Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ,ΠΡΩΗΝ ΠΑΤΡΑΣ,ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ!

Recommended Posts

Ποινή φυλάκισης 15 μηνών επέβαλε το Τριμελές Εφετείο Πατρών σε γυναίκα γυναικολόγο που υπηρετούσε στο ΙΚΑ Ζαρουχλεϊκων και πλέον έχει μετατεθεί στα Γρεβενά.

Την επισκέφθηκε γυναίκα που δεν είχε καταλάβει πως ήταν έγκυος, η γιατρός της έδωσε αγωγή για να αποκαταστήσει τον κύκλο της έμμηνου ρύσης και τότε προκλήθηκε αιμορραγία. Αρκετές εβδομάδες μετά η γυναίκα πήγε στο νοσοκομείο και εκεί διαπίστωσαν πως ήταν... έξι μηνών έγκυος.

Αναγκάστηκαν με καισαρική να βγάλουν το έμβρυο που στη συνέχεια πέθανε, ενώ η γυναίκα υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για αφαίρεση μήτρας. Σύμφωνα με το dete.gr, στην πρώτη επίσκεψη η γιατρός της είχε κάνει και τεστ εγκυμοσύνης το οποίο, όπως είπε στην γυναίκα, ήταν αρνητικό.

Λίγες εβδομάδες μετά η γυναίκα ξαναπήγε και η γιατρός χωρίς να κάνει υπερηχογράφημα ή να προχωρήσει στη λήψη αίματος της χορήγησε την αγωγή. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η γιατρός στην δίκη που είχε γίνει στο Πρωτοδικείο είχε απαλλαγεί των κατηγοριών.

Ο εισαγγελέας όμως άσκησε έφεση και τελικά η γιατρός καταδικάστηκε. Οσο για τη γυναίκα; Το λάθος της γιατρού της άλλαξε για πάντα τη ζωή.

ΑΠΟ :http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=164288&catid=6

ΚΑΙ ΡΩΤΩ: Η ΑΣΘΕΝΗΣ ΟΦΕΙΛΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ...Η Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΟΦΕΙΛΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ?!

ΑΛΗΘΕΙΑ .. ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΑΣ...ΤΗΝ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΑ ΓΡΕΒΕΝΑ..?!!!ΓΙΑΤΙ?ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΟΙΛΙΑΣΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΑΝΥΠΟΨΙΑΣΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ?!!

ΕΝΩ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΚΡΕΜΟΥΣΕ ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ?

ΚΑΙ ΣΕ 15 ΜΗΝΕΣ (ΕΞΑΓΟΡΑΣΙΜΗ ΦΥΣΙΚΑ Η ΠΟΙΝΗ,ΥΠΟΨΙΑΖΟΜΑΙ...) ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΝΕ ΤΗΝ ΓΙΑΤΡΟ?!! ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ?

ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΗΣ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΜΜΙΑ ΑΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ,ΛΙΓΟΤΕΡΗ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ?

ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΕΓΩ Η ΑΦΕΛΗΣ...ΣΤΟ ΙΚΑ ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ...Ο ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΣ-ΠΑΘΟΛΟΓΟΣ-ΠΝΕΥΜΟΝΟΛΟΓΟΣ ΚΤΛ...ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙ ΞΕΠΑΣΤΡΕΨΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ(ΠΑΡΑΘΥΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ), ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ?!!

ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΜΕ...

24/09/12

Διαφημίσεις

αφ 'ενος μεν η εγκυμονούσα αν είχε υποψίες έπρεπε να το πει

αφ 'ετέρου δε η γιατρός όφειλε να το είχε ψάξει καλύτερα..

Μην ξεχνάμε οτι και οι δύο είναι άνθρωποι και κάνουν λάθη,απλώς τα ιατρικά λάθη κοστίζουν πολύ περισσότερο.

Η απορία μου είναι η εξής...της έδωσε αγωγή,ok...ο κύκλος δεν έφτιαχνε,ok...δεν μπορούσε ούτε η μια ούτε η άλλη -μιας και μιλάμε για γυναίκες- να επαναλάβουν το τεστ εγκυμοσύνης ή μια χοριακή;Απλώς δεν της έκανε υπερηχογράφημα;

Τελοσπάντων κρίμας την κοπέλα που υποχρεώθηκε και το μωρό της να χάσει αλλά και να υποστεί βαρύ χειρουργείο (δεν αναφέρεται και η ηλικία της,ούτε και αν έχει ήδη παιδιά)

Κρίμας που έχουμε εν έτει 2012 τέτοια περιστατικά να αναφέρουμε.

Κουράγιο στην κοπέλα.

io6Qp3.png

g3BCp2.png

Συγνωμη αλλα το πρωτο που λεει ο γιατρος σε μια ανωμαλια του κυκλου ειναι να κανουμε μια β χοριακη και μετα ολα τα αλλα. Προσοχη β χοριακη οχι οικιακο τεστ!!!!

