Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

9 1/2 μηνών και πρόγραμμα

ariel1

Recommended Posts

κοιτα...οταν εχει να κανει με το γαλα το μετραω απο την ωρα που ξεκιναει...πχ...8.00 το πρωι δεν βαζω τα 7-8 λεπτα που κανει για να το πιει....τωρα με το φαγητο να σου πω παντα ελεγα την ωρα που ξεκιναγε παλι αλλα και οσπου να το φαει περναγε κανα τεταρτο...οποτε...δεν ειναι γιαννης ειναι γιαννακης.πεντε πανω δεκα κατω δεν παιζει ρολο...η μια ωρα θα κανει την διαφορα.αλλα γενικοτερα ελεγα την ωρα που ξεκιναγε γιατι δεν κραταγε και πολυ.

Διαφημίσεις

εγω δεν μετραω τις ωρες,απλα ξερω στο περιπου ποτε θα πεινασει.εμενα λεει και μαμ οταν θελει να φαει οποτε ειμαστε οκ:Pή οταν θελει να θηλασει με κοιταει απλωνει τα χερια και λεει μαμ.μονο στην αρχη ειχα ενα κολλημα με τις ωρες ακριβως που επρεπε θεωρητικα να φαει,αλλα μετα σκεφτηκα οτι κι εγω δεν πειναω στανταρ ωρες.οποτε το ρυθμιζει οπως θελει η μικρη και αυτο

Εμάς το πρόγραμμά μας είναι:

8:30-9:30 πρωινό ξύπνημα και γάλα

11:00-11:30 φρουτόκρεμα

14:00-14:30 φαγητό

15:00-17:30 μεσημεριανός ύπνος

18:00 κρεμούλα

21:00 μπανάκι, γάλα και ύπνο

Διαμορφώνω το πρόγραμμα κάθε μέρα ανάλογα με την ώρα που θα ξυπνήσει πχ. αν ξυπνήσει στις 8:30 θα του δώσω στις 11 την φρουτόκρεμα ενώ αν αργήσει να ξυπνήσει θα του την δώσω στις 11:30. Αυτό που κρατάω πάντα σταθερό στο πρόγραμμα είναι να φάει την κρέμα στις 18:00 το απόγευμα ώστε να πιει το γάλα μετά το μπάνιο στις 21:00 και να μην μου κοιμηθεί αργότερα ή νωρίτερα (ώστε να μην ξυπνήσει και αργότερα ή νωρίτερα).

Και αν τύχει και ξυπνήσει πχ αρκετά αργά θα του δώσω λιγότερη φρουτόκρεμα ή αν ξυπνήσει πιο νωρίς θα του δώσω και αυγουλάκι ενδιάμεσα.

Γενικά το μεσημέρι δεν μου κοιμόταν άπό την αρχή αλλά τον έμαθα να κοιμάται με πολύ κόπο και χρόνο και τώρα κοιμάται μόνος του.

Πάντως μην αγχώνεσαι με το πρόγραμμα συνήθως το φτιάχνει κάθε μωράκι μόνο του και μην αγχώνεσαι για το φαγητό όσο θέλουν να φάνε αυτά το τρώνε και όταν μπουν στις στερεές τροφές είναι πιο γεμάτο το στομαχάκι τους από πριν που έπιναν μόνο γάλα.

yVUtp2.png

lK3Up3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...