Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Τα προγραμματα-οι παιδικοι και η τελικα η εκμεταλευση μας

Recommended Posts

Μολις γυρισα απο τον παιδικο μας ο οποιος ειναι δυτικα.Ακουγα και διαβαζα διαφορα για την τεραστια εκμεταλευση μας απο τους παιδικους απο τα ΕΣΠΑ απο οποιονδηποτε αρμοδιο τελος παντων

Ο δικος μας παιδικος σταθμος λοιπον σημερα μας ειπε οτι επειδη το ωραριο ειναι 7-3μμ κι εγω μπορω να το παιρνω 3.20 τις 3 απο τις 5 ημερες θα πρεπει να τους δωσω 30 ευρω επιπλεον ασυζητητη. Και μαλιστα ουτε ευρω παρακατω λογω των λιγοτερων ημερων αν θελετε να τα παιρνετε καθε μερα στις 4μμ ή αλλιως 2,45-3,00μμ

Πραγματικα ειμαι εξοργισμενη γιατι μου βαλαν το μαχαιρι στο λαιμο απο την αρχη υποχρεωθηκα στην δουλεια μου να φευγω 15΄πιο μπροστα για να προλαβαινω και τωρα μου εσκασαν αυτο

Νοιωθω την εκμεταλευση στο πετσι μου βρε παιδια. Θα προτιμουσα να μου πει οτι τους εκοψαν λεφτα και να συμβαλουμε παρα αυτο

Οσο για την γραφικη υλη μας ζητησαν τελικα τα 50 ευρω που δεν θα μας ζητουσαν. Αλλα κι αυτο το καταλαβαινω αφου τους εκοψαν τοσα χρηματα εμας γιατι δεν μας καταλαβαινει ΚΑΝΕΙΣ.

ΑΝ ΠΑΩ ΣΤΑ ΕΕταα θα γινει λετε κατι

Ποια ειναι η αποψη σας?

Φοβαμαι κιολας παιδια αφηνουμε δεν αφηνουμε παλτα

Ειχε καμια αναλογη εμπειρια στον ευοσμο?

Διαφημίσεις