Εχω παθει κατι παρομοι (δεν εχασα τη μητρα μου)στην 1η μου εγκυμοσυνη

Ειχα παντα αστατο κυκλο και οι αιμοραγιες που ειχα νομιζα οτι ηταν περιοδος

14ων εβδομαδων διακομιστηκα στο Ελενα με εκαβ λογω μεγαλης αιμορραγιας

Εκει αρχισα να υποψιαζομαι οτι ισως κατι τρεχει

Ομως ο γιατρος του Ελενα με εξετασε απο κατω και ειπε οτι ειναι μηννοραγια

Μου εγραψε μιτροταν (μητροσυσπαστικα) και αντισυλληπτικά Ολα τα παραπανω τα πηρα για 10 μερες ...ωσπου η μητερα μου επεμενε να παμε και σε εναν ιδιωτη

Εκει ειδα ενα ολοκληρο μωρο στον υπερηχο Σοκ!! Ηταν υγιεστατο!! Αλλα τα μιτροταν ειχαν κανει τη δουλεια τους με αποτελεσμα να γεννηθει 27+5 (εζησε 55 μερες και κατεληξε απο ενδονοσοκομειακη λοιμωξη)

Ηθελα να το κυνηγησω το θεμα

ομως με γιατρους που μιλησα και με δικηγορο με απετρεψαν..ενταξει ηταν και οικονομικο το θεμα Απλα μιλησα στον ιδιο τον γιατρο και του ειπα να προσεχει

Παντα νιωθω ενοχη που δεν το κυνηγησα αλλα κακα τα ψεμματα οι μεγαλυτερες ενοχες βαραινουν εμενα που ενω δεν ημουν πιτσιρικα δεν ειχα ιδεα τι συμβαινει στο σωμα μου

Αυτη η ιστορια μου ξυπνησε μνημες..

Μπραβο στο κουραγιο της οικογενειας που κυνηγησε το θεμα

p7z6p3.pngsQqep3.png

Διαφημίσεις

Εχω παθει ακριβως το ιδιο στην 1η μου εγκυμοσυνη

Ειχα παντα αστατο κυκλο και οι αιμοραγιες που ειχα νομιζα οτι ηταν περιοδος

14ων εβδομαδων διακομιστηκα στο Ελενα με εκαβ λογω μεγαλης αιμορραγιας

Εκει αρχισα να υποψιαζομαι οτι ισως κατι τρεχει

Ομως ο γιατρος του Ελενα με εξετασε απο κατω και ειπε οτι ειναι μηννοραγια

Μου εγραψε μιτροταν (μητροσυσπαστικα) και αντισυλληπτικά Ολα τα παραπανω τα πηρα για 10 μερες ...ωσπου η μητερα μου επεμενε να παμε και σε εναν ιδιωτη

Εκει ειδα ενα ολοκληρο μωρο στον υπερηχο Σοκ!! Ηταν υγιεστατο!! Αλλα τα μιτροταν ειχαν κανει τη δουλεια τους με αποτελεσμα να γεννηθει 27+5 (εζησε 55 μερες και κατεληξε απο ενδονοσοκομειακη λοιμωξη)

Ηθελα να το κυνηγησω το θεμα

ομως με γιατρους που μιλησα και με δικηγορο με απετρεψαν..ενταξει ηταν και οικονομικο το θεμα Απλα μιλησα στον ιδιο τον γιατρο και του ειπα να προσεχει

Παντα νιωθω ενοχη που δεν το κυνηγησα αλλα κακα τα ψεμματα οι μεγαλυτερες ενοχες βαραινουν εμενα που ενω δεν ημουν πιτσιρικα δεν ειχα ιδεα τι συμβαινει στο σωμα μου

Αυτη η ιστορια μου ξυπνησε μνημες..

Μπραβο στο κουραγιο της οικογενειας που κυνηγησε το θεμα

Ξερεις τι γινεται? μας βρισκουν σε αδυναμη στιγμη και την σκαπουλαρουν, δυστυχως!!! Πρεπει ομως να τους κυνηγαμε!!!!!

Ξερεις τι γινεται? μας βρισκουν σε αδυναμη στιγμη και την σκαπουλαρουν, δυστυχως!!! Πρεπει ομως να τους κυνηγαμε!!!!!

Εχεις δικιο..βεβαια στην περιπτωση μου ο προωρος τοκετος μπορουσε να αποδωθει και ενα διαφραγμα που ειχα αλλα και σε ουρολοιμωξη που περασα στον 6ο μηνα

Το κερασακι στην τουρτα ειναι οτι ο γιατρος που με εξετασε στο Ελενα ηταν κολλητος φιλου των γονιων μου

Οταν πηρα τηλεφωνο τους γονεις μου ενω ημουνα στο εκαβ ενημερωσαν τον συγκεκριμενο γιατρο να κατεβει ειδικα για εμενα !

Καταλαβαινεις οτι ολοι μετα επεσαν επανω μου να μην δωσω συνεχεια στο θεμα

p7z6p3.pngsQqep3.png

Η συγκεκριμένη πήγε Γρεβενά γιατί από εκεί είναι, (φυσικά υπάρχει και η περίπτωση να κάνω λάθος και να υπάρχουν περισσότερες από μία γυναικολόγοι στα Γρεβενά που μεταφέρθηκαν από το ένα ικα στο άλλο)

Οπότε, και αν έχω δίκιο, δεν ήταν δυσμενής μετάθεση…

s-age.png