Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

τι να κάνω είναι και τα δύο αδιάθετα

Recommended Posts

καλησπερα κοριστια.....

εχω ενα νεογεννητο κοριτσακη ειναι 2 μηνων.... και ενα αγορακι 2 χρονων...

χθες ο μικρουλης μου ετρεχε η μυτουλα του και ψηλο εβηχε....

σημερα τα ιδια ...του δινω depon.... ΑΛΛΑ σημερα ψηλο βηχη η μικρουλα μου και και η μυτη της τρεχη ...οχι πολυ λιγο........ααααααααααα!!!! τι να κανω..... δεν θελω να της δωσω τιποτα.......

τη θηλαζω τη μπεμπουλα μου .......

τι να κανω....... να μην μου χειροτερεψουν......

και κατι αλλο .......η μικρουλα μου κανει κενωσεις καθε 3-4 μερες ...αυτο ειαν ιοκ.... πρεπι να τρωω κατι εγω για να εινα ιπιο συχνα

Διαφημίσεις

Αν θηλάζεις αποκλειστικά τότε οι κενώσεις της μπέμπας είναι οκ, στα θηλάζοντα μωρά η συχνότητα είναι από αρκετές φορές την ημέρα μεχρι μία στις 6 μέρες. Αν τα κακά είναι μαλακά δεν είναι δυσκοιλιότητα.

Τώρα για το κρύωμα των παιδιών δεν φωνάζεις τον παιδίατρο σου να σου δώσει μία υπεύθυνη ιατρική γνώμη καλύτερα;

Περαστικά τους!

S02fp3.png

LnVyp3.png

Αν φοβασαι για τις κενωσεις της μικρης μπορεις να της δωσεις το ειδικο ροφημα χαμομηλιου που κανει καλο, αλλα ο θηλασμος ειναι κατα της δυσκοιλιοτητας.

Για το κρυωμα κι εγω συμφωνω οπωσδηποτε σε γιατρο. Μεχρι τοτε μπορεις να βαζεις αφοβα φυσιολογικο ορο στην μυτη και κανενα χαμομηλι για να παιρνει πολλα υγρα. Ετσι κι εμενα η μικρη μου στον μηνα πανω κολλησε απο το μεγαλο και εκανε τελικα ακροαστικα και αναγκαστηκαμε να παμε στην κλινικη. Για αυτο οπωσδηποτε γιατρος να ακουσει το στηθος και την πλατη

Σε μωρό που θηλάζει αποκλειστικά, δεν δίνουμε χαμομήλι, ούτε άλλα ροφήματα μέχρι να ξεκινήσει τις στερεές. Σε περίπτωση που αρρωστήσει βοηθάει, τόσο για ενυδάτωση όσο και για να παίρνει περισσότερα αντισώματα, η αύξηση των θηλασμών (κάτι που τα περισσότερα μωρά που αρρωσταίνουν το κάνουν έτσι κι αλλιώς από μόνα τους). Καθάριζε τη μυτούλα τακτικά με φυσ. ορό για να μπορεί να θηλάζει ανεμπόδιστα, αλλά και για να μη συσσωρεύεται μύξα που μπορεί να προκαλέσει επιπλοκές (ωτίτιδα, βρογχίτιδα κλπ). Αν δεις η μύξα να γίνεται περισσότερη και αντί για διάφανη να έχει χρώμα πράσινο ή κίτρινο-καφέ κλπ, καθώς επίσης και σε επίμονο βήχα ή πυρετό ή βράσιμο, επικοινωνείς με παιδίατρο να την ακροαστεί.

Στον μεγάλο γιατί έδωσες ντεπόν; Είχε πυρετό; Πόναγε; Αν όχι, το ντεπόν δεν προσφέρει τίποτα ούτε για τις μύξες ούτε για τον βήχα! Και σ' αυτόν θα βοηθούσε ο φυσ. ορός και αν δεις να χειροτερεύει μίλα με παιδίατρο.

Τα κακά στα μωρά που θηλάζουν αποκλειστικά είναι φυσιολογικό μετά την 20στή μέρα να είναι είτε πολλές φορές τη μέρα ή και 1 φορά την εβδομάδα. Τα φυσιολογικά κακά του θηλασμού είναι κίτρινα-μουσταρδί με κόκκους μέσα. Αν πρασινίσουν αυτές τις μέρες μπορεί να είναι από την ίωση.

Ελέγχεις αν τρέφεται καλά το μωρό από τις βρεγμένες πάνες, πρέπει να είναι 5-6 βρεγμένες πάνες το 24ωρο http://parents.org.gr/forum/showpost.php?p=1341770&postcount=43

Περαστικά στα παιδάκια!

HXuSp2.pngaS46p2.png

καλησπερα κοριστια.....

εχω ενα νεογεννητο κοριτσακη ειναι 2 μηνων.... και ενα αγορακι 2 χρονων...

χθες ο μικρουλης μου ετρεχε η μυτουλα του και ψηλο εβηχε....

σημερα τα ιδια ...του δινω depon.... ΑΛΛΑ σημερα ψηλο βηχη η μικρουλα μου και και η μυτη της τρεχη ...οχι πολυ λιγο........ααααααααααα!!!! τι να κανω..... δεν θελω να της δωσω τιποτα.......

τη θηλαζω τη μπεμπουλα μου .......

τι να κανω....... να μην μου χειροτερεψουν......

και κατι αλλο .......η μικρουλα μου κανει κενωσεις καθε 3-4 μερες ...αυτο ειαν ιοκ.... πρεπι να τρωω κατι εγω για να εινα ιπιο συχνα

καλημερα και περαστικα σας,,,,το ντεπον το εδωσες για το πυρετο γιατι δε καταλαβα???γιατι τα αντιπυρετικα τα δινουμε μονο σε πυρετο και μαλιστα πανω απο 38,,,το καλυτερο ειναι οπλυ φυσιολογικο ορο να καθαριζει η μυτουλα και ας σας δει καλυτερα ο παιδιατρος γιατι με τα μωρα ποτε δε ξερεις τι γινεται,,,,

μαιμουδακι 08/05/07

αγριοκατσικο 01/12/09

Διαφημίσεις