευταία παρατηρούσαμε με τον άντρα μου ότι στο σημείο εκείνο η μπανιέρα είχε κάτι σαν πατημασιά. Ε λοιπόν αυτό οφείλεται (εκεί καταλήγω) στις γραμμές από κόλλα που έχουν όλες οι τεράστιες σερβιέτες για να στερεώνονται στο εσώρουχο!

Πως στο καλό θα βγάλω τα σημάδια αυτά από τη μπανιέρα του ανθρώπου? Είμαι στο ενοίκιο και ντρέπομαι πολύ να το αφήσω έτσι, όχι ότι θα πάει ανθρωπου νους βέβαια ότι είναι απο αυτό! Αλλά εγώ ξέρω και μου φτάνει!:oops:

ένα τόσο δα ανθρωπάκι με κάνει καλύτερο άνθρωπο, σ'αγαπώ!

Διαφημίσεις

γενικα η κολλα αφαιρειται ευκολα με ασετον... δεν νομιζω να χαλασει το υλικο της μπανιερας. δοκιμασε το πρωτα σε ενα πολυ μικρο σημειο και αν ολα πανε καλα βγαζεις τον λεκε ολο.

γενικα η κολλα αφαιρειται ευκολα με ασετον... δεν νομιζω να χαλασει το υλικο της μπανιερας. δοκιμασε το πρωτα σε ενα πολυ μικρο σημειο και αν ολα πανε καλα βγαζεις τον λεκε ολο.

το ξέρω παιδί μου, αλλά σκέψου ΚΑΙ να χαλάσω τη μπανιέρα με το ασετόν! Να ανοίξει η γή να με καταπιεί θα είμαι μετά :lol:

Δοκίμασε με λίγο λάδι.

θα δοκιμάσω μόλις μπορέσω και θα ενημερώσω! Ευχαριστώ πολύ ! Μακάρι να κάνει δουλειά το λαδάκι. Πάντως να τη χαλάσει κι άλλο δεν παίζει.

Είναι και αντιαισθητική, μαζεύει σκόνη και μαυρίλες η κόλλα!

Διαφημίσεις

η μπανιέρα όπως την περιγράφεις είναι φτιαγμένη από πολυουρεθάνη.

Οινόπνευμα όπως είπε και η κοπέλα παραπάνω

Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΙΟ ΧΑΡΙΣΜΑ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΤΗΣ.

τώρα θα το κάνει η κυρία που με βοηθάει στο καθάρισμα με οινόπνευμα, μου είπε δε θα πάθει τίποτε η μπανιέρα!

Της είπα από τί είναι, ντροπή βέβαια, αλλά...δεν πρόλαβα να δοκιμάσω μόνη να το βγάλω χθες.

Διαφημίσεις